Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JATEZCHCEWYJSC

NIE ZA DUZO ŚPI???

Polecane posty

Gość JATEZCHCEWYJSC

moja córcia spała od wczoraj od 18 do dzis do 8 rano , i teraz znow usnęła...czy nie za duzo spi?moze to oznaka jakiejsc choroby?ma rok i 4 m.

a może odsypia:) mój syn tak czasem ma jak kilka dni za wcześnie się budzi, albo mało spi w ciągu dnia. kiedyś poszedł mi spać o 17 i spał do 10 rano:)jeśli to jednorazowy "wybryk" to nie ma czym się przejmować

Gość JATEZCHCEWYJSC
od wczoraj , wczesniej tez jej sie to pare razy zdarzało,ale bardzo sporadycznie jak byla bardzo zmeczona,ogólnie od 2 mies życia przesypiala całe noce tak od 22 do 6-7 rano , ale od 18 ? i nigdy nie spala 2 godz po obudzeniu..

jak pisałam- mojemu sie to zdarza:) ja bym nie panikowała. obserwuj dziecko jeśli Cię to martwi ale myślę ze to nic wielkiego:)

Gość xxxxxxyyy
tak jak poprzedniczki - moze odsypia . MOja w zeszly weekend spala od 20.00 do 11.00 a potem w dzien tez sie zdrzemnela:) Moze byc tez poczatek choroby, ale to latwo zauwazysz bo obudzi sie z goraczka.

no fakt dużo snu ale może coś odsypia mój też czasem tak ma bardzo rzadko ale zdarza się obserwuj dziecko i zobaczysz a jak cie nie pokoi zrób podstawowe badania mocz i morfologie

Gość JATEZCHCEWYJSC
gorączki nie ma teraz sprawdzalam ale jakas wysypka jej wyskoczyla, cholera moze od zmiany płynu od kąpieli ,mam nadzieje ze nic groznego

a może ospa?? w okolicy nie zawieruszyła się?? moje dzieci miały i wiem coś o tym,dziecko jest wtedy bardzo osłabione

Gość kurcze moj od zawsze duzo spi
ma rok i 3 miesiace i spi od 18-19 do 6-7 i potem od okolo 9 do 11 czy to nienormalne? jest baaardzo zywym dzieckiem ale zawsze duzo spal wlasnie

a czasem wyobrazcie sobie ze po 17 padnie

mój też od małego dużo spał. w zimę codziennie zasypiał 19, 19.30 i spał do 10, 11 a kilkakrotnie nawet do 12. wszystko zależy od upodobań dziecka:)

o no to fajnie, ze nie tylko moj tak ma :P tzn nie narzekam wcale- mam dzieki temu sporo czasu zeby w domu cos zrobic, ale nie znam wielo takich spiochow i tak sobie pomysllam teraz ze to moze cos nie tak :) dzieki alonuszka :)

nie ma za co:)korzystaj z czasu wolnego. dzięki temu że moje dziecko jest wielkim śpiochem nigdy nie czułam się przytłoczona obowiązkami młodej matki:)

Gość jejku trz bym tak chciala
moja ma 14 miesięcy i spi 2x w ciągu dnia po ok. 1h i wieczorem od 19.30 do 6.00 często z pobudkami na wodę albo smoka :(

Ojejku jesli raz tak długo spała to czym tu się niepokoić? Widocznie tyle potrzebowała.Obserwuj ją jak wstanie czy zachowuje się normalnie czy nie jest jakaś apatyczna/osłabiona,moja córka ma 4 latka a też ma czasem taki odlot że śpi 14 godzin w nocy.

Gość JATEZCHCEWYJSC
dzieki kochane to chyba nie ospa bo to taka drobna wysypka , kiedys ją uczulił proszek do prania i tez tak wyglądało, moze poprostu potrzebuje wiecej snu:) a ja w koncu mam czasu troche dla siebie:) bo ten mały łobuz robi taką demolkę ze juz nie nadążam sprzątac:(