Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irena33

Mój 17letni syn wyznał mi że jest gejem!!!S

Polecane posty

Gość irena33

Syn począł się w wyniku gwałtu. Dwa dni temu wyznał mi że jest gejem. Ja też ukrywam przed nim prawde o jego ojcu. Czy powinnam powiedzieć synowi prawde?

Gość współczuje syna pedała

Gość pani ogrowa
Syn nadal pozostaje Twoim synem, człowiekiem którego kochasz. To, że on kocha innych mężczyzn nie skreśli przecież jego w Twoim sercu. Wspieraj go.

Gość irena33
Ja sobie potrafie z tym poradzić, ale boje się reakcji swojej rodziny gdy poiwem im o orientacji swojego syna. Wiem że nie którzy napewno się odsuną od niego:(

Gość a hoooj
tak wspieraj go dalej w pedalstwie

Gość irena33
Dlaczego nazywacie go pedałem?:( mój syn to bardzo wrażliwy chłopiec, łatwo się wzrusza. Przykro mi jest z powodu jego orientacji, ale bardziej mnie martwi co innego:(, że rodzina go odrzuci, a przez społeczeństwo też pewnie nie zostanie zaakceptowany:(

Gość a hoooj
no dobra możemy nazwać go ciotą :d

Gość marek ale nocny
irena33, olej tych pojebuf. twoj syn jest homoseksualista i nalezy mu sie przede wszystkim normalne traktowanie i tolerancja dla jego odmiennosci. a ci wszyscy nietolerancyjni ludzie na forum pokazuja jakie mamy spoleczenstwo niestety... żal...

Gość irena33
marek ale nocny To właśnie tego się boje, że mój syn będzie właśnie tak traktowany przez społeczeństwo. Boje się o tym też powiedzieć swojej rodzinie, do tej pory wszyscy wspierali mojego syna, dobrze traktowali a co teraz będzie? Dziadkowie go kochali , mimo tego że on urodził się w bardzo przykrych okolicznościach. Co jeśli kuzyni mojego syna odwrócą się od niego? chciałabym mojemu synowi tego oszczędzić.

Gość a hoooj
a tam, jest pedałem, albo jak wolisz ciotą. co ty tak z trą tolerancją ?

Pedał, ciota czy jak tam jeszcze ? trzeba znać swoja wartość i nie przejmować się jelopami. Ja nie raz słyszałam że jestem suką, dziwką, szmatą... i co z tego? mogę być, swoje wiem

Gość a hoooj
a jaką wartość może mieć pedał

Gość szczerze to lepiej
nic nie mowic, niech sobie wyjedzie zagranicę i życie układa w zgodzie ze sobą. Skonczy szkołę średnią i może ruszać:) U nas podchodzi się do gejów, tak że to jest wszystko ich wina i sami do tego doprowadzili i zaraz sobie ludzie wyobrażają jak dwoch facetów uprawia seks, nie widzą nic poza tym:(

Gość a hoooj
dobrze wiedzieć że z gwałtu rodzą się pedały ;) to dlatego kobiety chcą usuwać taki płód

Gość wspieraj go
gejostwo to nie choroba ;)

ale zacofanie tu panuje, że aż żal. Dobra rada - wyśllij syna za granicę, w Polsce ciemnogród nadal panuje,. A co jak siostra albo matka ssie pałę? Pokupujcie se lepiej plastikowe widelce jednorazówki.

Gość to dzieciak jeszcze
A co 17-latek może wiedzieć o tym jaki w nim jest odchył? W tym wieku takie upodobania biorą się tylko z uwiedzenia przez jakiegoś homoseksualistę, zastanów się kto dzieciaka sprowadził na boczne ścieżki w dzieciństwie lub w nastolatkowym wieku, że on polubił takie praktyki i przyzwyczaił się do facetów, zastanów się kto go molestował seksualnie, może ktoś z rodziny , albo twoi faceci co nagminnie się zdarza. Nie ma dzieciaków gejów, w wieku 17-lat to są tylko po molestowaniu przez innych gejów. Wrodzony homoseksualizm jest rzadko spotykany i dotyczy zaledwie jednego na 100 gejów, a reszta jest wyuczona poprzez stykanie się z homoseksualizmem i pozwalanie sobie na takie praktyki dla fanu. A ogólnie to 17-latek jest jeszcze dzieciakiem i nie powinien zajmować się seksem. Nie ma związku poczęcie z gwałtu z homoseksualizmem, bo gdyby gwałciciel był wrodzonym gejem to zgwałciłby faceta a nie babę, czyli ten dawca plemników był bez wątpienia heteroseksualny. Nie mówi się prawdy o poczęciu z gwałtu dziecku, bo to go zniszczy. A ty jako matka , powinnaś najpierw pogłębić wiedzę syna na te tematy, i to wiedzę psychologiczną , aby zanim uwierzy w swój pomysł na homoseksualizm, najpierw podszedł do zagadnienia dorośle i dał sobie czas na wykrystalizowanie się prawdziwej strony seksualnej , bo może uda się pokonać uwarunkowania z molestowania gejowskiego, i okaże się że syn jest jak najbardziej heteroseksualny, niemniej jako matka akceptuj i wspieraj syna, bez odrzucania go, bo może on jest tylko ofiarą uwiedzenia, molestowania i niedopilnowania , nie udało ci się uchronić syna, ale może wszystko się wyprostuje i wykrystalizuje się prawdziwa seksualność syna , niekoniecznie homoseksualna.

Gość ojjjj, bedzie biba
a ja tam lubie homo - sa delikatniejsi, wrażliwsi ... :) a z kim do łóżka chodzą - lotto mi

nie czytałam calości. 1. zaakceptuj go jakim jest. 2. jesli będzie chciał- to sam wyzna rodzinie kim jest - ale chyba na razie niech to trzyma dla siebie i Ciebie.... w tajemnicy... jest młody.... zmienić się nie zmieni - lae jak powie ciotkom po 20-stce to sie nic nie stanie, choć z 2-giej strony to nie ich sprawa.

Gość gość
Syn pedał!!!!!!!!