Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze macie wątpliwości??.??

Nadal macie wątpliwości ???????????? Obejrzyj ten filmik wraz z napisami 3 razy!

Polecane posty

Gość wcale nie spokojnie
Ktoś kto oglądał ten film,gdyby był normalny nie napisałby,że ktokolwiek miał szansę tam przeżyć.Zbyt dużo głupich pytań,zbyt mało mądrych odpowiedzi.Dobrej nocy,spiskowcy :P

Gość a podobno
- dlaczego dzisiaj 8 cial przewozili 2 samolotami?skad niby je wzieli?przeciez pod samolotem niczego wiecej nie znalezli ze co ?????????????????????????????

Gość czy Wy też widzicie to co napi
-sał ten koleś na YT : "Palnick1989 Widziałem ten film już z 1000 razy i jednego jestem pewien-w 40 sekundzie spod skrzydła, gdy operator stoi w miejscu, kilka metrów przed nim wyczołguje się żywy człowiek. Wychodzi z takiej jakby wnęki, w 4-krotnym zwolnieniu to widać. To dlatego operator idzie w tym kierunku i się zatrzymuje. Szok. Jak można przeżyć takie walnięcie? I dlaczego od razu powiedzieli, że wszyscy zginęli? 6 sek. temu" ?????? http://www.youtube.com/watch?v=-DbLgBifsTU&f eature=related Bo mi też coś lub ktoś tam się porusza też film coraz bardziej przeraża,coś tu ewidentnie "śmierdzi"

Gość a ja mam inne pytanie
skoro tam bylo 97 osob czyli 97 ciał, to dlaczego na tym filmiku nie widac ani jednego lezacego ciala?? przeciez musiałybyc porozrzucane tam gdzie lazil ten typ z kamerą...

Gość jakajkajkjakkjajjaa
nie po takich katastrofach zadarzalo sie ze ludzie przezywali panie "spiacy krolewiczu"-milej nocki :O zreszta nie widac calego samolotu, a ogladajac zdjecia wraku nie wygladal na totalnie zmiazdzonego, zachowaly sie dosc spore czesci. Poza tym gdzie ta starszna mgla?? Eksremalne warunki ladowania????? Odpowiedz na to "wcale nie spokojnie"

Gość a jak obejrzec ten filmik
w zwolnionym tempie?

Gość TH is IT PO
Czemu nikt się tym nie zainteresuje

Gość jakajkajkjakkjajjaa
TH is IT PO bo sie boja!!!! ja chyba tez bym sie bala :( niewiadomo kto za tym stoi.....

w zwolnionym tempie pytam

Gość matko jaki żywy człowiek ?
ja nic nie widzer na tym filmie

Gość gdzie co kiedy po co
bo nic tam nie ma

dziekuje za ten 4krotnie :)

Gość już badają ten film
w Polsce - było wspomniane o tym wyżej. Co do moich uwag to faktycznie długo słyszałam na filmie "nie zabijajcie nas" po czym po pewnym czasie analizując znów nie raz ewidentnie słychać jak ktoś krzyczy coś po rosyjsku, ale co nie wiem. Akcent przede wszystkim. Na pewno nie jest to nie strieljacie. Śmiechów nie słyszę, żadnego przeładowywania broni również. A reszta bardzo niewyraźna więc nie podejmuję się oceny. Jeśli chodzi o postaci na filmie: co jak co, ale nie sądzę, by ktoś po takiej katastrofie mógł biegać............, sama uległam kiedyś wypadkowi przy zaledwie 40 km/h i tuż po nie wiedziałam co i jak. Po kilku minutach (z mojej perspektywy) chlusnęła mi krew z czoła, wówczas już nic nie mogłam zrobić, bo też nic nie widziałam...........wcześniej próbowałam wykręcić nr 112 na komórce, niestety dłoń objęła komórkę i nie byłam w stanie ruszyć palcami............tak było przy tak małej prędkości, a co dopiero przy prędkości z jaką uderzył samolot w ziemię?...........może i ktoś przeżył, ale przy takiej prędkości i wpadnięciu w las...........obrażenia wewnętrzne nie dawały szans na życie, a śmierć nastąpiła bardzo szybko. Wiem jak to wygląda - i to tylko z przypadków na drodze...........chwilowy przypływ energii i nagła zapaść, po czym nagły zgon............ Wracając do filmu. W pewnym momencie widzę nogi - kobiece-wystające spod skrzydła, spódnica ciemna do kolan.............niektórzy mówią że się poruszyły - jak dla mnie to drgania mięśni które występują często po takiej śmierci (choćby dla porównania zachowanie kurczaka po odcięciu głowy). Że ktoś wyczołguje się z otworu w kabinie pilotów...........może to być złudzenie, a może to jakiś postronny się wyczołguje. i to coś to nie jest część w której znajdowała się kabina pilotów, to część ogonowa. (polecam poczytać na lotnictwo.net.pl) Jedynym co mnie gnębi jest widok w okolicach 35 sekundy kogoś podnoszącego się z prawej strony drzewa - w sąsiedztwie kadłuba, potem upadek i pojawienie się w ok. 39 sek. gałązki po lewej stronie drzewa. Choć i to może być siłą sugestii.............nie wykluczam też i tego. Przyznam, że męczy mnie ta sprawa. dodajcie tu jeszcze sprawę ostatnich doniesień o odkryciu w Polsce potężnych złóż gazu............. Wiele myśli mi się kołacze po głowie............jednak powstrzymam się od snucia wszelakich teorii. Mocno chcę wierzyć w to, że po pierwsze to był wypadek, a po drugie, że Pasażerowie nawet się nie zdążyli porządnie przestraszyć........................

