Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek z Wielkich Łazisk

Sądząc po fotkach w stopkach najładniejsza na kafe jest Artefakt Diabła

Polecane posty

Gość jak żona tytanowego janusza
Artefakt nie wydaje mi się atrakcyjna, choć nie widać dokladnie twarzy na obecnym jej zdjęciu. Moim zdaniem najpiękniejsza i bezkonkurencyjna na Kafe jest Katharssis.

Gość taka tam jednaaa
Kant dupy -- Ja mialam niemal do pasa i ścięłam ostatnio do ramion :D

Kantełe, ale odeślesz swoją, nie skomentujesz mojej na forume i nie puścisz jej w obieg? Skalecz palec i podpisz własną krwią, że nie. :classic_cool:

wow, do pasa? Ja zawsze chciałam mieć do pasa :P ale stwierdziłam ostatnio, że to już chyba lekka przesada by była :D ale i tak będę mieć zawsze długie, dopóki nie wyłysieję :D PS. ja nie mówię, że jestem piękna, ważne że podobam się sobie i mojemu facetowi :D;)

Gość muszka.owocowka.
czemu kobiety scinaja włosy? ja sciełam i załuje od ponad roku:( nie wiem co mi strzeliło!

Gość taka tam jednaaa
Ja ścięłam i czuję się wyśmienicie :D

zawsze mój chłopak się mnie o to pyta, gdy nasze koleżanki kolejno ścinają włosy a ja nigdy nie wiem co mu powiedzieć, bo też tego nie rozumiem :P ja jakoś od zawsze miałam takie schizy, że kobieta powinna mieć długie włosy i nie dałabym (przynajmniej teraz :P) za nic ich ściąć! :D

czy nie nudzą? Co Ty na to, że mam tak "ścięte" włosy od zawsze? Nigdy nie miałam grzywki, jedynie przez króciutki okres miałam pazurki, takie od brody w dół. Jakoś tak mi się podobają długie i proste :) ale za to od czasu do czasu na jakieś imprezki itp. lokuję, karbuję itd. dla odmiany :)

Gość muszka.owocowka.
ja jak juz osiagne długosc do łokci to raz bede miała prosta grzywkę raz na bok a jak odrosnie to z przedziałkiem na srodku. bede falować prostować lub nic z nimi nie robić wiec sie raczej nie znudzą. musle ze z długimi mozna duzo zrobić... no tak niektore kobietki ładnie wygladaja w krotkich. ale nie ja. ;( wiec płacze za moimi długimi włosami.

Gość muszka.owocowka.
popiel? to juz jest hard core! ja jeszcze niedawno nad rudym sie zastanawiałam. ale na szczescie nie zrealizowałam tego pomysłu:))

Ja rozjasnilam teraz wlosy bo mialam czarne a jestem za blada (nie chodze na solare) i w sumie chyba lepiej to wygląda. No i musialam troche obciac :-o

Kantełe poszło. :) zazdraszczam wam tak długich włosów, mi się nigdy nie udało zapuścić na dłuższe niż lekko za ramiona. ale z drugiej strony jak komuś nie pasują długie to chyba nie ma sensu się męczyć. :)

Gość muszka.owocowka.
ja jak zaczełam ekserymentować samodzielnie w domu farbami to miałam brązowe włosy i rude odrosty przez miesiac. ;/ hehe wiec stwierdziłam ze jednak lepiej isc do fryzjera. i jeszcze 2 lata musze czekać na wymarzoną długość. a sa jakies specyfiki na porost (szybszy)? ma ktoraś z Was wyprobowane?

muszka owocówka, maska wax do włosów i ampułki Radical z Farmony. na wizażu w KWC jest tego masa. :)

Kant ja mam krecone ale jak nie wymodeluje to wyglądaja jak szopa:-o wiec musze nad nimi troche popracowac zanim doprowadze je do ladu

Gość hey czy ktoś wie
ile foteczek zdobył ich łowca blokers& ławkers? No i gdzie on jest?

Gość muszka.owocowka.
ktos tu wspomiał o Kameszce. znacie go ? jego twarz ostatnio była na jedym z topików. a cwaniak w stopce pokazuje tylko oczy ze jakoby jest przystojny:D

Gość muszka.owocowka.
no waxa kiedys uzywałam.. moze warto by było znowu.. :) cholera zielone włosy? miałaś burzliwy okres młodzienczy widze:D

haha to nie tak, ale i tak był burzliwy :D po prostu po połączeniu brązowej farby z obecnym na włosach popielem wyszła taka ciemna wpadająca niby w brąz zieleń, to podobno normalne :P jak farbowałam naturalki na ten popiel to za pierwszym razem wyszły rude :D

Gość taka tam jednaaa
Ja też zawsze lubiłam swoje długie włosy :) Zresztą jestem zdania, że najważniejsze, by włosy były wypielęgnowane i zdrowe. Bo co z tego, że ktoś ma długaśne włosy, jak są np. popalone, czy zniszczone ? Nie wygląda to ładnie. Ja ścięłam tak spontanicznie , mam teraz lekko za ramiona i nie żałuję zupełnie. Mojemu facetowi też się bardzo podoba. Ale w zyciu nie ścięłabym się krócej. Teraz zapuszczam sobie od nowa :) zresztą jak dla mnie optymalna długość to taka do połowy pleców, lub minimalnie dłuższe, a jak scinałam to mialam prawie do pasa.

Gość taka tam jednaaa
A na szybszy porost włosów są różne specyfiki ;) Nie wiem, czy któraś z Was łykała kiedyś Capivit piękne włosy ? Jest też Silica, Vitapil i inne takie. A i domowych sposobow też trochę jest.

taka tam jednaaa-zgadzam się, najważniejsze by były zdrowe ;) ja mam właśnie w tej chwili do połowy pleców i jak chodzę na podcinanie końcówek to fryzjerka zawsze się dziwi, że mam takie mocne i zdrowe włosy jak na ich długość, ale jak obserwuję laski z włosami do pasa to prawie zawsze mają takie hmmm... sianowate jakby

Kantełe, odpisałam. :) Dziewczyny, ja ostatnio schodziłam z brązu do blondu (po czym zafarbowałam na ciemno i tak, ale to szczegół), zajęło mi to dokładnie dwa dni. :D Blondy są bardzo wymagające moim zdaniem i mało komu faktycznie pasują, nie wspominając już o tym o pielęgnacji.