Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnghgfhgfhghghg

moj były mnie straszy co robic?

Polecane posty

Gość hnghgfhgfhghghg

ze sie zabije;/ jak do niego nie wroce nie jestesmy razem 2 miesiace to toksyczny typ, manipulant, rozstałam sie z nim przez awantury, picie, szarpanie mnie od paru dni grozi ze sie zabije ja zaczełam odpisywac na jego sms-y prosze go zeby poszedł do psychologa, nawet chce mu takiego znalesc poza tym on twierdzi ze jak sie z nim spotkam to pojdzie ale ja wiem ze takie spotkanie sie skończy calowaniem na siłe, macaniem itp;/ znam go on nie rozumie mojego NIE poinformowałam o tym jego rodzine-powiedzieli ze jest dorosły i zebym sie nie przejmowała nim nie chce sie z nim spotykac ale tez nie chce zeby sobie cos zrobił;/ umarłabym z wyrzutów sumienia mimo ze juz go nie kocham co robic?

tez kiedys mialam takiego, blefuje, zostaw go i tyle.. przestan odbierac telefony i w ogole sie z nim kontaktuj , 0 , chyba ze podswiadomie chcesz zeby za toba biegal..

Gość oihijiosd
poprzedniczka ma rację ;) co ma koleś wymyślić abyś wróciła? pewnie, że wymysli samobojstwo abys sie wystraszyla.... jak zobaczy ze go olewasz to przestanie.

Gość zona___była________juz
chce zeby sie nie zabił;/ nie odzywałam sie prawie 2 miesiace a on nagle wyskoczył pare dni temu z tekstami ze kupił żyletki itp;/

Gość zona___była________juz
a może będzie się tylko golił? kto to wie? :)

Gość oliwa432
zmien nr telefonu ! i blagam Cie dziewczyno badz twarda ,co masz byc z nim z litosci ?zenada!

Gość oihijiosd
widze ze on Toba swietnie manipuluje.... za wszelka cene chce miec przy Tobie, daj spokoj :/ po pierwsze nie jestescie razem, po drugie juz go nie kochasz a po trzecie powiedz mu zeby raz na zawsze sie odpieprzyl ;] mialam podobna sytuacje tyle ze facet straszyl ze zabije mojego nowego chlopaka i mnie ;]

Gość kjhguyegfyegfy
cholerny manipulant;/ nienawidze go teraz twierdzi ze przyjedzie do mnie i ze powinnam sie z nim spotkac;/ Boze co za czlowiek niby twierdzi ze kocha a tak rani

Gość oihijiosd
ja zmienilam numer telefonu, gg i bylo juz dobrze ;) no zdarzalo sie ze przyjezdzal do mnie pod szkole ;] a wczesniej wszystko chcial sie dowiedziec od moich znajomych i potrafil mi nawet napisac w ktorym miejscu siedzialam i o ktorej godzinie z kolega w szkole ;]

Gość kjhguyegfyegfy
oczywioscie jak sie nie spotkam to on sie zabije;/

Gość smutna_iskierka_
podobno już ma bilety na samolot. nie wiecie o której przylatuje jakiś samolot z Senegalu?

Gość kjhguyegfyegfy
numeru telefonu nie moge zmienic mam umowe jeszcze;/ poza tym on ma numery moich siostr wiec do nich pisze jak sie za dlugo nie odzywam;/

Gość oihijiosd
ale oczywiscie to olalam;p tak samo jak to ze dowiedzial sie wszystkiego o moim chlopaku i mowil ze go zabije bo jestem tylko jego ;p

Gość oihijiosd
wierzysz ze sie zabije? nie badz glupia :/ !!!!!!!!!!!! takie gadanie aby wziac cie na litosc....

Gość oihijiosd
zreszta rob co chcesz. 🖐️

Gość Amamaj
Nie wiem ten zlosliwy burak wie ze nie wroce wiec nie wiem o co mu chodzi

Gość Amamaj
A jesli zrobilby to?nick nie ma tu znaczenia

"Art. 107kw. Kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany." Sprawę zgłasza się na policji

Umów się z nim a na spotkanie przynieś dwa metry grubego sznura i daj mu w prezencie. Wcale nie tak łatwo jest się zdecydować na samobójstwo. I zwykle prawdziwi samobójcy nikomu wprost o tym nie mówią. Wiem bo kilku znałem.

Gość Amamaj
A jesliby to zrobil?to bedzie moja wina?co mam zrobic wtedy?jak zyc

Gość takasobie rada
Nawet jezeli sobie cos zrobi to nie bedzie twoja wina! To jest jego decyzja, nie mozesz brac odpowiedzialnosci za jego stan psychiczny. Odradzam tez jakikolwiek kontakt, kazdy sms, rozmowa daje mu mozliwosc manipulacji twoimi uczuciami.

jesli to zrobi to na pewno nie przez Ciebie, tylko przez swoja zryta psyche. Nic sie nie boj, taki typ nic sobie nie zrobi, bo to tchorz! Badz twarda dla niego, to osiagniesz to, czego chcesz. A jak masz dobrych kolegow, to pogadaj z nimi, zeby mu dali wycisk, albo chociaz dobrze nastraszyli, to na pewno pomoze. Mialam podobna sytuacje wiele lat temu, nawet nie bylam z gostkiem, ktory uzurpowal sobie prawo do nachodzenia mnie. Koledzy z klasy, po uslyszeniu o moich problemach zalatwili to z nim tak, ze sie odczepil. Od tego czasu unikalam gosci takich jak on jak zarazy!