Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlota lama

Mój mąż mnie nie kocha!

Polecane posty

Gość zlota lama

Sam mi to dzisiaj powiedział. 4 lata małżeństwa. 11 lat znajomości. Zastrzelić się, czy może jeszcze poczekać............? :(

Gość daj spokój ....
jego zastrzel a nie siebie :D

Gość 12345654321
nie kcoha .... a cos wiecej?? Dlaczego nie kocha od kiedy nie kocha czy kocha kogos innego ??

Gość zlota lama_1
prosto mówiąc.... od dłuższego czasu - żadnych czulości, przytulanek... Dzisiaj oglądaliśmy razem film "Jutro idziemy do kina" tam wyniknęła akcja z burdelem i tak go podpytalam - czy był? Oczywiście, że nie byl! Wg niego! Nie wnikam..........Nie patrzyl mi w oczy jak to mowil.... Potem wynknęła wymiana zdań,na zasadzie "kochasz mnie?" a on, że nie..... Mam tym wszystkim pizdnąć?! Czy sie jeszcze zastanowic>

zawsze warto poczekac az emocje opadna zeby trzezwo spojrzec na sprawe i wtedy porozmawiac. Ale jeśli Cie nie kocha to pierdolnąć!! i niechspada na drzewo..wiem że łatwo mi mówić...ale też wiem, że da sie znowu żyć po rozstaniu, uwierz mi :)

Gość nie mam już nadziei
mój mąż mnie też nie kocha, a ja go bardzo potrzebuję

Gość ŻARTOWINIŚKA
o boże nie warto się zastrzelić! nie kocha cię trudno może on nie jest szczęśliwy każdy che być z kimś kogo kocha. może ma takie odczucie że cię nie kocha poczekaj jeszcze trochę.