Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzi

ROZSTĘPY W CIĄZY

Polecane posty

Gość rozzi

dziewczyny jaki krem na rozstepy polecacie?

Gość młoda_dama89
zależy czy je już masz czy chcesz sie troszke przed nimi obronić????/

Gość rozzi
wlasnie zaczynaja sie juz pojawiac i nie chcialabym zeby byly coraz widoczniejsze i wieksze.Krem ktory stosowalam nie jest wogole skuteczny.

Gość młoda_dama89
Najlepiej stosować oliwke przy kąpieli taka dla dzieci. jeżeli drażni Cię zapach oliwki to kup sobie taką dla kobiet w ciąży nie ma tego zapachu. Krem przeciw rozstępom, który był dobry to FISSAN ( apteka) cena nie mała krem tłusty, cięzko się go smaruje, skuteczny. Przede wszystkim tzrba ciagle nalwiżać skórę

A ja przestaje wierzyc zejakiekolwiek kremy dzialaja :/ Miomo stosowania od poczatku ciazy oliwki, kremu mustela 9M a pozniej perfecty dla kobiet w ciazy i tak mam rozstepy na udach :( a to dopiero koniec 4 miesiaca :/ Takze jak jestes skazana na rozstepy to zaden cud kremik ci nie pomnoze... takie jest moje zdanie

ja smarowałam tylko ciało oliwką bambin. i nie mam roztępów po ciazy. jesli kobieta ma skłonności do tego to nie pomoągą : kremy , oliwki, itp.

malawronka zgodze sie z Toba, widocznie ja mam do nich sklonnosci i nic na to nie poradze, chociaz i tak uparcie dalej stosuje kremy

Gość taka ta czarna
Fissan jest beznadziejny

Gość rozzi
ja tez uzywalam wczesniej Fissan i nic nie pomogl. Teraz mam jakis krem z Gerbera. Ale chyba faktycznie jak ktos ma sklonnosc do rozstepow to nawet sto najlepszych kremow nie pomoze

Gość mamcia 78
Ja też używam REDUCE i jestem z niego zadowolona, zaczęłam go stosować jeszcze przed pojawieniem się brzuszka, aby całkowicie zminimalizować wystąpienie rozstępów i faktycznie póki co nie mam ich wcale, a już jestem w 8 miesiącu!

Gość meggy80
Najlepszy jest REDUCE , nie tylko dla kobiet w ciąży ale także dla tych którzy męczą się z tą przypadłością, czyli dla nastolatków, sportowców, oraz dla tych którzy mają do ich powstawania tendencję.

Gość Paulina 26Poznan
Też jestem zdania, że kremy niewiele pomogą jeśli skóra ma predyspozycje ku temu by łatwo ulegać zniszczeniu. Nie mam ani jednego rozstępu na brzuchu a brzuszek w ciąży miałam ogromny. Miałam za to zwiotczałą skórę po porodzie, a że miałam cc nie mogłam po tygodniu od porodu robić brzuszków. W każdym razie pół roku zajął mi powrót do formy sprzed ciąży - codziennie balsam nawilżający- ja używałam Dave, ćwiczenia na mięśnie brzucha, poza tym siłownia i jogging, naprawdę masa wysiłku- warto jednak było, naprawdę przed ciążą co prawda uprawiałam jogging na siłownię też chodziłam, ale nigdy nie ćwiczyłam mięśni brzucha jako takich. Moja bratowa dostała rozstępy w 9 miesiącu i to dosłownie z dnia na dzień jej brzuch zaczął pokrywać się jasno-fioletowymi i czerwonymi kreskami- pokazywała mi widok straszny - po ciąży jednak rozstępy zaczęły robić się coraz bledsze, dziś są jaśniutkie a że ona ma jasną karnację prawi ich nie widać. Wiec nie ma co dramatyzować.

Gość Mega_n
oliwka j&j ALE - W ŻELU, codziennie wieczorem. trudno, że brudzi (trzeba poświęcić jakąś starą koszulkę) ale udało się. Jestem w 9msc i zero rozstępów, a mam predyspozycje bo mam z okresu dojrzewania i na piersiach i na pupie.