Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze macie wątpliwości??.??

Nadal macie wątpliwości ???????????? Obejrzyj ten filmik wraz z napisami 3 razy!

Polecane posty

Gość hwerta
w kazdym razie tam slowo po polsku nie pada :D:D:D wam juz na mozgi padlo, zamachy i ufoludki widzicie rosyjskiego nie znam ale polski raczej rozumiem ;-)

Gość ameliakaqmelia
no way ze to ruscy. putin jest antychrystem co prawda ( w jakiejs przpowiendi bylo jego zdjecie jescze ze sredniowiecza) ale to akurat bylo mu nie w smak . biedny ma teraz problemik.

Gość cerin
Jezu,ile juz razy maja wam tłumaczyc,ze gapie wziei sie stad,ze tam obok sa ogrodki dzialkowe. I tylko osoa, ktora nigdy nie slyszala rosyjskiego akcentu moze napisac,ze tam bylo mowione "nie zabijajcie nas". Wyraznie jest wszystko mowione po rosyjsku, nie ma polskiego akcentu. Nie wiem co jest mowione, bo slabo slychac. ALe ze to takie rzeczy chce sie ludziom na youtube wstawiac? Kto by chcial zabic Kaczynskiego? Koniec prezydentury, zerowe szanse na reelekcje. Nie byl dla nikogo grozny. Nie wierze w zadne zamachy i napasc ruskich. Gdyby mieli napasc, juz by to dawno zrobili od soboty.

Gość boże widzisz a nie grzmisz
znowu ta sama historia o strzałach a BIAŁE MYSZKI też widzicie ludzie jak można być tak tępym nawet jeśli by tam naprawdę były strzały itp to myślicie że specjaliści rządowi by tego nie dostrzegli oni tego filmu każdy pixel obrazu i każdy ułamek sekundy dźwięku tego filmu sprawdzili ale tak miejcie te swoje teorie spiskowe bo już na pewno bo jesteście mądrzejsi od specjalistów od takich spraw

Gość niedowierzanie.
nie trzeba napisów.. nic nie trzeba... ten film sam w sobie jest ciekawy...sama katastrofa jest bardzo podejrzana. To nic złego mieć wątpliwosci kiedy tyle faktów jest nam nieznanych. a Wy od razu mówicie na trzeźwo myślących, że jesteśmy głupi , szaleni... a WY którym media zamydliły mózg ? czym Wy jesteście? że niby macie rację? media są tak zaprogramowane, że nawet nie wiecie kiedy podświadomie kierują waszymi umysłami.. oni nie publikują tego co jest dla nich niewygodne...

a ja już jestem osłabiona dosłownie. widziałam link do tego filmiku na stu stronach i czytałam 1200 komentarzy. każdy słyszy co innego: ,,patrz mu w oczy'' , ,,nie zabijajcie nas'' , ,,ja wam dam'' , ,,zmiana planów'' , ,,za chuja wam się nie uda''. Matko Boska , gdzie wy to słyszycie???????? jakim cudem ktoś może słyszeć ,,nie zabijajcie nas'' ?!?!? jakim ?? facet rozbił się w samolocie i miał sile krzyczeć? a najlepsze jest , że niektórzy piszą , że jest to głos Lecha K. Po prostu już mi słów brakuje. Tam prawie nic nie słychać , syrena wszystko zagłusza a niektórzy potrafią głos prezydenta rozpoznać. Niesamowite po prostu. Mi też cała ta sprawa baaaardzo śmierdzi i jest dużo niejasności-zgadzam się i popieram , ale nie doszukujcie słów,których tam nie ma. Samo to ,że słyszałam ok 6 wersji tłumaczenia tego filmiku , każdy słyszy co innego.Ludzie , litości...

Gość no doobra
ale skad ten smiech w tym filmiku? no chyba widok tego samolotu nie byl komiczny??

to jest masakra jakaś... Ile postów tyle teorii... ale kolektyw sceptyków dalej knuje swoje teorie... :O Może rzeczywiście to był zamach ... kto wie ... życzę wytrwałości w dalszych spekulacjach :)

Gość dupa jas swieczke zgas
ta era dupy, ja mieszkam w niemczech i chmura dawno jest w Polsce i jakos my niemcy ( polacy ) zyjemy lol

Gość virginia płaczka
a nie macie filmiku,jak wulkan wybuchał?bo tam też ruskich widziano....... a już to zdjęcie ze średniowiecza to mnie ubawiło. dajcie spokój,bo jest żałoba,a ja co chwila sikam ze śmiechu,jak czytam wasze topiki.

Gość no ja to wysluchalam
kilka razy na sluchawkach i mysle ze tam nie mowia w ogole po polsku,slychac typowy rosyjski akcent.

Gość a mi to rybkka
Kilkanaście lat uczyłam się ruskiego i jednak słyszę jak coś niekiedy jest po polsku

Gość mileennaAA
"Człowieku... Naucz się urrwał jego mać rosyjskiego i wtedy zabieraj się za analizowanie filmików... Nie ma to jak przekręcić słowa "wycofać się/wszyscy w tył" na "dawajcie polaka" xD Normalnie geniusz zbrodni. Nie wiesz skąd tam żołnierze tak szybko? A nie wpadłeś na pomysł, że to jest LOTNISKO WOJSKOWE, które posiada własny garnizon? Żołnierze stacjonują tam 24h 7dni w tygodniu i NON-STOP patrolują teren! " teren to chyba patrolował ten dziadek co się kręcił z zakupami

Gość ameliakaqmelia
a mi to rybkka-> a przez te kilkanascielat nie zauwazylas ze rosyjski jest abrdzo podobny do polskiego? ręce opadają..

