Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ze mnie zboczek

Czy jestem zboczona??

Polecane posty

Uwielbiam seks. Kocham mojego faceta. Jesteśmy razem 2 lata. Piszę odważne smsy, wysyłam mu swoje nagie swoje zdjęcia, kocham się przy świetle oraz przed lustrem. Nie mam żadnych oporów. Myślę co chwilę o seksie i mam sporo fantazji seksualnych. Cały czas szukam sposobów urozmaicenia naszego życia seksualnego. Czy jestem zboczona?

Gość damianek234
a ile masz lat?

nie jesteś zboczona ,masz fantazje więc baw się dobrze.. :)

nie ważne ile mam lat - jestem już od dawna pełnoletnia. Co myślą faceci o takich kobietach?

Gość nie jestes zboczona
raczej ciekawa :)

Gość (nie)zwykły facet
mnie takie kobiety pociągają. Lubie świadome seksualnie kobiety

ciekawa na pewno ale czy nie przekraczam już jakiś granic? O ile w ogóle takowe są. jak czytam wypowiedzi na forum - moja dziewczyna nie chce tego, moja żona nie robi owego to aż się dziwię. Jak można być takim zamkniętym w sferze erotyzmu, seksu. Może ja jestem inna?

Gość damianek234
faceci takie lubią problem tylko jest jak kobieta odwala pańszczyznę dla swojego faceta bo nie ma żadnej ochoty a ich jest większość

Gość (nie)zwykły facet
zgadza sie, seks z taką kobietą to raj na ziemi, poza tym takie ostre sms nakręcają cały dzień emocje, by potem wieczorem dać im upust

Gość Pegazu$
Ja też wyrwałem taką laskę i wydawało mi się, że złapałem Boga za nogi. Grzmociliśmy się kilkanaścioe razy dziennie ze wszyskimi fantazjami... Niestety okazało się, że nie potrafi zajmować się dziećmi i domem, a dzieci mamy... Teraz mieszkam w totalnym bajzlu którego sam nie potrafię ogarnąć i zdecydowanie zmniejszyła mi się ochota na sex... :-o

nie ma mowy o żadnej pańszczyźnie. Uwielbiam seks. Kocham pieszczoty. Seks to dla mnie przyjemność i zabawa Do fev----> po mnie nie widać tego że taka jestem :)

Fev[ cześć] 👄 wejdź we mnie :P mocno i głęboko... :P ;) śliczny ma tyłeczek :P bardzo jędrny :P :D

Gość (nie)zwykły facet
współczuję Stary, faktycznie nie zawsze seksualność idzie w parze z obowiązkami domowymi

Gość damianek234
zawsze na początku takie są a potem koleżanki mówią ze to jest perwersja i się hamują

Pegazu$-----> współczuję bo faktycznie nie samym seksem człowiek żyje. ja raczej jestem dość odpowiedzialna osobą. Jak wyżej wspomniałam - po mnie nie widać że mam takie potrzeby. Jestem taką dziewczynką z dobrego domu :p ułożona, odpowiedzialna, wykształcona i takie tam bzdety

Gość (nie)zwykły facet
takie mnie najbardziej kręcą. Pozornie spokojne a wewnątrz kryje sie (bez urazy) suczka

brunet_81. witaj :)....powiedz mi jesteś totalnie uległy czy switch? taki ze mnie zboczek, :)....po mnie też nie widać jaka jestem....mam buzię aniołka:)...

Gość damianek234
też takie lubię

damianek234-----> koleżanki? a co mają koleżanki do powiedzenia w tej sferze? Przecież im nie powiem o tym bo oniemiałby ze zdziwienia :P

Gość damianek234
to nie rozmawiacie między sobą o takich sprawach

Gość damianek234
moja dziewczyna wszystko mówi swoim koleżankom

zapomnij :) ja koleżankom to mówie tylko co będę miała na obiad :P Po co mają o mnie wiedzieć za dużo - sypialnię zostawiam dla siebie i mojego faceta ;)

jestem uległy :P ale lubię narozrabiać a późnej mieć zasłużona kare :P ;) piesek Pani się nie słuchał ... to teraz będzie miał czerwona pupkę ... :P :D

Gość jhnh27lat
tez tak lubie, to normalne

no i jeszcze tu się wbiłam ale sieć pozawala zachowac jako taką anonimowość ;)

Gość (nie)zwykły facet
Zboczek ciekawy jestem jaki byłby z Tobą cyberek ;)

Gość Pegazu$
"taki ze mnie zboczek Pegazu$-----> współczuję bo faktycznie nie samym seksem człowiek żyje. ja raczej jestem dość odpowiedzialna osobą. " Moja laska też jest odpowiedzialną osobą, jest śliczna, miła, mądra itd. Ale z domu zrobiła chlew nie do ogarnięcia, wydaje każdą złotówkę która wpadnie jej w ręce więc toniemy w długach a dzieci muszę wychowywać ja. Sam już nie wiem... :-o Zawsze wydawało mi się, że z moimi potrzebami byłbym w stanie obsłużyć 10 lasek, a teraz ściemniam "nie dziś, głowa mnie boli" :-o Życie pisze zaskakujące nie raz scenariusze... :-o