Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję zagrożenie

Teraz jestem już tego pewna. Koniec świata zbliża się wielkimi krokami!

Polecane posty

Gość ggggggggggggg
apokalipsa to niezła księga i tam wszystko jest prawdą. Sama przeżyłam też swoją Apokalipsę. Moim zdaniem teraz już każdy chce wykończyć Polskę i każdy kombinuje po swojemu, ale nic wam się nie stanie. Przynajmniej na razie i tak dalej - ale wiecie - w to co popadliście teraz - w komunę znowu - to już jedna głupota z jednej strony, ale i fakt, że w życiu trzeba mieć jakąś filozofię. I jeśli jej nie ma to należy po prostu... czytać ewangelię. naprawdę. Bo jeśli nie mesjanizm polski to co? Komunizm? To jest zachodnie generalnie - to jest pomysł, że PAŃSTWO DAJE OBYWATELOWI. To jest z krytyki kapitalizmu i ziemi obiecnaej - a Lenin wprowadził socjalizm w życie. Wprowadził w życie filozofię, że państwo daje. No i tyle. Czy to jest prawda? Czy ta filozofia ma sens? Nie wiem. Zalezy komu, zalezy co. I tyle. Komu daje państwo? Komu ma dać? Jak dla mnie. Nie jest łatwo obalić świat, a w Rosji do tego doszło - w 1917 roku. Obalono świat :( Zabito ludzi - tu nic. Dlatego nikt się już Polską ne przejmuje bo Lenina też wpuścił Zachód - po prostu go uwolnili i miał ich słuchać. A on ich nie słuchał - jedyna pomyłka ich i tyle. A dzis? Dziś wisi nad nimi czarna chmura pyłów. Symboliczne. Może to dym z krematorium, ktory przypomina, że mimo wszystko największe ludobójstwo wszechczasów to zachodnia Europa. To jakby dym z krematoriów z ludzkich popiołów - nie sądzicie? Powiem wam coś takiego - zawsze uważałam, że Zydów Niemcy - JeŚLI JUŻ - mieli nad oceanem rozrzucać. Może i rozpylać ich prochy? Nie wiem :( Jeśli już ich chcieli zabić to takie rzeczy do wody się wrzuca - nie na czyjejś ziemi. I takie coś w Polsce... coś strasznego. I co ta Polska na to? Do dziś nic - a sami katolicy. Ale was znają już... jak własną kieszeń. Tylko kasa... pojedyncze osoby, które takie nie sa i tyle. Reszta na pokaz jak w komunie i koniec :(

czytając nie które osoby stwierdzam że koniec świata jest na prawdę bliski-was się nie daje już czytać-jak nie teorie spiskowe,protesty,filmy z you tube itd.to teraz koniec świata-poprawiacie mi humor ludziska

Gość ggggggggggggg
Ja bym ich z tych get w pociąg i do nich. koniec. jakim prawem w obcym państwie? tacy nie byli dla nich nawet starożytni Egipcjanie, że ich zabili dusząc. Przy piramidkach ginęli :( I to jest tragedia Europy - oni by to chcieli wymazać teraz. jak? tacy historyczni są , a 70 lat temu wymazują. Inne rzeczy to już w ogóle nie powiem, nie napiszę i tak dalej. Jedna czarna chmura nad nimi i ta szarańcza... przerażające.

Gość czuję zagrożenie
Sprawdzało się może już wcześniej, lecz nikt nie przywiązywał do tego takiej wagi. Niestety teraz skala tych zjawisk ulega znacznemu podwyższeniu. Już od 2000 roku ziemia dawała sygnały o tym, że źle się dzieje. Znajdujące się w oceanach wulkany podniosły się o 88%. Ilość trzęsień ziemi wzrosła do 62%!!!

Gość zapomnieliscie
jeszcze o pladze szerszeni co nadlatuje pisza na o2

Gość ggggggggggggg
Jedyne jak się moga zjednoczyć wobec II wojny światowej to ... wokół tej tragedii, ale to znowu jest przygarnięcie Polski, a oni was nie chcą. Nigdzie was nie chca z tą waszą żałobą po cesarzu - oplutym za życia. Z czego to wynika? Z prożydowskiego myślenia dziś doszłam do wniosku, tylko, że Żydzi nie mają opamiętania - oplują i koniec na zawsze - patrzcie - nie opluli fizycznie Pana Jezusa? Fizycznie go opluli i nie ma opamiętania z tego. A w Polsce jak ktoś umrze to jest opamiętanie - chyba taka różnica w tych narodach. Religijnych.

