Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o radeeeee :(

Zmieniłam sie i nie podobam sie juz mezowi, czy powinnam sie znowu zmienic?

Polecane posty

Gość 12345654321
Ja mam dla ciebie tylko taka rade ... wygladaj tak jak czujesz sie najlpeiej nie wazne co mowi maz .... Bo np moj oczywiscie marudzil a sex i tak byl i w gole wszystko po staremu a dlatego ze kocha nie za wyglad a za co inneog i sex jest niekoniecznie wtedy kiedy wygladma wystrzalowo a wtedy kiedy nam sie uklada jestesmy sobie bliscy Wazne zbeys t sama czula sie dobrze sama z eosba i byla szczesliwa bo jak przytyjesz dla niego i nie bedziesz mogla na siebie patrzec to wtedt dopieor bedziecie miec problem w zwiazku

wlasnie sama mam z tym problem, bo podoba mi sie moj brzuch i uda bo sa szczuplejsze (ale i tak nie sa chude bo taka mam figure) pupa troche za plaska wiec chcialabym zeby sie zaokraglila ale nie chcialabym zeby poszlo z boku w biodra bo i tak mam szerokie, poprostu chcialabym zmienic sylwetke ale to raczej cwiczenia beda konieczne no i na gorze tez by troche cialka nie zaszkodzilo, bo troche chuda tam jestem i ta buzka niezbyt ladna

Gość 12345654321
To mozesz zrobic tak przytyc te 5 kg wroca ci piersi itd a to czego bedzie za duzo zrzucisz i wymodelujesz samymi cwiczenami

no wlasnie, dlatego on powiedzial ze kocha mnie, a mimo wszystko chcialby zebym sie troche zmienila wiec wiem ze nie za wyglad

Gość 12345654321
Ja niestety chudne od gory tzn buzia piersi pod biustem z talia roznie a na dole masakra te uda i te biodra :(:( NA dole uwazam ze jestem gruba mimo XS a od gory faktycznie wygladam jak anorektyczka

no wlasnie jak bede chciala przytyc to konieczne beda cwiczenia ;/ nie wiem tylko czy znajde na to wszystko czas i motywacje, cwiczylam wczesniej 2 tyg, na posladki i na cellulit ale jakos zapal mi minal;/

no to ja tak samo, gora i dol jak od dwoch osob, moja glowa mniej wiecej wielkosci mojego uda a tylek 3 razy taki a ile Ty masz wzrostu i ile wazysz?

Gość 12345654321
ja z powodu kregoslupa musialam chodzi przez 10 dni a gimastyka taka ogolnorozwojowa dziennie 40 min Cwiczenia nw wszystko uda posladki miesnie brzucha rozsciaganie po ok 10 powtorzen z kadego cwiczenia I wiesz glupie 10 dni a duza roznica mimo tej samej wagi :) I powiem ci ze uda spadly i biodra sie wymodelowaly

Gość 12345654321
46 na 153 i wygladam tak sobie :(:( Rok temu wazylam 45 ale mimo podobnej wagi bylam duzo szczuplejsza Jak juz przytyje do 48-49 wygladam jak wieloryb :(:(

Gość 12345654321
I teraz 46 kg a wymiary takie Biust 82 pas 65 biodra 84 A rok temu 45 kg i: 81 62 82

to identycznie jak ja:P tez waze 46 no i wzrost podobny co do centymetra nie wiem kurcze :)

Gość 12345654321
a jakie masz wymiary bo waga wadze nie rowna?? I moj facet zawsze twierdzil ze dla mnie najjlepsza waga 49-52

u mnie biust tez jakies 83 chyba w talii bez sniadania jak scisne to dociagne do 60:P a tak to 63-65 no ale w bioderkach to mam teraz 88, normalnie mialam 90 a udo 50 mimo ze mam przerwe miedzy nogami;/

moj tez prosi chociaz zebym te 50 wazyla, bo to moja normalna waga byla

Gość 12345654321
ja to glupie udo tez ok 50 :(:( ale w biustonoszch pusto zamienilam 70 D na 65 E :(

Gość 12345654321
tzn wiesz co jemu akurat sie teraz podoba nie byl zachwycony kiedy mialam te 2 wspomniane wymiary. Bedzie dobrze jak pisalam masz wygladac tak jak czujesz sie najlepiej :) maz musi sie dostosowac ;)

www.ktomaracje.pl Opisz tam swój problem i niech użytkownicy zadecydują KTO MA RACJE!

tak naprawde to ja nie cierpie swojej figury wlasnie ze wzgledu na te nierowne propocje dlatego nigdy nie bede zadowolona, czy zostanie na moim czy na meza:P a w gimnazjum jaki przezywalam koszmar, wszystkie kolezanki chude a ja dzieciak jeszcze a biodra jak u JLo ;/

Gość 12345654321
Ale wiesz ja bym sie na twoim miejsuc nie smucila Na pewno masz piekna kobieca figure toz to ideal 60 i 90 :) i jak musi byc widac te twoje wciecie w tali :)

Gość nie wierzę że aż tak mogłaś
się zmienić zeby nagle nie podobac się mężowi! Niestety, ale on mi się nie podoba z tego co piszesz to jakiś cham :( i nie chcę Cię urazić! O nie! Znam pełno par które w dniu ślubu wyglądali jak KEN I BARBIE a dziś ( a minęło np.5 lat) on wyłysiał, zapuścił brzuszek i zrobiły mu sie zmarszczki koło oczu, ona po ciąży przytyła, nie ma czasu na solarium, makijaż, ale żadne z nich nie powiedziałoby że drugie już mu się "nie podoba", mój mąż też zawsze będzie dla mnie pzystojny,przyzwyczaiłam się do jego rysów, twarzy, jego pozorne niezgrabności są dla mnie jego atutem, bo tak kocham tą wspaniała twarz, że np. jego garbaty nos wydaje mi sie mega męski, jak u greckich bogów! takie jest moje zdanie!

