Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakac sie chce

biale stopy co z tym zrobic ???

Polecane posty

Gość plakac sie chce

lato to okres opalonego, odkrytego ciala, chodzenie na krotki rekawek, krotkie spodenki, sandalki na nogach a co za tym idzie piekne sopy ... wiec postanowilam zadbac o swoje. mialam zrogowacialy naskorek i brzydki kolor piet , tarka do stop pomagala mi tylko na zrogowacialy naskorek ale nie na pomaranczowo - zolty kolor piet wiec kupilam scinacz do stop, i poscinalam sobie zrogowacialy naskorek i tak kilka razy az zrobile sie gladkie miekkie i rozowe moje stopy, ale po calym dniu w butach kiedy zdjelam skarpetki zobaczylam ze moje stopy sa BIALE okropnie to wyglada co radzicie mi abym bozbyla sie tego bialego koloru juz wolalabym miec pomaranczowe RATUJCIE

Gość zonia30
idz zrób pedicure,szkoda zachodu w domu a tak fachowo ktoś CI ładnie nóżki zrobi i będziesz miała spokój....

Gość sobiepiszeamuzom
skoro napisalas,ze tarka pomogla na zrogowaciały naskórek,a zaraz potem,ze kupilas scinacz i poscinalas zrogowaciały naskórek-to czegos tu nie rozumiem... a poza tym,scinacza sie nie uzywa-raz uzyjesz i zgrubiala skora bedzie w kolko narastac ,bedziesz musiala caly czas scinac,a wyglądowi pięt raczej to nie pomoże kup sobie krem do stóp,naskórek ścieraj tylko tarką,albo pumeksem-co drugi,trzeci dzień,no i codziennie po kąpieli (a rano jak masz czas) wetrzyj krem w stopy,na noc grubszą warstwą i na to skarpety,po jakimś czasie powinno pomóc a kosmetyczki,które używają ścinaków omijajcie szerokim łukiem!!

Gość pomaluj na czarno