Gość taka prawda
niestety tak będzie się działo i będzie tego croraz więcej Biblia to już dawno przepowiedziała,ale teraz się bardziej to dostrzega,a ci którzy nie wierzą wasza sprawa,ale tak jak napisane,będzie to garstka ludzi nie wszystcy,bo szatan rządzi i zaślepia i czytając wypowiedzi widać,ze co niektórzy są zaślepieni,ale to nie mój problem,nie chce niech nie wierzy,ale ci co chociaż to widzą zmiencie się póki macie czas.

Gość ggggggggggggg
No moim zdaniem 2012 i koniec. To tyle - ja już tu nie mogę nic o wierze pisać - o spowiedzi i koniec. W każdym kosciele już wisi obraz Bożego Miłosierdzia. Co jeszcze można wymyślić? Nie wiem. To najważniejsze. Wystarczy wierzyć w ten obraz i nie zginiecie na wieki. A zginąć? Niektórzy nawet chcą. Ja nie chce. Ale nie wolno ludziom nakazywać, że mają nie umrzeć - niektórzy na pewno by chcieli - jeszcze tak jak prezydent - szczyt marzen dla wielu jak znam życie...

Gość ggggggggggggg
nawróćcie sie i pokutujcie - idżcie sobie do spowiedzi świętej. oskarżcie się z waszych grzechów. Zanim zrobi to diabeł - to akurat bezprawny oskrażyciel, ale całkiem niezły. Inteligentniejszy od was wszystkich. Zobaczcie jak oskraża Europę - że są jednym wielkim dymem z kominów - 6 milionów Zydów w całej Europie z dymem poszło 70 lat temu? Jak to możliwe? I tylko ta tragedia bez wiary może zjednoczyć naprawdę Europę - oby więcej ludobójstw nie było, a oni? Każdy sobie rzepkę skrobie i są już największymi głupkami na świecie bo na logikę powinni sie kogoś trzymać jak te małe państwa w Azji - a oni całkiem sami. Jedynie, że mają tych Niemców bo po nich - jak znam zycie tak myślą w Azji. Niemców sie każdy boi i koniec. Bo tak by im wkopała Azja , a tak mają spokój. Jedynie przez to ... a jeśli chodzi o ludobójstwa to no cóz... jedźcie sobie do Azji - kto się tym tam przejmuje. :(

Gość sssssssssssdddddddddffffffffff
nie znamy dnia ani godziny są przypuszczenia,ze to 2012 ale moze byc wczesniej,albo akurat w ten rok albo i później aaa dodam,że kościół cale te bożki to dzieło szatana

Gość ggggggggggggg
Oj powiem wam jak ten świat jest mądrze rządzony - gdyby nie potęga Niemiec to nie wiadomo co z tą Europą. Może ten Rzym powinien być w Niemczech? Trochę w Niemczech i już świat Rzymem ograny - zaś nie - zaś we Francji i w Am. Poł. A powinien być w Niemczech. I tyle. ? A ta Francja - jak można wybaczyć takie ludobójstwo jak znam życie? Nie umieją wybaczyc bo nie maja wiary i tyle. I się będą mścili na Niemcach pewnie - kto wie? Że przez swoją kasę zostali bez kultury całkiem. że są najgorszymi zwierzakami. Oni też nie mają kultury już żadnej , ale aż tak prymitywni nie są jak oni. A oni? Najbotasi ale najgorsi. I tyle. A reszty w ogóle nie ma. Kiedy oni mieli kulturę w tej Europie? Jeszcze niedawno - 100 - 200 lat temu. I czemu jej nie mają? Ha! No z tego samego powodu co Niemcy - wynalazki, nauka... no ale jak tu żyć bez wynalazków. Nie da się... no ale to by musieli ich mieć pełno, a ile mają? i tak dalej... :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie - gdzie ta Bachleda? Jej nie ma. ale jak można na tym poziomie wziąć, olać Jordana i iśc sobie handlować kamerami do farela. No wiecie - to są miliony dolarów i gdzie tu jakieś zrozumienie tej Ameryki także, że oni muszą być moralni. Czy oni tego nie rozumieją, że oni nie chcą być jak Niemcy? I tyle. No i koniec też i co wiecej. Gdzie jest Bachleda? sczerniała pod pyłem... :(

Gość czuję zagrożenie
sssssssssssdddddddddffffffffff>> również tak uważam. Nie wierzę w dokładna datę, w której ma nastąpić nasz koniec, lecz wierzę, że niedługo na pewno nastąpi :O To jest wręcz niemożliwe, aby obeszło się bez niczego. Na Ziemi jest za dużo kataklizmów, aby to nie miało jakiejś swojej przyczyny/skutku. Dlatego przebiegunowanie Ziemi, wydaje mi się bardzo racjonalne.

ja nie byłąbym taka pewna czy w 2012 ale pewnie juz nie długo. tak tragedie jednacza ale chyba nikt nie chce zeby do nich dochodziło. sssssssssssdddddddddffffffffff -> Kościól to dzieło szatana? to przeczy samo sobie.