Gość zdążyli zapewniam cię
:O ale nie rozumiem, co mają złoża gazu do tego?

Gość jakajkajkjakkjajjaa
nie slachac smiechow?????rany jak to ty tego nie slyszysz??obejzyj jeszcze raz, slychac ej bardzo wyraznie, takie szydercze smianie sie, wysmiewanie. A co do wypadku w 40 km/h........przezylas to neizybt ciekawie ja np jadac samochodem 60-70 km na godzine uderzylam w slup betonowy po czym auto poturlalo sie po drodze i wpadlo do glebokiego rowu, wstalam w ogromnym szoku, i pojechalam do pracy z szefem ktory po mnie przyjechal, dopiero wieczorem wszystko ze mnie wyszlo, placz, szok, i radosc z tego szczescia wiec jak widac kazdy przezywa wypadki inaczej, wiec nie wierze ze przy awaryjnym ladowaniu wszyscy porozrywaliby sie na strzepy, 96 osob-dziwne co innego gdyby samolot spadal, i uderzyl o ziemie z poterzna sila, ale on ladowal

Gość jakajkajkjakkjajjaa
poza tym jakie mamy dowody na to ze byly one porozrywane? w masakrze w Katynskim lesie tez wiele ludzi dzialalo pod przymusem, z obawy przed utrata zycia:( zacierajac slady, aby nikt sie nie dowiedzial prawdy,zwalajac wszystko na niemcow, to swinstwo, straszne klamstwo, zal nie ufajcie ruskim!!!!!!!!

Gość Notatka do młodych
Notatka dla młodych: Za komuny na język rosyjski mówiło się "język radziecki", bo róznił się od rosyjskiego. Rosyjskim mówił Puszkin, Gogol, a radzieckim przemawiali przywódcy radzieccy. Coś jak język polski i "język nowomowy". Chyba wiesz o co mi chodzi, bo z językiem nowomowy to ty się spotkałaś choćby z panią Dorotą R, która co drugi wyraz, oprócz przekleństw, mówi: "generalnie".

ludzie, dajcie sobie spokój z takimi hipotezami skąd wiecie, że film jest oryginalny? że ścieżka dźwiękowa nie jest podłożona? i co wy tam widzicie, przecież jakość jest fatalna! naprawdę trochę dystansu!

Gość latojaaa31
ludzie to nie czlowiek ale galazka;DDDD przyjrzyjcie sie tepaki xD ale mam beke z was O.o

ja na tym filmie czterokrtonie zwolnionym słyszę nadlatujące UFO :( a tak serio ...minęło trochę czasu i jakoś czuję , że mniej ludzi się tym interesuje, wszyscy w końcu przestana "węszyć" ...może za 50 lat ktoś bedzie chciał wiedzieć... co do tych filmików - bardzo bym chciała ale nic nie widzę, ponadto nie możemy być pewni że nic nie było domontowane, jakieś przekazy podprogowe , nie wiem w jakim celu ale np. takim żeby zaniepokoić Polaków ... jednocześnie jak możemy się czuć w kraju gdzie ginie Prezydent? bo co innego śmierć naturalna...ale coś takiego? To co z nami? Szarymi ludźmi...