Gość a mnie zastanawia ten spokój
i wyjebka na wszystko tego dziadka:D Spaceruje sobie beztroska jakby był na jakimś deptaku:P Pewnie tam samoloty codziennie spadają skoro ta katastrofa nie robi na nim żadnego wrażenia:PAlbo jest tak natrolony,że zupełnie nie kuma co się wokól dzieje:o

Gość ja słuchałam wiele razy
na pocz słyszałam tylko te przeraźliwe syreny, potem za którymś razem wyłapałam te strzały, dopiero po podłączeniu słuchawek słychać wyraźnie, na pewno słychać "zmiana planu" śmiechy po strzałach oczywiście strzały i słychać nie zabijajcie albo nie strzelajcie coś bardzo podobnego, jakby tak posłuchać kilkanaście razy to naprawde można wiele sie dowiedzieć. Boje sie oglądać tego i boje sie że to było zaplanowane, bo wiele na to wskazuje

Gość a mi to rybkka
ameliakaqmelia a mi to rybkka-> a przez te kilkanascielat nie zauwazylas ze rosyjski jest abrdzo podobny do polskiego? ręce opadają.. Co ty mnie będziesz pouczać. Powtarzam ci więc jeszcze raz, że kilkanaście lat uczyłam się radzieckiego i słyszę jak ktoś po polsku gada . Mam ci trzeci raz powtórzyć?!

Gość makskajk
Toż to zdjęcia do filmu, IDIOCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wcale nie spokojnie
Jak się ktoś uczył radzieckiego,to gratuluję inteligencji.Teraz to już wierzę w każde słowo :)

Gość oczywiście ża gada po polsku
nie trzeba sie uczyć ruskiego wystarczy znać dobrze język polski, ruski jest dla mnie zupełnie obcym językiem bo się go nigdy nie uczyłam i również słyszę w nagraniu jak ktoś gada po polsku

Gość wcale nie spokojnie
Do tego wszyscy zapomnieli jaki charakterek miał szanowny prezydent.Kazał lądować i koniec,poparł go generał i pilot miał guzik do gadania.Ot,cały spisek.Astrzały-cóż,amunicja wybucha w wysokiej temperaturze.

Gość wcale nie spokojnie
Zresztą,nawet same pisiory nic nie gadają o spisku a oni mają manię prześladowczą :(

Gość karczemnik
Przecież od razu było wiadomo ze to sprawka Tuska i Putina , którzy w zmowie z żydami i swiatową masonerią wsadzili za stery pilota wyszkolonego przez alka-idę . I zrobili to specjalnie w katyniu , zeby swiat wiedział , ze kto z nimi zacznie tam skończy .

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
Kiedyś ktoś mądry powiedział, że 90% ludzi wierzy w to, co ogląda w telewizji.

Gość wcale nie spokojnie
A pozostałe 10 wierzy w to co idioci piszą na kafeterii :P

Gość jakajkajkjakkjajjaa
- a dlaczego sa smiechy?przeciez skoro sie samolot rozbil , jest pelno cial, to nie ma ZADNEGO powodu do takich smiechow!! - dlaczego oni strzelaja????nawet jesli chcieliby zeby ktos odszedl, nie musza strzelac!!to przestepstwo, mozna poprostu krzyknac, zlapac , wyprowadzic, ale strzelac?? - do tego samolot nie spadl, a ladowal-nie wierze ze cale 96 osob zginaloby na miejscu, do tego wszyscy porozrywani, przypalani, do tego stopnia ze nie udalo sie odnalezc wszystkich cial, brzmi to conajmniej jak upadek samoilotu z 3000 metrow, po za tym ciala badali ruscy, wiec wszystko jest mozliwe, - dlaczego dzisiaj 8 cial przewozili 2 samolotami?skad niby je wzieli?przeciez pod samolotem niczego wiecej nie znalezli JEST STRASZNIE DUZO NIEDOMOWIEN,DLACZEGO NIE MA PROSTYCH ODPOWIEDZI; ZA LATWO MOZNA DOPATRZEC SIE NIESCISLOSCI ten filmik -o ile przetrwa w necie-wywola sensacje!!! Juz moj maz-pracuje na gieldzie niemieckiej-posci to swoim kolegom w poniedzialek!!szybko pojdzie,o ile to wszystko jest w 100% prawda, a czuje ze tak jest!!! a wy sztywni realisci nie musicie potepiac"spiskowco" jak ich nazywacie, tylko przejzec na oczy i obserwowac fakty, nie slepo sluchac mediow i uciekac od prawdy!!

Gość rozumieć umieć potrafić
wcale nie spokojnie A pozostałe 10 wierzy w to co idioci piszą na kafeterii rozumieć że mówisz o sobie

Gość wcale nie spokojnie
A skąd,ja wierzę w TV.

Gość karczemnik masz racje ale
pustaki tego nie kumaja