Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy bylam, kiedy bylam

czuje sie okropnie, bo calowalam sie i maalam z obym facetem

Polecane posty

poznalismy sie na imprezie i tego samego wieczoru/nocy razem sie zabawialismy, nie doszlo do stosunku, ale czuje sie okropnie:O ze tak z zupelnie obcym dla mnie facetem, posunelam sie jak na mnie dosc daleko:O bleah

Gość gdzie oni som
wytrzezwialas juz :D ? watpliwa sprawa sadzac po pisowni :D

Gość a sprawiło ci to przyjemnosć??
jeśli tak to po co te wyrzuty sumienia? Było fajnie i to się liczy :]

jestem okropnie zmeczona, stad te bledy. bylo fajnie, ale to jednak takie puste. bylam ciekawa jak to jest z roznymi, bo dotad bylam mega cnota, a teraz zachcialam probowac i teraz widze, jakie to jest slabe i puste, taka przyjemnosc niby, ale bardzo plytka.

jakos mnie odrzuca mega teraz od calowania, marzy mi sie uczucie wielkie, nie takie byle co. jakos zrozumialam, ze bez uczucia, to fizycznosc jest slaba.

Gość basjsmkidi
czyli potrzaktuj to jako doświadczenie dzieki któremu wiesz co od zycia chcesz i nie popełniaj juz tego błedu :)

Gość a zdjelas przed nim
majtki?

Gość szukaj sobie faceta
na twoim poziomie, co tez maca obce dziewczyny

staram sie wlasnie tak do tego podejsc, alle tak mi zle, tak mnie sumienie gryzie i w ogole, jeju, masakra. nie spodziewalam sie, ze moge tak zareagowac, ze moge miec takiego moralniaka, myslalam, ze to takie fajne, sprobuje sobie z wieloma, bede miala porownanie, a sprobowalam zaledwie tak z dwoma i juz mam dosc

Gość basjsmkidi
no właśnie a do czego doszło? bo samo całowanie to nic takiego ;) a rano od niego wyszłaś czy kiedy? po tym jak to sie skonczyło gadaliście już?

doszlo do calowania gornych czesci ciala, w jendym momencie bylam rozebrana do pasa:Oale zaraz sie ubralalam.ja pierdole:O no gadalismy rano, normalnie bylo.

Gość zdjelas stanik
? :O

dokladnie, masakra, czuje sie fatalnie:(

tak, prowokacja, nie mialabym co robic innego:O ludzie nie takie rzeczy robia, wiec to chyba nie jest niewiadomo co, ale dla mnie, to duzo za duzo, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. niewazne skad jestem. to bylo pare dni temu, a m ciagle siedzi to w glowie.

no, z warszawy i co?

Gość wiesz co ja jestem starą cnotą
dopiero. 24 lata - zero seksu. Ale uważam, ze się nie masz czym przejmować. Kiedyś też miałam kilka takich sytuacji. raz wylądowałam w dokładnie takiej samej sytuacji. Nie uważam, zeby to było coś złego, bo byłam wolna, strasznie napalona, jak to wiekowa dziewica i było to dla mnie bardzo miłe przeżycie. Po prostu - ile można być samemu?:O Ile lat można spędzić bez dotyku, bez innych ludzi, bez okazywania sobie uczuć? Nie każdy może znaleźć miłość, to kłamstwo. Nie ma równowagi w przyrodzie i nie jest tak, ze dla każdego znajdzie się odpowiedni partner. Jeśli kochałaś kogoś, a teraz wyrwałaś się na wolność, faktycznie możesz czuć się źle - wyciągnij z tego wnioski i nie rób tak więcej. Ale takie zachowanie to jeszcze nie koniec świata. Nie poszłaś się pierdolić z kims, kto był durny, obleśny i postawił Ci drinka. Przynajmniej tak mi się wydaje;) Nie rób niczego, czego nie chce robić.

Loooser, padalcu:O A jak ten koleś, z którym była, opowie o tym w przyszłości dziewczynie, która się mu spodoba i będzie chciał z nią być? Jak jej powie, że poszedł z obca laską macac jej cyce?

Gość do wiesz co ja jestem star
ja nie powie tego zadnemu chlopakowi w przeszlosci, to znaczy ze jest nieuczciwa. zaden facet nie bedzie sie cieszyl, ze jego dziewczyna sciagala stanik przed obcym

wiesz co ja jestem starą cnotą-> ja mam 22 lata i jestem dziwica i do wlansie w kwietniu dopiero pierwszy raz sie calowalam:O i moze dlatego zaczelam tak lapczywie podchodzic do tych spraw, bo gdy nagle mi przeszlo uciekanie przed facetami, to chcialam sprobowac z roznymi i myslalam, ze nie bede miala moralniaka, ale jest i to ogromny. nie bede mowic o tym potencjalenymu facetowi, faceci nie takie grzeszki maja na sumieniu, z reszta to moja sprawa, moja przeszlosc.

a jak trafisz na prawiczka co nie bedzie mial takich grzeszkow na sumieniu?

