Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla styl

Jak go nauczyć...?

Polecane posty

Gość bla bla bla styl

Mam problem. I nie jest związany z Kaczyńskim, jak wszystko inne ostatnio. Mój chłopak lubi urządzać sobie 'ciche dni'. Mieszkamy dość daleko od siebie, widujemy sie tylko w weekendy. Potrzebuję go częściej, tęsknie za nim ogromnie. On jest kochany i wiem, że zależy mu na mnie, jednak zdarza mu się, np nie odzywać cały dzień. Nie odp na sms. Nie odp na maila. Oczywiście, zawsze później sie odezwie, napisze, zadzwoni. A jednak boli mnie to jego milczenie.. nie znosze kiedy ktos mnie tak lekcewazy. Mówiłam mu o tym pare razy, prosiłam, żeby tak nie robil. Znów nie podziałało.. już nie wiem co robić. A może przesadzam...? Dziewczyny, pomocy...

Gość player111111
w 42 sekundzie wyraznie widac poruszajacy sie fragment postaci ale to moze byc galaz, co o tym myslisz?

Gość berebebeb
ta tragedia poruszyla mie do lez. nie wiem co mam o tym wszystkim sądzic.

Gość bla bla bla styl
no ale co mam mu napisać.. mówiłam mu wiele razy, że nie podoba mi się to. teraz postanowiłam nie odzywać się w ogóle. Niech zobaczy, jak się czuję kiedy on nie pisze i nie odpowiada. zobaczymy czy to cos zmieni... smutno mi po prostu :(

Gość bla bla bla styl
berebebeb - ciesze sie, lubie wzruszac ludzi i dzieki za podniesienie topiku

Gość player111111
musisz na zwolnionym tempie ogladac wtedy zobaczysz o czym mowie, gdzies na youtube powinno byc, poszukaj i zobacz to rozwiaze sie Twoj problem

Gość bla bla bla styl
uee uspokójcie sie choc na moim temacie. nie porusza mnie w zaden sposob ta sprawa :o

Gość player111111
no wlasnie te strzaly, a Ty bla bla bla styl jak myslisz? bardziej przypomina Ci to bron naszych oficerow BOR czy myslisz ze to bron milicji rosyjskiej jest?

Gość berebebeb
w sumie dobrze, ze zginął razem z żona. jak sądzicie? do tej pory nie mogę się otrząsnąć z łez. ta cała tragedia:(

w 21 minucie podobno slychac "uspokój się". tyke ze ja nie wiem.. przeciez wdlg spiskowcow mieli ich "dobic" rosjanie, wiec czemu mowia po polsku?

Gość player111111
przykre to bylo bardzo... dla mnie tez, codziennie widzialo sie tych ludzi w telewizji, w gazetach, nagle okazalo sie ze Ich juz nie ma... gdyby zgineli oddzielnie, jedno z nich bardzo by cierpialo

Gość player111111
uspokoj sie slychac bardzo wyraznie, 21 sekunda, nawet sluchawek nie trzeba. jak ma sie sluchawki to slychac znacznie wiecej, np. w 47 sekundzie "nie zabijajcie nas", przez syrene slychac

Gość bla bla bla styl
kurwa :O poprawiliscie mi humor :D

ale ta cala mgla niby, przeciez kazde dziecko to wie, ze jak pali sie benzyna to mgla znika. technika wykorzystywana od 2giej wojny swiat.

Gość player111111
juz sie wypowiadalem na temat tego filmu w glownym temacie poprawil Ci sie humor ciesze sie, tak sie latwiej pracuje: ) no to teraz do roboty - bron BORu czy milicji rosyjskiej? jak myslisz? ale przysluchaj sie dobrze!!

Gość znam towją przyszłość
ale po to co można było przeczytać, lepiej byłoby jej nie znać. masz prze... ane .

hm czy strzaly z tyłu głowy? tego sie pewnie nigdy nie dowiemy..

Gość bla bla bla styl
a dzis ktos pomoze?