Gość ggggggggggggg
Powiem wam, że oni sie będe tłumaczyć, ze nie znali układu i przeproszą Jordana, ale wiecie to też sie tak nie da - jedyne co w tym mózgu to kasa i jedynie, JEDYNIE że ogólnie są uczciwi z kasą i pracowici bo reszta to też jedna durnota i po nich. No ale tego nikt im nie odbierze. A te wojny... :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie - i to im wybaczą bo to handel i koniec. No ale też już powoli wiary nie będą mieć w tym USA jak sie z nimi będa zadawać, z Chinami, w Europie nie ma wiary - tylko kasa zostaje. Nie wiem. No to musi przyjść koniec bo tak sie nie da. Dziecko jako wartość najwyższa , ale nie że rodzina nawet tylko dziecko żeby nie być gejem, lesbijką i tak dalej. No co to za wartość. A dziecko z downem - to co to ma być? Albo jakieś inne?

Gość ggggggggggggg
Francja z Niemcami żyje sobie tak tam - byle jak i tyle. Ciekawe czy będa umieli im wybaczyć ten holokaust jak zaczną myśleć nad tym... bo co? Bo przecież ta bruksela to jedna żydokomuna i komuna była francuska zasadniczo - i śmieją sie z Niemców pewnie, że tylu filozofów, ale komuny nie wymyślili choć najbliżej im do tej komuny. I tyle. co jeszcze się dzieje na świecie? jakiś polski prezydent miał tydzień pogrzeb. I nikt nie rozumie czemu. No bo tak płakali za nim. Jakiś dobry człowiek...

Gość czuję zagrożenie
Nikt nie chce aby dochodziło do tragedii, ale nie da się niestety tego powstrzymać.

Gość sssssssssssdddddddddffffffffff
wiesz ja nie uczęszczam do kościoła nie wyznaje żadnej wiary,ale czytam Biblie i tam jest dużo napisane i można dużo zrozumieć,moze dlatego ci sie sprzeczne to wydawac,że tak napisałam(bo każdy mysli,ze jak sie gada o biblii to ze do kosciola sie uczeszcza) kosciol to juz nie ten temat wiec nie bede rozwijac tego koniec swiata idzie i to wielkimi krokami

Przyjdzie koniec i to wczesniej niz sie bedziemy tego spodziewac. W koncu całe to zło musi kiedys zniknac. A eutanazja ? Juz w niektorych krajach inni decyduja o tym kto kiedy ma umrzec bo tak wygodniej rodzinom. A aborcja? Zajdzie jakas babka w ciaze a tu nagle panika bo bedzie miec dzieciaka. Ale to zaden problem bo zawsze moze ciaze usunac. Tylko ciekawe czy jak by donosiła i urodziła to dziecko, czy by go zabiła zaraz po urodzeniu? Wtedy by było napewno jej trudniej to zrobic. A tak to niektorzy wola isc na łatwizne. No ale to ich sprawa tylko że my tez bedziemy za te grzechy płacic.

No wiem że ludzie czytajacy Biblie nie musza uczeszczac do koscioła. Ale koscioł ma za zadanie stworzyc wspolnote przeciwko szatanowi , złu.

Gość uzalezonioa
I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy... Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci I wtem na niebie pojawi sie skłębiony potwor syn ziemi islandzkiej ; jasnosc slonca zostanie zacmiona ; zaraza, głod , śmierc, nikt nie bedzie przygotowany A znakiem pierwszym będą chmury czarne dymu gryzącego i siarki, które pokryją połowę kontynentu. I słońca widać nie będzie, i ptaki w tych chmurach wymrą wszystkie. Ziemia otworzy się od północy i ogniem pokryją się szczyty górskie. Na naród w smutku pogrążony ogniste kule spadną w dniu, który smutek miał zakończyć. I człowiek fałszywy, który bratem się mienił, swe zastępy rozpuści i zwierzę jak robak będzie, robak jak machina, ogień, choroba, wymiesza się'

Gość ???????????
skad wy to bierzecie??

uzalezonioa -> skad masz ten cytat? To Nostrademusa czy nie ? Aż sie przeraziłam jak to przeczytałam.

Gość czuję zagrożenie
Ten pierwszy fragment już słyszałam, lecz pierwszy raz spotykam się z przepowiednią o pyle i czarnych chmurach...

No ja właśnie tez nie moge nigdzie tego znaleźć tego o ...syn ziemi islandzkiej.. Ale 1 czesc jest na bank Nostrademusa

Gość nick zmieniłam
nie zdziwiłabym się p.s. polecam poczytać "Proroctwa królowej Saby"