Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cały ja

Do Ciebie B.

Polecane posty

Gość Cały ja

Wiem że tu przesiadujesz ,inaczej nie mogę tego zrobić .Odeszłaś nie zostawiając mi nadziei nawet nie potrafiłaś mi tego powiedzieć .Dlaczego tak uciekłaś ,co zrobiłem ? tylko pustkę po sobie zostawiłaś,nawet listu. Nie można się z Tobą skontaktować .Ja tak nie potrafię ,przecież wiedziałaś że Cie kocham .Dlaczego!! Co Ci brakowało ? Już mnie nie zobaczysz ani nie usłyszysz .Zgłoś się do Grubego on będzie miał dla Ciebie list .Nie bój się to nie prowokacja .Ty i dziecko będziecie mieli zapewniony byt do końca mi już nie będzie to potrzebne. Bez Ciebie to życie nie ma sensu.Żegnaj , wszystko jest załatwione. Kocham Cię, czuję że nie chcesz wrócić i nie wrócisz ułóż sobie życie jak chcesz i tak jak sobie obiecaliśmy do końca życia razem. Będę jeszcze pół godziny potem już zniknę na zawsze.Opiekuj się naszym dzieckiem i dziękuję.

Gość Cały ja
ps. jak się nazywa zboczenie polegające na pociągu seksualnym do węża ogrodowego? :classic_cool:

Gość Cały ja
wesoło spędzam czas na obserwowaniu klatki schodowej przez judasza :classic_cool:

Trochę dziwne żeby tak na forum listy pożegnalne.