Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupa w czerni

Czy mam zbyt mały/płaski tyłek? Foto

Polecane posty

Gość 12345654321
Ty w ogole nie masz tylka :(

Spoko....jest baaaardzo zgrabny...uda też masz ładne...a jeśli inne twierdza inaczej to znaczy że je zazdrość trawi:O .....a jestem też kobietą i wiem co mówię...

Gość pupa w czerni
No właśnie kilka razy słyszałam, że jest za mały i myślałam może o jakichś ćwiczeniach? Sama nie wiem, na razie mam dwie sprzeczne opinie. Dzięki za obie wypowiedzi :)

Gość 12345654321
Buhehe zazdrosc akurat ja swoja pupe uwazam za sowj najwiekszy atut ale pupe zaokraglona i zgrabna i nie tlusta a nie te 2 deseczki ktore ma autorka

pupa w czerni, nie przejmuj się docinkami...są nieuzasadnione.... a o duupę swą się nie martw....za 20 lat sama ci się dotłuszczy:P...a teraz jest młoda i śliczna....setki lasek chciałoby mieć taką jędrną jak twoja:)

Gość ja nie kumamm
jest bardzo ladna :) jestem k

Gość wredotka ale masz zółte włosy
:/

Gość pupa w czerni
Kurcze, ale czasem jestem durna. Nie pomyślałam o focie z boku. Teraz nie moge zrobić, no trudno

Gość RomanoSexmacher
Pupa w czerni i Wredotka - obydwie macie zajebiste tyłeczki :classic_cool:

Gość LOLA2010
na zdjęciu wygląda zajebiście, ale trochę jesteś wypięta, zrób zdjęcie z boku i w bardziej naturalnej pozie to będziemy mogli ją ocenić obiektywnie. Jestem laską dla jasności i pupa wygląda ładnie, też jestem szczupła mam troszkę okrąglejszy tyleczek, tak może ze 3 kg na oko ale faceci mówią ze jest świetny, NIE SŁUCHAJ TYCH SPASIONYCH WIELORYBÓW CO TU SIEDZĄ I WPIER**ALAJĄ TONY CHIPSÓW CHWALĄC SIĘ SWOIMI "PUPCIAMI"

Gość LOLA2010
A ZEBY BYŁO JASNE 3 KG NA CAŁOŚCI CHOĆ CIĘ NIE WIDZĘ MOŻE JAŚNIEJ 3 DO 5 CM NA OBWODZIE PUPY MAM WIECEJ.

Gość 12345654321
LOLA2010 Taaa waze 45-46 kg i jestem wielorybem jak ktos nie ma nic do powiedzenia to musi najezdzac

Gość werrrrty
mniam mniam bardzo apetyczna i pisze to jako kobieta. nie sluchaj tych sfrustrowanych tucznikow :D

Gość zrob jeszcze raz tylko tym
razem bez majtek bo sie nie da ocenic

Nie jest zła ;) Ale myślę, że lepiej, jak ocenią Cię faceci, bo kobiety mają inne poczucie piękna. Wiesz o co chodzi, diety cud itp, a faceci przecież na kości nie lecą ;) Zależy też, na jakiego trafisz - niektórzy wolą cycki, inni tyłki.

Sprawia takie wrażenie :O Niestety :( Co wcale nie znaczy że wspaniale komponuje się z wręcz idealnym wcięciem ;) w biodrach :) 🖐️ co często jest lekceważone :( ale właśnie przez to Twoja duupa ( przecież nie będę pisał pupa :O ) prezentuje się całkiem zgrabnie i chyba tylko że nie jestem stulejem :O dawno bym zjechał pod tą fotkę ;) :) 🖐️

Gość wyglad_to_nie_wszystko
fajna du.pcia ! ale najważniejsze byś umiała nią należycie pracować ! :)

Gość kant dupy ale ty brzydki
jestes

Gość wyglad_to_nie_wszystko
heheh, za to depilacje ma kant prawie perfekcyjna ! :D

Gość pupa w czerni
Dzięki wszystkim za opinie :) Niestety już dzisiaj nie zrobie innego zdjęcia

Jako podupadający w biznesie alfons :O Nie dziwię się że właśnie w taki sposób zareagowałeś pomarańczowy stylisto od niczego. :O

Gość sdasdg
Cześć A więc tak,jestem facetem i powiem że rzeczywiście pupa nie jest zbyt krągła ale też nie jest zła :) i na pewno nie skreślał bym cie z tego powodu :) Jeśli masz w sobie dość siły i samo zaparcia aby nad nią popracować to zrób to ale nie jest to konieczne-oczywiście z mojego punktu widzenia.

A ja chciałem Ci pogratulować "sdasdg" że jesteś facetem, do tego zdanie zaczynasz od "a więc" :O :( ( chyba nie zakochałeś się w swojej polonistce :( ;) ) może dla tego nie napisałeś z jakich innych powodów byś Ją skreślił :( (ciekawość mnie wręcz zżera ) ???? ... stawiam że taki tyłek też ma "zaparcia" i twój "wysiłek" (jak się okazuje) był daremny :O

Gość sdasdg
Mój wysiłek był daremny?????????O co ci chodzi????? No nie da się ukryć że polonistki to ja nie kochałem :( A powody dla których miał bym ją skreślić nie mam bo je nie znam. A ty chyba szukasz dziury w całym,lub nie wiadomo jakich podtekstów??

Gość dadadada
Szczerze z chęcią bym się od Twojej pupy poodbijał :), masz świetny tyłeczek i jak ktoś mówi coś innego niech spada na drzewo :)

Gość marek 22151
Masz dupsko w sam raz do przyjęcia jakiegos wielkiego, czarnego pytonga. A potem od razu do dzioba.