Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irena33

Mój 17letni syn wyznał mi że jest gejem!!!

Polecane posty

Gość irena33

Syn począł się w wyniku gwałtu. Dwa dni temu wyznał mi że jest gejem. Ja też ukrywam przed nim prawde o jego ojcu. Czy powinnam powiedzieć synowi prawde?

Gość wuuuuuuuuuuuuulkan
Gej też człowiek, zasadniczo bardziej czuły, wyrozumiały i logicznie myślący, wrażliwy na krzywdę ludzką niż 90 % naszego społeczeństwa! Pogadaj z synem, zapytaj czy ma chłopaka, co chce robić w życiu i uczul na sprawy związane z hiv/adis. I ciesz się jego szczęściem!

Gość irena33
Wiem że gej też człowiek, ale boje się jak moja rodzina zachowa się wobec mojego syna. Boje się tego czy oni dalej będą chcieli utrzymywać kontakty z moim dzieckiem, czy nie okażą mu tego że jest gorszy. Może ja też powinnam powiedzieć synowi prawde?:(

Gość i co z tego że gej?
człowiek przed wszystkim ;)

Gość wikileaks.org's fan***
Irenko, teraz modne jest byc gejem, albo bi wsrod dziesiejszych nastolatkow, wiec to moze byc zwykla chec wkopienia sie w grupe rowiesnikow, subkulture, lub zwykla ciekawosc, a nie od razu odmienna orientacja seksualna. Czlowiek 17-letni to jest DZIECKO i nie ma jeszcze pojecia kim jest, ani co chce w zyciu robic i z kim byc. Zobaczysz, ze jak dorosnie, zmieni srodowisko, to juz bedzie mial inne zdanie w tej kwestii.

Gość wikileaks.org's fan***
wkupienia

Gość wspieraj , kochaj ale
przede wszystkim akceptuj !!!!!!Kto dla ciebie jest ważniejszy opinia innych i rodziny czy własny SYN ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość jak dorośnie to się zmieni ;)
mój 40 letni brat cioteczny cale zycie był gejem , teraz skonczyl 40 lat ma zone i rocznego synka ;)

Gość pokier
ja terz jestem gejem i co mi z tego bzykam sie zfacetami

Gość kobietyJEDNAKśmierdzą
Mam 17 lat i dopiero 2 dni temu przyznalem sie do tego, ze jestem gejem:(. Do niedawna bardzo to ukrywalem, ruchajac na sile rozne kobiety. mam już na swoim koncie troche kobiet.. na początku myslałem, że to po prostu "dana kobieta" tylko tak "pachnie".. jednak okazuje sie,, że każda kobieta, która się poci podczas sexu, pachnie IDENTYCZNIE.. i w/g mnie jest to smród.. brzydze się tym kobiecym potem podczas sexu, bez kitu... to taki k**wa zapach śmierdzącej śliny.. feee ;/ Wole facetow.

Gość Apasz:)
Lecz go psychotropami ...może go uratujesz od rozjechania dupska

Gość moniczka :P
Wspieraj go

mam 20 lat i mam chłopaka 17l, po 4 miesiącach bycia razem postanowiłem powiedzieć o tym mojej mamie, lecz ona tego nie akceptuje i każe znaleźć dziewczynę, bo mam młodsze rodzeństwo i boi się o to, że może mieć problemy w szkole, jeśli wszyscy się dowiedzą, że jestem gejem...

Gość Zastanów się jeszcze
raz ale to dokładnie , po co chcesz dziecku obwieszczać że jest owocem gwałtu i jak sie to ma do tego że chłopak jest gejem? Bo nie widzę związku póki co ;). Chcesz chłopaka zdołować, wywołać w nim poczucie winy ? Chcesz by faktycznie poczuł się niewartym śmieciem który nie miał racji bytu a to że się pojawił to skandaliczne zachowanie jakiegoś bydlaka który zrobił ci krzywdę? Co ty kobieto nie myślisz czy jak? To że zostałaś zgwałcona to twój ból i możesz się z nim podzielić z każdym tylko nie synem . Możesz iść do poradni psychologicznej , możesz znaleść jakąś inną zaufaną osobę ale na Boga nie rób tego synowi który już i tak czuje się pewnie napiętnowany . Twoja tajemnica, twój ból a egoistyczne odczucie by się tym cieżarem z kimś podzielić jest nie etyczne. O co tak naprawdę w tym temacie chodzi? O to że syn gej czy o to jak został poczęty?

Gość gośćfokus
A jak byście się zachowali w sytuacji gdy na imprezie wśród znajomych dowiadujecie się,że wasz brat przyszedł z chłopakiem?Wchodzisz i widzisz to czego się nie spodziewasz, nie znasz opinii innych na temat homo, nie wiesz czy sobie tego w ogóle życzą...bo przecież różny jest stosunek do tego a na dodatek brat oczekuje od ciebie,że będziesz się świetnie bawić do białego rana, a tym czasem pierwsze zderzenia- szok, brak tchu itp. Chyba nie tak powinno wyglądać pierwsze spotkanie?

Gość gość
Syn gej?? Wow rodzice lewaki byliby w 7 ,niebie,mam nadzieje ze jeszcze powie ze chce zmienic plec, to dopiero bedzie news.