Gość bgfnht
on lubi blond albo czarne? jaki ma tandetny gust! do tego cycki duze, tylek, moze rozowy koler? :P czyzby jego idealem byla doda? za kogo ty wyszlas! a ile on ma lat? bo ty masz tylko 21, dziecko, czyzbysie sie pobrali z powodu wpadki? z tego piszesz to raczej nie dorosliscie oboje do malzenstwa, dziecinni jestescie i tyle

owszem wciecie widac:) ale te wymiary wolalabym miec przy wzroscie 170... bo przy moim to te biodra troche za bardzo odstaja .. wiesz, oboje jestesmy wymagajacy, dla mnie wyglad niestety ale jest bardzo wazny, i nie wyobrazam sobie np takiej sytuacji zebym wazyla teraz tyle co po ciazy, jezeli nie mam czasu na dbanie o siebie to tez mi to przeszkadza, narazie glownym powodem jest u mnie brak pieniedzy ale jak pojde do pracy wierze ze sie odmienie wtedy wiem ze maz mnie kocha i tu nie chodzi o takie poprostu "nie podobasz mi sie" bardziej mu chodzilo o to, ze "pare kg wiecej bylas taka piekna" bo tak tez mi mowil, a dzisiaj poprostu tak to wyszlo, klocilismy sie i w ogole... temat zakladalam z wielkim zalem i prawdopodobnie niejednokrotnie bede jeszcze zla ale jak narazie przeszlo mi ... tu nie chodzi o zmarszczki bo to czeka kazdego ale wage mozemy sami kontrolowac i to zmieniac .. ja nie uwazam zeby wady mojego meza byly jego zaletami, kocham go ale tez widze w nim niedoskonalosci, jestem realistka

do bgfnht hehe tak wlasnie, blond albo czarny tez uwazam ze ma kiepski gust :) no ale swego czasu tez mialam czarne wlosy wiec wiesz... owszem doda mu sie podoba ale nie jest jego idealem, ale napewno nie jej stroje i zachowanie, ale podobaja mu sie rozne kobiety np julia pietrucha, bardzo ladna i naturalna dziewczyna, dyskutowalismy wlasnie na ten temat ze jest duzo ladniejsza od dody mimo ze ona ma taki wizerunek... zdziwilam sie ze taka normalna dziewczyna mu sie podoba a jednak, moze nie jest taki zly jak mi sie wydaje on jets o 5 lat starszy ode mnie ale w glowie niezbyt duzo... wiem oboje jestesmy dziecinni, tak jak pisalas i zaliczylismy wpadke..

lubi spore cycki i odstajacy tylek ale to chyba jak wiekszosc facetow nie sadzisz? przeciez tak wlasnie powinna wygladac kobieta, to jest dla mnie idealna figura a koloru rozowego nie lubi na szczescie

Gość 12345654321
Nie rozumiecie tego dziewczyny Chodiz o to ze jak poznalysmy facetow bylysmy normalne dla nich bardzo kobiece pociagajace ja np przeszlam na diete i moj facet glownie byl zly ze taka glupia moda na te wieszaki i kobieta ma byc kobieta i taka jak bylam bylam idealna wiec czemu schudlam i wtedy lepiej wygladalam Chcial pokazac ze bez sensu sa te diety stosuje je zbey byc atrakcyjniejsza jest przeciwnie A autorki tez raczje widze problem tego raodzjau a nie ze facet ja zaraz zosatwi albo znajdzie kochanke bo jego zona jest teraz beee i nieatrakcyjna dla niego Dziewczyna juz tu pisala ze ona wie ze on ja kocha nie dla wygladu Mojemu facetowi brzuszke sie zarysowal i co z tego ciagle go kocham ale jak zapytal czy przytyl i co teraz mysle powiedzialam ze wtedy bylo w sam raz a teraz jest troche za duzo Nic strasznego nie zorbil halo ze go nie kocham bo ocneilam jego wyglad

12345654321 doskonale to opisalas ja mojemu tez mowie bez ogrudek ze ma za duzy brzuch, no bo tak uwazam po prostu, co to za sens powiedziec no co ty jest taki umiesniony:)

Gość marek ale nocny
'prosze o radeeeee :(' co to za baba ktora nawet nie ma tzytzków???

Gość 12345654321
za dziecinne to ja uwazam oszukiwanie partnera pt wyglada zle pyta czy kiedys bylo lepiej a ja na to ze przeciez jest taki dobrze zbudowany i zgrabny Wlasnie w dojrzalym powaznym zwiakzu ludzie sa ze soba szczerzy wiedza z emoga powiedziec prawde i nie zobacza z drugiej strony focha nie doswiadcza cichych dni itd tylko niesety nie kazdy nie zawsze potrafi odpowiednia te szczerosc ubrac w slowa

Gość marek ale nocny
'prosze o radeeeee ' co sie dziwisz jak tzytzkow nawet nie masz?