Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd czy nie wstyd

czy powinnam sie wstydzic? czy powinno mi byc glupio?

Polecane posty

Gość wstyd czy nie wstyd

mieszkam w Warszawie ale ani nie pojechałam znicza postawić przed Pałacem Prezydenckim, ani tam nie wchodziłam. nie wpisywałam się też w żadnej księdze kondolencyjnej, nawet internetowej. bardzo mi przykro z powodu katastrofy, strasznie to przeżywam, już niejedną łzę uroniłam... ale kompletnie nie czuję potrzeby robienia w/w rzeczy. czy powinno być mi wstyd?

Wiesz, ja się dziwię. Ludzie nie maja już własnego sumienia, że muszą pytać o to, co powinni czuć?:o Mnie by nie było głupio.

Gość wstyd czy nie wstyd
czy w ogóle ktoś ma podobne odczucia?

Gość ło kurewa
no raczej, przecie cała warszawka pozapierdalała pod pałac prezydencki i na pewno wiedzą, że jako jedyna nie lamentowałaś!! weź się jebnij z okna albo zgnij w chałupie!!

Gość wstyd czy nie wstyd
Klitajmestra a w którym miejscu pytam co powinnam czuć :O tylko pytam, czy powinnam się wstydzić?

Gość nie no, jak mogłaś
cały świat płacze i w kolejkach stoi, gromadnie do ksiąg się wpisuje, a ty co !!! Nie jesteś prawdziwą Polką - Patriotką :P:P:P ;)

Gość Chopin gdyby jeszcze żył, toby
pił.. więc wypij i ty.

Gość wstyd czy nie wstyd
tylko ludzie, ale ze wzgl. na pełnione funkcje- nie tacy zwykli...

Gość wstyd czy nie wstyd
sraka prakptaka, ja z kolei nie do końca rozumiem, jak ktoś może obok tego przechodzić zupełnie obojętnie. nie przesadzajmy w żadną stronę, ale pomyśl, że zginęło kilka ważnych ludzi w państwie, w tym sama głowa państwa, to jest bardzo znaczące wydarzenie, które ma wymiar historyczny

Klitajmestra a w którym miejscu pytam co powinnam czuć tylko pytam, czy powinnam się wstydzić? Wstyd jest uczuciem, a ty pytasz, czy powinnaś! To kwestia twojego sumienia, nie naszego. Ja bym się nie wstydziła, bo i takiej potrzeby bym nie miała🖐️

Gość wstyd czy nie wstyd
klitajmestra, ludzie z pracy czekali całą noc żeby wejść do pałacu. z tego powodu mi trochę głupio, bo może sobie niektórzy pomyślą, że mam to w dupie i takie tam, a tak nie jest, ba bardzo to przeżywam. ale wolę przeżywać w samotności.

Więc masz odpowiedź. Słuchaj, większość ludzi poszło tam z ciekawości tylko, żeby być może w telewizji się pokazać! Cały naród pluł na Lecha, a teraz zachowują się, jakby był samym Zbawicielem. Każdy ma prawo przeżywać smutek czy radość na swój sposób, byle nie godzić w drugiego człowieka.

Gość trele morele!
Do Klitajmestra Kto plul ten plul... Fakt ze ludzie go szanowali i media kreawaly taki widzerunek przedewszystkim TVN... Wiec nie zartuj sobie i idz lepiej spac