Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z was kateferianek

do doświadczonych kateferianek

Polecane posty

Cykle mam 31 dniowe, możliwe było zapłodnienie 10- dnia cyklu przez prejakulat (do owulacji było 7dni, wcześniej raczej nie wystąpiła bo podczas owulacji czuje ból jajnika) wytrysku nie było! z góry dzięki za POMOCNE odpowiedzi ;)

dodam że dopiero dwa dni po tym wydarzeniu pojawił się śluz płodny (przeźroczysty, ciągnący się ) !

upup

Gość jagoda ponosi cie troche

a odpowie mi któraś na moje pytanie? :) boję sie i tyle !

bo jak widze takiego typu temat to mnie normalnie szlag trafia. Skad ludzie na forum maja wiedziec czy autrka jest w ciazy. No powiedzcie mi , skad?

dzięki dziewczyny :) lubię pomagać tutaj młodszym od siebie dziewczynom, a są takowe, albo gdy znam odpowiedz i też liczę na waszą pomoc!

Gość saleminka8
autorko,zrobisz test to sie dowiesz. ja odpowiem moim ulubionym zdaniem. NIE JESTEŚMY ROBOTAMI I NEI PRACUJEMY WG JAKIEGOŚ PROGRAMU a tak w przetłumaczeniu:nie zawsze możesz czuć owulację,ja czuje czasaami,mogę wystapić 2 owulacje,moze być ból jajnika z powodu nei peknietego pecherzyka a nie owulacji,róznie bywa. Śluz płodny moze wystąpić przed lub nawet po owulacji ,przykład:ja,miałam płodny na 5 dn i przed owulacją(miałam monitoring cyklu to wiem w 100%) innym razem miałam sluz płodny 2 dni po owulacji a podczas niej miałam "sucho"