Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ze mnie zboczek

Czy jestem zboczona??

Polecane posty

Gość (nie)zwykły facet
Pegazu$ jestem z Tobą! Masz rację w 100%

Pegazu$----> Zgodzę się z tymi scenariuszami ale to co robi lub tego czego nie robi Twoja żona nie jest kompletnie w moim stylu. Być może to kiedyś ulegnie zmianie ale nie sądzę. reasumując....nie ma we mnie nic nienormalnego a faceci lubią takie kobiety. Mój facet oczywiście jest z tego zadowolony ale czasami myśle po prostu że to może lekka przesada.

Gość chcialbym byc szczesliwy..on22
"Jak można być takim zamkniętym w sferze erotyzmu, seksu. Może ja jestem inna? " tak jestes inna ;) i zycze CI zeby facet CIe docenial, byl Ciebie warty i nie okazal sie chu... ;) pozdrawiam!

dzięki chcialbym byc szczesliwy..on22 ...fajnie usłyszeć takie słowa :)

taki ze mnie zboczek, jeśli nie zmieni ci się po wyjściu za mąż, to .....gratulacje:)

Gość irqa
Autorko nie myslisz! A za tydzien bedzie topik pt. RATUNKU! MOJ BYLY ROZSYLA ZNAJOMYM MOJE NAGIE FOTKI.POPELNIE SAMOBOJSTWO...Po jakiego grzyba laski dawaja nagie foty? Nie rozumiem was. Macie super cialka to ok,ale nie posylajcie waszym facetom, potem nie lamentujcie jak on to wykorzysta przeciw wam. Tyle dziewczyn ufalo swoim wybrancom a potem placz i samobojstwa.

brunet_81, hmm...uległy powiadasz....zatem rola wymagającej pani nauczycielki i ucznia nie jest ci obca:)

rozsyła fotki po sieci? Mój facet....wszystko możliwe ale pewna jestem tego że mi tego nie zrobi bo przecież i ja mam jego intymne zdjęcia. Mnie takie rzeczy jarają niesamowicie. Usłyszeć, zobaczyć, przeczytać. No ale widocznie jestem troszkę inna

Gość Pegazu$
"taki ze mnie zboczek Pegazu$----> Zgodzę się z tymi scenariuszami ale to co robi lub tego czego nie robi Twoja żona nie jest kompletnie w moim stylu. Być może to kiedyś ulegnie zmianie ale nie sądzę." Ja wcale nie twierdzę, że jesteście w jednym stylu. Chciałem tylko nieśmiało nadmienić, że takie potencjalne "marzenia każdego faceta" mogą mieć inne koszmarne wady, które sprawią, że z tych marzeniowych cech zostaną nici :-o. Poza tym i tak uważam się za szczęściarza :-P bo mam jeszcze bladą nadzieję, że brakujących cech ją nauiczę, albo jakoś życie jej obejdzie, a dzieci niedługo przestaną być dziećmi :-)

Gość Pegazu$
Jednak martwi mnie, że w wyniku tej kaszany spadło mi libido zdecydowanie :-o. Tego jakoś nie mogę psychicznie pokonać... Rżnąć się beztrosko z przyczyną większości moich kłopotów... :-o

a mówiłeś jej o tym?

brunet_81, nie, nie jestem wyłącznie dominująca, jestem switch.... Choć generalnie dominuję....ale od czasu do czasu potrzebuje faceta silniejszego psychicznie ode mnie...takiego że wiesz....żadne zmiłuj się..gwałtowny i nieobliczalny sex...daję sporo ale jeszcze więcej biorę:)

Gość Pegazu$
Nie. Byłoby jej bardzo przykro. Jest wrażliwa niesamowicie. Na razie wziąłem to "na klatę". Będę starał się dać jej to na inne sposoby do zrozumienia. W sumie już zacząłem działać, stracone lata były spowodowane tym, że się nie gapnąłem i nie spodziewałem takiego obrotu sprawy.

Pegazu$, cholera!....współczuje ci z tą żoną..... rozwiodłabym się z taką @.....opiekunka wyszłaby juz taniej .

Pegazu$ myślę ze jednak pownineś jej to powiedziec może nie bezpośrednio ale tak żeby to zrozumiała - delikatnie - jak powiedziałes. chyba chcesz poznać przyczynę jej postepowania?

To dobrze bo lubię zmieniać role :P ;) potraktować kobietę jak sukę.... :P ;) jestem bardzo niewyżyty!!!! :P :D

ja nie chciałabym żeby facet traktował mnie jak suke :o

taki ze mnie zboczek, Zle go zrozumiałaś...nie chodzi o poniewieranie....ale o namiętność...zrozumiesz za kilka lat:)

fev---> za kilka lat? nie sądzę. Dla mnie samo słowo suka jest beznadziejne.

Fev👄 fajna z Ciebie kobieta 🌻 własnie dlatego lubię dojrzałe babeczki :P a nie jakieś zakompleksione małolaty :o

Gość Babcia Zycia
No właśnie to ja się dołącze do koleżanki. Wyglądam jak aniołek, jestem niewinnie niesmiała w łożku i jednocześnie jak torpeda. I też mnie dziwią dziewczyny które na forum wypsiują, że coś jest beeee. Nie mówie tu o dewiacjach bo to inna para kaloszy, ale chociażby o zwykłym robieniu loda z połykiem.

Gość Babcia Zycia
A w słowie suka nie widzę nic złego pod warunkiem, że on o nie nie myśli, że jestem suką w normalnym życiu. Tylko jest to rodzaj podniety, podkręcenia. I że nie traktuje mnie jak szmaty do dymania.

Gość Pegazu$
"taki ze mnie zboczek Pegazu$ myślę ze jednak pownineś jej to powiedziec może nie bezpośrednio ale tak żeby to zrozumiała - delikatnie - jak powiedziałes. chyba chcesz poznać przyczynę jej postepowania?" Ależ ja znam przyczynę jej postępowania. Ona taka poprostu jest. To wypadkowa jej cech naturalnych i wychowania jakie odebrała w domu.

Pegazu$---> czeka Cie więc orka na ugorze. Babcia Zyzia----> Każdy ma prawo do odbierania słów i czynności według własnych upodobań. Słowo suka kojarzy mi się z czymś mega zboczonym i nie chciałabym tego usłyszeć z ust mojego faceta.

Gość Pegazu$
"taki ze mnie zboczek Pegazu$---> czeka Cie więc orka na ugorze." Dokładnie tak. To jest cena bycia szczęściarzem :-o

Gość inro
uważam że jesteś maniaczką seksualną, a weż ty sie do roboty bo nie samym seksem człowiek żyje

inro---> a co to znaczy weź się do roboty?

Gość Pegazu$
"inro uważam że jesteś maniaczką seksualną, a weż ty sie do roboty bo nie samym seksem człowiek żyje" Głupoty pitolisz. Skąd wiesz, że nie bierze się też do roboty? Jak można w ogóle kogoś oceniać po kilku wpisach na forum? Jesteś wyjątkowym durniem. :-o :classic_cool:

inro się zmył i nie dowiem się co znaczy wziąć się do roboty :)