Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek z Wielkich Łazisk

Sądząc po fotkach w stopkach najładniejsza na kafe jest Artefakt Diabła

Polecane posty

Gość mogę zapytać
Kurcze tez marzę długich włoskach, kiedyś miałam:( Teraz pomagam sobie doczepianymi włoskami. mam swoje proste jak druty, doczepiam sobie dłuugie proste, albo też kręcone:) Na szczescie jest coś takiego ufff:)

Gość smiechowaaa
żona Tytanowego Janusza widac ze masz takie geste te wlosy a moje to jakies uklepance sa i jakies takie liche ale nic mi nei zostalo tylko zazdrosc haha chyba ze sobie doczepie :)

Gość mogę zapytać
hoi hoi jesteś przeciętną dziewczyną. Nie widze nic specjalnie powalającego w Twojej urodzie i pisze to szczerze z żadnej tam zazdrości, broń Boże. Ale są gusta i guściki:)

Gość muszka.owocowka.
ja tez zapuszczam. rok temu sciełam do bordy... gdyby nie ta głupia decyzja miałabym juz do łokcia:/ widze ze tez sie lepiej czujecie w długich?

Gość muszka.owocowka.
hoi hoi hooooj - jesteś ladna. a co do 2 zdjecia. nie nazwałabym teo zdjeciem PROFESJONALNYM

Gość hoi hoi hooooj
bambu: 25 no przeciez ja tylko zartowałam ze jestem najpiekniejsza:o chciałam tylko pokazać jak wyglądam:D heh

Gość pikna nieznajoma it is me
Hohoh - Alicja Keys

Gość zonaty maz
nie opadla mi szczeka nie podobasz mi sie a ja sie znam na kobietach wciaz numer 1 katha i chantal ale i tak moja wife jest ladniejsza od nich soorrry

Gość hoi hoi hooooj
e no takie z sesji zdjęciowej u profesjonalnego fotografa ale bez żadnych fotszopów itp bo sobie nie życzyłam..

Gość hoi hoi hooooj
zonaty mąż, to ciesz sie tym co masz:D

Gość muszka.owocowka.
nie chodzi mi o fotoshopa. ale o stylizacje i ogolne wrazenie zdjecia.

Gość muszka.owocowka.
żonaty mąż - znasz sie na kobietach? bo potrafisz powiedziec ktora Ci sie podoba? łaaaał... :D hhaaa

Gość odczynnik psi
hooj moim zdaniem masz męską twarz i to opinia faceta :o To głównie wina tej wielkiej brody...

Gość muszka.owocowka.
kredka na bat. -kto tu przeklina? a skoro juz o zdjeciach mowa to masz okrponi wyskubane brwi :|

Kant, oczywiście, że te brzydkie się nie pokazują. Przemykamy pośpiesznie w kapturach na łbie ze spuszczonym wzrokiem. :classic_cool:

Gość zonaty maz
hoooj jestes podobna do omeny mensy a ona jest :(

:D Szczerze to mam gdzieś moje brwi tym bardziej że na tym zdjęciu ich i tak nie widać dobrze:P Cóż z tego, że ktoś jest bardzo ładny? Życie to nie konkurs piękności. Najważniejsze jest to co się sobą reprezentuje. A co do przeklinania- na każdym temacie praktycznie ktoś klnie bez powodu:O

Moje fotełe widziało sześć osób, chyba o sześć za dużo. 😭 Łotewa, zaryzykuję stwierdzeniem, że kafeterianki mają też ładnych mężów i kochanków z tego co dostałam na maila. :classic_cool:

Gość muszka.owocowka.
widać brwi. bardzo cienkie. z uwagi ze masz ciemne oczy,rzesy i włosy brwi miałaś zapewne zdecydowanie szersze. wystarczyło troche zbednych włosków usunąc i lepiej by to wygladało. ładne brwi dodaja uroku a wysubane poprostu sa paskudne. przepraszam ze sie doczepiłam ale ładna jesteś a te brwi.... eh. ;)

Gość muszka.owocowka.
żona T - masz ładne włosy! cholera tez chce miec takie długie...