Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu 22

A JA MAM INACZEJ;/

Polecane posty

Gość Lulu 22

Ciagle słysze" ale jestes chuda"...juz powoli zaczyna mnie to dobijac:/...przy wzroscie 172 waze moze 57 kg...jestem drobnej kosci raczej smukła taka wszystkie parametry raczej w normie...powoli zaczynam wpadac w komplexy bo ja bardzo chciałabym przytyc ale chyba tak strresy mnie wykanczaja;/. zawsze duzo sie przejmuje, denerwuje... ktos ma podobny problem? zazdroszcze tym pulchniejszym:((((((((((((((( czuje sie zle..co zrobic zeby przytyc,isc do lekarza???

Ja do 32 roku życia ważyłem 56 kg przy wzroście 176 i jestem facetem :) Po przekroczeniu 33 roku życia przytyłem do prawidłowej wagi i jest OK.

nie żartuj... po co masz niby tyć? super waga, a ci co doradzają, że powinnaś być grubsza pewnie zazdroszczą Ci figury...

Gość Lulu 22
Nie wiem czy zazdroszcza czy nie jakos specjalnie kosci mi nie wystaja, ale no np mam smukłe lydki szczupłe dłonie i jak załoze obcasy to wygladam jak taka modelka;/...a taki wizerunek wszystkim sie kojarzy z anoreksja, w tym roku ksiadz po koledzie przywitał mnie textem" ale anoreksja" omało sie pod ziemie nie zapadłam, mysle ze wielu sadzi ze sie odchudzam czy cos... kurcze przykro mi jak moj chlopak mowi zebym przytyła...czuje sie wtedy taka brzydka, niekobieca..doradzcie moze jaka dieta na przytycie z 5 kg? jak wazyłam 63 to byłam bardziej kobieca....podobałam sie sobie...

lulu --> ja mam 175cm i 58kg i jest w miare. mam taki uklad kostny ze jak troche przytyje to zamiast isc mi rowno to wchodzi mi w brzuch i wtedy to wogole wygladam niekobieco, mam waskie biodra i szczuple nadgarsti, mimo, ze wygladam szczuplo, to zadne kosci mi nie wystaja, zeber nie widac ani obojczykow. widocznie taka moja uroda. najwazniejsze zebys ty sie dobrze czula. ja z kolei mialam kiedys takiego chlopaka, ktory mowil mi ze wygladam ok ale jak przytyje jeszcze kilogram to on nie bedzie mogl ze mna byc bo nie podobaja mu sie grubasy taze jestem na granicy.. oczywiscie ja swoj rozum mam i nic sobie z tego nie robilam (sam byl chudy jak szkapa i sie pewnie wstydzil ze wyglada jak szkielet pzy mnie hehe). teraz mam faceta ktory mowi ze moglabym przytyc spokojnie 7kg i nie widac by bylo roznicy, ze jestem szczupla ale nie chuda i wygladam tak w sam raz, mam ladna sylwetke, tylek, nogi.. wazne zebys ty sie dobrze czula. aja rzeczywiscie tak desperacko chcesz przytyc to pij koktajle proteinowe z duza zawartoscia weglowowdanow. no i sobie nie odmawiaj niczego.

Gość Lulu 22
Zdesperowana..no nie odmawiam ale roznie to z moim jedzieniem bywa raz jem wszystko a czasami gubie apetyt, ze poki mi sie słabo nie zrobi to nie pamietam czy zjadłam cos czy nie chyba to ma zawiazek ze stresem....No ja rozumiem wszystko, tylko widzisz jak duzo osob dziwnie na Ciebie patrzy to sie roznie czujesz;/ moze maja racje sie zastanawiam...ja myslałam ze mojemu sie bede podobała taka szczupła jaka jestem ale mam wrazenie czasami ze predzej sie jakis obyc za mna obejrzy niz ze moj jest dumny ze jestem takiej figury....no ja tez mam pupe ok okragła biodra i wciecie w talii ale jak mowie było by fajnie miec nieco wiecej..tu i tam..hehhe mi tez w brzuch idzie choc mam na pozoor płaski to i tak tam sadełka jest ciutka:)...moj facet wazy z 89 kg przy 185 nie jest gruby ale zbudowany...myslałam ze takim takie drobne kobiety sie podobaja, mowi mi ze mu sie podobam ale no własnie ale mogłabym ciut przytyc...wiesz tak do konca on nie chce mi wprost powiedziec tak wymijajaco odpowiada np czy chciałby zebym miała wiekszy biust mowi ze jak urodze dziecko lub przytyje to sie powiekjszy...no ale nie na zawsze przeciez;/...sory ze tak zanudzam

