Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia mizia fizia

Ta tragedia nasunęła mi madre wnioski"Gdy umrę moi wrogowie przyjda na moj pogrz

Polecane posty

Gość kizia mizia fizia

Ta tragedia nasunęła mi madre wnioski"Gdy umrę moi wrogowie przyjda na moj pogrzeb i będa mnie nad grobem przepraszac, ze tak "niesprawiedliwie mnie oceniali"No, ale ludzie to juz troche za pozno, wtedy mi bedziesz wszystko jedno, a to bedzie raczej ze strony moicg wrogow gest na pokaz, dla innych ludzi i moze by oczyscic swoje wyrzuty sumienia.Szkoda, tylko, ze nie spojrza mnie prosto w oczy i nie powiedza, ze załuja jak mnie traktowali, bo mnie juz nie bedzie.To takie troche tchorzoskie,Tak samo zachowuje sie Polski narod wobec prezydenta dzisiaj.Wczesniej kaczki na taczki , a potem zrobili z niego swietego

Gość kizia mizia fizia
ja tez nie mam wrogow:)ale ja jestem czyims wrogiem, tzn wiem, ze sa dwie osoby ktore mnie nie lubia

Gość kizia mizia fizia
w sensie, ze gdy umre moze moi wrogowie przestana mnie obgadywac:)

Gość Julia22laata
myrek bo musiałbyś wyjść z neta chociaż na chwilę :p nicki z kafe na pewno nie przyjdą

"Najpiekniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie..." To przepraszanie i żal nad grobem wroga to dla mnie tylko usprawiedliwianie siebie i swoich emocji, które czuliśmy do niego.Śmierć uszlachetnia i 'wybiela' ludzi...

Julia22laata Nie siedzę w nim cały czas.. często zaglądam, tylko tyle.

Gość antygonaxd
Karol Marks (bohater nie mojej bajki) miał kiedyś orzec, iż historia powtarza się zazwyczaj dwa razy raz, jako tragedia i raz jako farsa

najważniejsze, to przeżyć swoich wrogów... poczuć tą niesamowita satysfakcję czytając ich nekrologi.. tą ulgę i radość :classic_cool:

Drzewiecki ma racje,najwarzniejsze przezyc swoich wrogow albo ich wykaczyc co niezawsze wychodzi.

To, co się stało, po katastrofie, zmiana stosunku do prezydenta o 180 stopni, to zachwianie fundamentów etyki, także opartej na przesłankach religijnych. Wystarczy, że umrzesz, a będziesz dobry, święty, wspaniały. A samodoskonalenie się?

Gość czkawka to mogą być nerwy
przeczytałam tylko pierwszy post, nie chce mi się czytać kolejnych, ale... ...człowiek docenia co ma, dopiero, gdy to straci. to też pewnie u wielu ludzi idzie w tą stronę.

Ale krytyka w chwilach zaraz po śmierci wymaga odpowiedniego doboru słów.

Gość wiosna panie sierzancie
"A samodoskonalenie się?" Anouk, powiedz, ze zartujesz :D Jeszcze o chwili refleksji przypomnij, bo przez 5 lat nikt nie pamietal swietych slow.