Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeeeeeeerere

Sympatia-wiem po czym poznać fajnego faceta!

Polecane posty

Gość deeeeeeeeeerere

otóż zasada jest prosta Facet który odrazu po dostaniu numeru telefonu dzwoni by pogaać zreguły jest smiały pewny siebie i ciekawy zosobowości randka tez jest udana.Facet który ciągnie smsy w nieskończoność(nie bacać na to ze rozmowa wyniosła by taniej i ze ma inna siec i naraża laske na durrne koszty)to zreguły zakompelsieni nudni kolesie. Smsy wciągu dnia o tresci "co słychać "Jak tam"o której wolisz"a "a gdzie sie spotkamy"A może o 17?czy 18 jak wolisz"? Kuwwa czy oni nie rozumieją że nie jestem biedna ale nie lubie w debiny sposów wydawac kasy!??I tak te esemesy które drozej wynoszą nie oddadzą tego co 2 minutowa rozmowa!!Ostatnio zadzwoniłam do gościa i powieziałam mu że nie lubie pisać i pozwoliłam sobie zadzwonic to zaczął sie jąkać...MasakrA:O

Gość a hoooj
co sie stało ?

Gość a nie pomyślałas ze niektórzy
są nieśmiali ?

Gość deeeeeeeeeerere
pmysłałam ale ja nie lubie nieśmiałych autystycznych kolesi!!Oni nei pomysleli że ja moze nie lubie tracic kaasy na bezsensowne klikanie gdzie i tak idealna komiunikacja jest niemozliwa i w 10 smsach pisze to co powiedziałabymw ciągu 1 minuty?jezeli ktos nie wpadnie na to by zadzwonic w celu umowienia sie kontkretnie tylko sie wstydzi i wysyła denne smski to znaczy że spotkanie tez bedzie dretwe zasze tak jest.Skoro ktos sie wstydzi zadzwonić jaka moze byc randka?:OWczoraj natomiast chłopak po dostaniu telefonu odemnie zadzwonił zaraz dziś była randka i jestem wszoku pierwszy normalny pewnys iebie śmialy facet

Gość a hoooj
nieśmiali to frajerzy i autyści

To czysta, psychologiczna prawda, potwierdzona jak sama piszesz przez Ciebie, empirycznie :D " Smsy wciągu dnia o tresci "co słychać "Jak tam"o której wolisz"a "a gdzie sie spotkamy"A może o 17?czy 18 jak wolisz"? " Takie smsy raczej nie świadczą o pewności siebie godnej supermana, zwłaszcza ostatnie 3.. Zupełnie bez "jaj" :)

Gość a hoooj
dziewczyny nie lubią nieśmiałych fajtłap

Gość deeeeeeeeeerere
najzabawniejsze że ja chłopakowi napisałam wczensije.Niemoge pisać mam duze rachunki napisz o ktorej nja sie odstosuje.A on do mnie "a moze wieczorem???"(i znak zapytania) "to o której chcesz" A pisałam mu że ma napisac o ktorem mu wygodnie a ja sie dostosuje i kurwa znowu musze klikac i odpisywac

Gość deeeeeeeeeerere

Gość aleś ty nerwowa
:D

Gość brak zdecydowania we wszystkim
do deeeeeeeeeerere sama jesteś autystyczna , kilka wyrazów z twoich wypowiedzi: durrne Kuwwa nei powiedziałabymw pewnys iebie wczensije. nja i kto tu autystyczny

Facet co cały dzień wisi na słuchawce na pewno jest pewny siebie i ciekawy, niestety zazwyczaj ma już chłopaka :D

Gość deeeeeeeeeerer
nie chodzi tez o wiszenie na słuchwace ale jezeli ktoś umawia się w 10 smsach na spotkanie i nie rozumie słowa pisanego w którym pisze "zaproponuj ja sie dostosuje"i dostaje smsa o tresci "to kiedy chcesz"co powoduje lawine kolejnych smsów i nowe beznadziejne koszty zamiast po prostu zadzwonić to świadczy o głupocie.Tak moze robić chłopak 15 letnia nie męzczyzna w wieku lat 30!!:O

Gość deeeeeeeeeerer
napisałąm że zadzwonie rano a facet do mnie kolejnego smsa "ok to ja zadzwonie ranokłade sie spać ucieszona że mam problem z głowy a za trzy minuity kolejny sms o tresci "a moze teraz zadzwonić""???:O No kuwaaa to mógł juz zadzwonic jak chciał po co to pytanie i znowu musiałam odpisywać!! DAMAt

Gość bosanoga
Z tobą też coś nie halo skoro na konkretne pytanie "o której?" odpisujesz że się dostosujesz. Czemu nie możesz zaproponować konkretnej godziny? Boisz się czy co? Ci faceci też moga myśleć że jesteś ciepła klucha skoro nie potrafisz odpowiedzieć na jedno proste pytanie.

Gość deeeeeeeeeerer
on napisał kiedy i oktorej moge sie spotkać.Na to ja napisałam że "całą sobotę jestem wolna poniewaz wiem ze on pracuje napisałam że jestem wolna wiec to ja sie dostosuje bo mi to obojętne" To kurwa chyba umie czytac ze zrozumieniem?Poza tym ja jestem kobietą to normalne że dałam mu inicjatywe w tak banalnej sprawie.Wcześniej zasygnalizowałam dzień w który jestem cały czas dostępna!!A on na to "o ktorej chcesz"??To niech mi płaci rachunki za te smsy do innej sieci bo on pracuje a ja sie ucze jeszcze!!:O

Gość deeeeeeeeeerer
na cholere sie pyta o ktorej?skro potem sie okazuje że moze tylko wieczorem o 19?bo do tej godziny pracuje?To przecież mógł odrazu to napisać po tym jak napisałam ze sie dostosuje wiedziałam ze on pracuje wiec ma problem a ja tego problemu nie mam.Nie wiem facet starszy ode mnie wykształcony ataki męczący wkomunikacji aż mi się odechciało spotkania

Gość fanrandek2332
bo ciezko jest trafic na uczciwego czlowieka w necie. tutaj mozemy byc kim chcemy, a spotknie na zywo weryfikuje wszystko to, co piszemy, to jak pokazujemy sie wirtualnie. jesli kreci ze spotkaniem, znaczy ze ma cos na sumieniu :) --------------------------------------------------------------------------- http://www.sympatycznerandki.eu