Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooren

Pomysł na śniadanie

Polecane posty

yy bułki masło dżem do tego sok lub kakao naleśniki z serem bułki ciabatta masło wędlina

Gość odczynnik psi
Zjedz kupę.

Gość odczynnik psi
ja swoja juz zjadłem wiec i ty czyń

Gość Chopin gdyby jeszcze żył, toby
bułka, 2 parówy, ogór kiszony, pomidor, cebula, ser, keczup, musztarda i mamy zajebistego hotdoga na sniadanie

Gość Dieta 1000kcl...
Odczynnik psi -kupa? ok, Tobie smakuje, cieszymy się. Autorka, myślę, że woli normalne jedzenie.

Gość odczynnik psi
jak sam mój nick wskazuje, uwielbiam psie kupice na gorąco. Wyciągam jeszcze ciepłe z psich odbytów.

ja lubie na sniadanie owsianke :D poza tym swieza buleczke z maslem, szynka, gouda, pomidorkiem, jajeczkiem i szczypiorem :) lubie takze frankfuterki do tego chleb/buleczka z maslem, keczup lub musztarda :) lubie rowniez bulke ze smazonym boczkiem, smazona kielbasa i musztarda :) na slodko - chalke z maslem, miodem lub dzemem truskawkowym i goraca czekolada :)

Gość odczynnik psi
Oj żeby tylko z psich odbytów :classic_cool:🖐️ Z twojego też chętnie wyciągne, kochanie 😘

littlesensitive łoj jak ja nie lubię zdrobnień typu bułeczka,masełko itd... aż mi ciary przechodzą

Gość dieta 1000 kcal .
Tak czytam o tych śniadankach i płakać mi się chce. Mam już od miesiąca dietę i naprawdę chce mi się jeść! :( Na domiar złego nie widzę efektów które by mnie mobilizowały!

Gość dieta 1000 kcal .
Zjem swoje gówno a co mi tam :(

Gość Dieta 1000 kcal
No ja też nie przepadam za zdrobnieniami ale tak strasznie chce mi się jeść, że w sumie nie myślę trzeźwo. A dlaczego nie lubisz zdrobnień?

Gość Monika 28 l.
proponuję na sniadanie Pawełka ewentualnie Jacka :classic_cool:

moja mama uwielbia zdrobnienia do szału mnie doprowadza czasem myślę przy niej głośno -kurde nie mam pomysła na obiad i się zastanawiam co tam zrobić a ta ni z gruchy ni z pietruchy -wielki mi coś zrób KARTOFELKI,JAJECZKO SADZONE I OGÓRECZEK KISZONY I JUŻ MASZ OBIADEK DLA DZIECIACZKÓW!!!!!!!!!!! MASAKRA nie raz mam ją ochotkę kopnąć w dupkę i wyprosić za drzwiczki!!!!!

:D mój brat zdrabnia ale to strasznie kupiłem dzis nowa kamereczkę :O moja żoneczka moja foczka zrobię foteczki .....

płatki na mleku ( wsypuje zazwyczaj dwa rodzaje, mleko nie słodzę oczywiście ) fantastyczne trawienie i regularne, wielkie kupy :)

Gość hiohjklnl
Campari34 - jesteś sexy :)