Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhh

pół roku po porodzie, zamiast drugiej miesiączki brązowe plamienie, test negatyw

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhh

czy ktoś też tak miał? pierwszą miesiączkę po porodzie (karmię piersią) dostałam po 5 miesiącach, zamiast drugiej wystąpiły u mnie brązowe plamienia, zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, zawsze miałam nieregularne miesiączki, ale w taki sposób jeszcze nie, czy ktoś też tak miał?

Gość uuuuuuppppppppppp
up

Gość gość
Witam, ja mam tak samo ... Może ktoś się wypowie więcej na ten temat ? Dlaczego tak się dzieje? i kiedy następna miesiączka?

Gość gość
pierwszy okres dostałam niecale 5 mc po porodzie ( karmie piersią ), w zasadzie nie okres tylko takie plamienia 3 dniowe, po 28 dniach znow dostalam plamienie 1 dzien, potem po 29 dniach dostalam w koncu normalny okres 5 dniowy. I teraz po tym okresie mija juz 42 dni a ja nie mam ani cioty ani nawet tych plamien, masakra jakas to jest :(

Gość gość
Dziewczyny czy miała któraś podobny problem ?? myślałam już ze jestem w ciąży a tu ani ciąży ani okresu :(

Gość gość
Po porodzie a zwłaszcza przy karmieniu piersią miesiączki mogą być nieregularne, bardzo skąpe lub obfite bardziej niż zwykle. Zarówno zamiast miesiączki jak i pomiędzy nimi mogą występować plamienia. Trochę potrwa zanim sie to ureguluje. Nie u każdego odrazu regularną miesiączka wraca. Gdyby jednak trwało to zbyt Dlugo min 6 miesięcy od pierwszej miesiączki lub wcześniej gdyby wystąpiły. Inne objawy warto zgłosić sie do lekarza ginekologa. Zresztą- i tak powinno sie co pół roku robić kontrolne badania.

Gość gość
Witam, urodzilam w grudniu 2012 okres dostałam po 2 mc w tym czasie zazywałam tebletki, dodam ze do dzis karmie piersia, od pol roku nie mam normalnego krwawienia tylko plamienia brazowe ktore trwa jakies 3- 4 dni. nie wiem co sie dzieje, 2 mc temu bylam u gina ale powiedzial ze wszystko w porzadku, ale ja w dalszym ciagu sie nie pokoje. Jutro ide ponownie do gina i zob co mi powie.