Gość mój drogi looserku
mój facet miał na sumieniu takie rzeczy ( a nawet gorsze ;) ) a jednak jakoś to przełknęłam, jego życie, jego przeszłość, więc nie przesadzaj :) każdemu się może zdarzyć, nie oceniajmy pochopnie, nie sądźmy... PS mi się nigdy coś takiego nie zdarzyło.

Ja nie uważam, żeby to było coś złego. jeżeli face nie jest w stanie po poznaniu kogoś (nie po tygodniu czy miesiącu znajomości) zrozumieć, jak się taka osoba czuje i dlaczego robi czasami to, co robi, to nie jest wart zachodu. Moim zdaniem szczerość to podstawa a ludzie powinni umieć mówić o wszystkim. Rozumiem, co czujesz, bo czasami też miałam takie poczucie, mimo że np. tylko się z kimś całowałam w tańcu. Niestety, mam jakies tam powodzenie i takie sytuacje mi się zdarzały, bo nie mogłam wytrzymać. Najczęściej wybierałam obce osoby, żeby ich potem nie oglądać. Piersi to widział tylko chłopak, z którym byłam prawie rok. Ale potem poznałam kogoś, do kogo poczułam niesamowity pociąg i chwile spędzone z ta osoba były najprzyjemniejsze w moim życiu, mimo że nie uprawialiśmy seksu. Nie żałuje tego, bo czułam się wspaniale, i tak zupełnie normalnie, na swoim miejscu, kiedy leżeliśmy sobie i mogłam się do niego przytulać. Nic z tego nie bedzie, on nie chce się angażować w żaden związek z taką osobą jak ja (myslę, że najbardziej mu przeszkadza mój brak doświadczenia i ogólna naiwność, takie dziecięce usposobienie), ale po prostu czułam się tak dobrze, że nie mogę być smutna z tego powodu. Promieniowałam radością kilka dni;)

Trafiłam na prawiczka, nie przeszkadzało mu to, bo był normalny i doskonale rozumiał moje zachowanie. Kiedy nam się nie udało, stwierdził, że jestem wspaniałą osoba, ale za dużą wagę przywiązuję do seksu i się go boje i niszczę przez to siebie i swoje relacje z innymi ludźmi i sam mnie namawiał do seksu (już z innymi osobami). Wiesz, każdy sam wybiera, z kim ma do czynienia. Ja zwykle tylko z mądrymi i normalnymi ludźmi. Poza tym mam zwykle do czynienia ze śmiałymi facetami, takimi, którzy wiedza, czego chcą, bo sama jestem dość bezpośrednia. Poza tym ktoś musi miec odwagę, zeby mnie poderwać;)

Gość mój drogi looserku
dziewczyny, nie przejmujcie się opinią zapatrzonych w siebie prawiczków... autorko, źle się z tym czujesz więc już wiesz, jak to się kończy i wyciągnij wnioski :D NIE JESTEŚ ZŁA, nie jesteś szmatą, wyszło jak wyszło, teraz to sobie przemyśl, ale nie obwiniaj się...

ale ten prawiczek mogl miec jakies doswiadczenie. a jak facet ma czysta karte, to bedzie mu przeszkadzac, ze dziewczyna zdejmowala stanik przed innymi na imprezach

najwazniejsze, ze Ci sie podobalo, wiesz, ja jest jakas tam chemia miedzy dwojgiem ludzi, to inaczej, bo oni wtedy wiedza, ze robicie to, bo was ku sobie przyciaga,a nie pierwszy lepszy, byle tylko sie troche wyzyc:O ja na szczescie tego swojego nigdy juz mam nadzieje nie spotkam, bo mieszkamy w roznych miiejscowosciach i poznalam go bedac na u kumpeli w miescie.

Gość looser ma racje
i wcale w siebie nie jest zapatrzony, tylko chce normalna dziewczyne

dzieki za slowa otuchy, dziewczyny:) nie rozumiem,jak niby niszczysz siebie i relacje z innymi? i dlaczego namawial Cie do seksu z innymi? wiecie co mnie jeszcze boli? ze jakis czas temu spotklam kogos, komu sie podobam, dla mnie to na razie nikt wazny, no moze troche, bo dobzre nam sie rozmawia, rozumiemy sie, byly ze 3 spotkania, nie calowalismy sie nawet jeszcze, ale czuje sie zle, ze tak wyszlo, glupio mi przed nim, chcoiaz nic nas nie laczy, jestemy wolni, to jednak.

lecz sie, nikogo nie zdradzilam:Onawet nie wiem, czy bedziemy kidykolwiek razem, bo niewiadomo jak to sie potoczy.