Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o radeeeee :(

Zmieniłam sie i nie podobam sie juz mezowi, czy powinnam sie znowu zmienic?

Polecane posty

hehe marek, no wlasnie tu sie gryzlam i przeanlizowujac to wszystko sie nie dziwie, bo mi tez sie nie podoba ze nie mam cyckow, ale wolalam miec mniejszy tylek na te konto nie wiem w sumie czy slusznie

Gość marek ale nocny
nieslusznie. tzytzki musza byc, chociaz B... poza tym dupa im wieksza tym lepiej. grubsza w pasie lepiej pcha sie :D

Gość bgfnht
widzialyscie jak sie ludzie po slubie zmieniaja? 5 kg mniej to nie jest ZADNA zmiana a ten facet to palant :O i nie jest prawda ze wiekszosc facetow lubi duzy biust, gusta sa rozne a jak sie facet zakocha to biust nie ma znaczenia,

Gość marek ale nocny
nie lubimy duzych bo to obwisy. ja uwielbiam B, akceptuje C. ale A to rodzynki,,, nie ma jak na hiszpana... wiec zle.

Gość współczuje Ci faceta ale
może nie oceniam obiektywnie bo mam wymiary 90-60-90 i wzrost 178, a do tego długie w miare zadbane włosy i mój facet uważa mnie za ideał, może waga mi się nie zmienia, ale fryzury i opaleniznę miałam przeróżną i widział mnie naprawdę i z przetłuszczonymi włosami, syfkami na twarzy i bez makeupu ale nigdy nie uważał mnie za "mniej atrakcyjną", ja bym się z tym nie pogodziła, ktoś obcy może mówić że jestem beee ale on by powiedział raz i to by mnie skrzywdziło na maksa!!!!

Gość a oże Ty masz aneoreksje
uległas głupiej modzie i myslisz ze bedziesz ładniejsza? wszystkie za chude laski sa brzydkie tak jak za grube! Ideał to ideał jak sama nazwa wskazuje - ani za chuda ani za gruba!

Gość 12345654321
Nie daj sobie wmowic ze masz male piersi Wymiary masz te co ja a ja nosze 65 E wiec niech te cwoki sie wypchaja

Gość bgfnht
ona pisala ze wazy 46 kg i ma wzrostu cos okolo 155 cm?? wiec jaka anoreksja, wage ma zupelnie ok, jest szczupla i tyle! wiele kobiet daloby sie pokroic za jej figure!

moze to jednak nie 5kg tylko wiecej, nie pamietam dokladnie ale roznice widze... spodnie ktore kupilam kilka miesiecy po porodzie dzisiaj spadaja mi z tylka i zdejmuje bez rozpinania

Gość 12345654321
a możesz dac linka do jakiejś foty swojej figury?

Gość bgfnht
ja mam podobną i nie mam anoreksji tylko bulimię ale to się nie liczy bo sie nie odchudzam tylko ciągle jem i wymiotuje!

"i nie jest prawda ze wiekszosc facetow lubi duzy biust, gusta sa rozne a jak sie facet zakocha to biust nie ma znaczenia" owszem ale moj akurat lubi, no i jak sie we mnie zakochiwal to mialam ladny jedrny biust, teraz ciaza i schudniecie zrobilo swoje ...

Gość 12345654321
no właśnie ciaża robi swoje...mi też znacznie obwisł i już nie jest jedrny, przypomina naleśniki :( a myślałaś o ponownej ciąży? biust się powieksza i waga też:)

Gość 12345654321
12345654321 a możesz dac linka do jakiejś foty swojej figury? To bylo do mnie czy podszyw ze to niby ja prosze autorke o jej zdjecie skoro wazymy i mierzymy tyle samo i mamy podobne wymiary

Gość 12345654321
no coz jak ktos nie ma nic madrego do powiedzneia to sie podszywa buhehe Przynajmniej postaralibyscie sie o jakis podszyw na poziomie a nie ten belkot

Gość 12345654321
prosze o radeeeee :( Zmykam juz Dobranoc :)

Dobranoc:) dziekuje za rozmowe i fajnie ze mnie rozumiesz

Gość marek ale nocny
niestety ale masz male tzytzki. i wszystko dlatego.....

wszystko ? masz na mysli ze nie podobam sie mezowi z tego powodu?

Gość marek ale nocny
tak. sama napisalas ze mialas jedrne na poczatku. jak masz a to nie ma przyjemnosci miętoszenia

dlatego nie daje ich mietosic ;/ to co ja mam sie powiesic ze mam takie cycki? nie mam kasy na operacje

Gość marek ale nocny
przytyj! zacznij sie objadac tak jak wczesniej to robilas i jak ciutke podrosna to juz bedzie ok :)

he he! cycki podrosna ciutke a tylek dwa rozmiary :)

Gość marek ale nocny
tez lepiej. widzialas jak J. Lo wyglada? przeciez ona ma dupe jak szafa. a kazdy facet KAZDY facet na ziemii marzylby o tym, żeby ją posuwac (mimo ze jest juz stara). faceci lubia duze jedrne tylki.

ja mam wlasnie taka figure jak ona, jak bylam grubsza to mialam duzy tylek, teraz mam szerokie biodra ale tylek chudszy ale jakos podoba mi sie bo jak zmywalam makijaz 10 minut temu to mu sie przyjrzalam :P

hm mojemu mezowi tez sie podoba a ja wlasnie nie lubie takich tylkow, mi sie marza waskie bioderka i taki odstajacy tyleczek

Gość marek ale nocny
ale to jemu masz sie podobac !!! jesli chcesz zeby byl seks itp. zacznij sie najadac, piersi podrosna a tyleczek troche tez. bedzie git. zobaczysz, bedzie Cie błagał o seks.

A ja mam dupe i tzytzki . Nie raz mi te piersi przeszkadzają, co prawda mój chłopak mówi, że mam idealną figurę, ale wkurzają mnie teksty w sklepach "No Pani to ma duże piersi, pewnie bez push up" do cholery nigdy go nie nosiłam i nosić nie będę !!! Albo dzisiaj miała miejsce taka sytuacja iż stoję w szkole, chodzę aktualnie do ogólniaka i koleżanka z tekstem "Ty to masz w ogóle cyce" Wiem, że to jest atut, ale chłopacy tak często mierzą mnie wzrokiem... Ja mam inny problem mianowicie 'boczki' strasznie mnie denerwują...

Gość marek ale nocny
no boczki to troche porazka, ale my tez nie jestesmy idealni wiec fajne piersi przykrywaja niedoskonalosci w postaci 'boczkow' aczkolwiek ja jestem zwolennikiem B/C. D naprawde BARDZO ciezko utrzymac, zeby nie zwisal...

jak bede sie najadac to mi wtedy brzuch urosnie najpierw:P