Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ze mnie zboczek

Czy jestem zboczona??

Polecane posty

Gość Pegazu$
Nic nie znaczy. To był buc i nie wiedział co gada :-P A ja tam jestem maniakiem seksualnym i zbokiem, kręcą mnie np skórzane ubranka :-P i co to ma komu przeszkadzać? Mam partnerkę o idealnie dobranych upodobaniach i jest w tej dziedzinie gites :-p. Jak zresztą z moich wpisów wynika "nie tu jest pies pogrzebany"

ja do przebieranek jeszcze nie doszłam :p na razie mam miliony pomysłów na urozmaicenie bez dodatkowych zakupów. A co będzie potem to się okaże. Zapewne spróbuję jak wykorzystam pomysły bez nich :p

Gość Pegazu$
Co więcej dodam, że często takie maniacwo uszczęśliwia związek. Jak byśmy jeszcze sex mieli do bani to już by była kaplica totalna a tak mam "coś za coś" i nadal uważam się za szczęściarza :-p

Gość Pegazu$
Z jakiegoś powodu prostytutki w tych długich butach latają :-P\ Ludzie różne głupoty opowiadają ale facetów to kręci i taka jest prawda :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

Gość izapyza
nie masz sie czym martwic jak jestem taka sama i uwazam ze to normalne

zgadza się. Mówi się, że seks nie jest najważniejszy ale prawda jest taka, że jest bardzo ważny, przynajmniej dla mnie. Nie wyobrażam sobie związku bez niego - to koleżeństwo a nie związek. Poza tym dobrze wpływa na inne sfery.

dobry doradca---> oczywiście, że tak. W przeciwnym razie nie byłoby całego zachodu. to kwestia moim zdaniem do ogarnięcia - jak się chce. Odpowiednie podejście, partner i akceptacja siebie pozwalają na osiaganie 100%-wej przyjemności.

Gość Pegazu$
Sex to fundament związku. Przyrody się nie da oszukać :-P.

Pegazu$---> tak tak , seks ma tylko dobry wpływ na organizm :p

ciesz się z tego że masz orgazmy i życzę ci żeby ci takie libido utrzymało się do później starości ku uciesze partnera

Gość Pegazu$
"taki ze mnie zboczek Pegazu$---> tak tak , seks ma tylko dobry wpływ na organizm " Pewnie, że tak :-P poza tym jaka jest większa rozkosz na świecie? Co bardziej może cieszyć? Ja uważam, że sex to nr 1 szczęścia. Pewnie że nie wyłącznie...

Gość Pegazu$
W ogóle porównywanie się do innych nie ma sensu . Sukces należy do wybrańców :classic_cool:.

nie ma więc nic zbereźnego w moim podejściu :) przynajmniej tak wynika z opinii tutaj się wypowiadających - więcej - takich kobiet jest więcej a mężczyźni to lubią :p

Gość kochający kobiety
Oczywiście, że tak! Tzn. TY NIE JESTEŚ ZBOCZONA, NIE, NIE, NIE! Nareszcie jakaś "otwarta" na erotykę kobieta! Takich Pań do chyba ze świecą szukać.... Takie kobiety to marzenie każdego faceta!!!!

no taką mam nadzieję że jestem marzeniem dla mojego faceta a przynajmniej fakty na to wskazują :)