Gość Lulu 22
a takie koktajle mozna kupic?? czy sie z czegos je robi??

Lulu wszystkim nie dogodzisz. Ja mam kumpelę która dorabia jako modelka. 172/46 i znalazł się stylista który powiedział że z grubaską nie będzie pracował :) Olej system. Ważne jak Ty się z tym czujesz.

Gość Lulu 22
philozoph Dzieki za miłe słowa heh.. moze powinnam sie jakos przełamac i co ma byc to bedzie, przytyje dobrze nie przytyhe tez... moze czasami nie warto az tak bardzo sie przyjmowac czyimis sugestiami.... a powiedz mi czy Ty jako mezczyzna miałes komplex a moze spytam inaczej czy mezczyzni szczupli maja komplexy na tym punkcie??

lulu --> kupujesz w sklepach kulturystycznych. troche wiem o przybieraniu na wadze bo sie w takich towarzystwie obracam co tylko o tym gada, jak przytyc szybko.. nie zebym byla tym zainteresowana bo ja akurat dobrze sie czuje w swoim ciele. moj facet ma podobnie do twojego, wazy 85kg na 182cm wzroztu i tez jest tak ladnie zbudowany. i jemu wlasnie podobam sie taka jaka jestem. widocznie my juz tak mamy. po ciazy cycki mi sie powiekszyly, w czasie karmienia mialam fajne, skonczylam karmic po roku, waga wrocila dokladnie do takiej jak sprzed ciazy i cycki tez dokladnie mam taki sam rozmair jak przed ciaza.. zeby cycki mialy ci sie po ciazy powiekszyc to niestety ty tez musisz sie cala powiekszyc.

Gość Lulu 22
philozoph z ta Twoja kolezanka to ten stylista grubo przesadził 46 kg i grubas;/ chyba przy wzroscie metr 20;]

Lulu no kompleksem to bym tego nie nazwał. Bo ja się z tego zawsz śmiałem. Ale bywało upierdliwe. Kumple średnio o 15 -20 kg ciężsi. Więc przy jakich kolwiek zajęciach siłowych wychodzi :) Pomimo że w stosunku do swojej wagi potrafię podnieć więcej niż oni to w zapasach (bo troszkę trenowałem sportów walki) to nie mam szans bo oni dwie kategorie wyżej :) Jak byłem przed 20 to miałem piękną budowę mieśni i za namową jednego trenera zacząłem ćwiczyć jako kulturysta. Szybko się okazało że nie ma sposobu (poza sterydami) żebym przybrał masę na mięśnich. I choć bardzo zgrabny nadal byłem kurczaczkiem :). Były też i zalety :) Miałem dobre wyniki w lekkiej atletyce, sportach zwizanych z szybkością itp. Ale jedna rzecz to bolała. Jak jedna dziewczyna odmówiła mie bo nie ma się do czego przytulić :( to zabolało :) Ale wiesz teraz to ja wyglądam jak 20 latek, mam zdrowe serce, nadal potrafię zrobić salto a moi koledzy siedzą u kardiologów, na rechabilitacjach, cierpią na "lustrzycę" i łysieją :)

Ja wiem że ta wypowiedź jest bardzo niepolityczna, ale modą rządzą stare dziady odmiennej orientacji. Dla nich kobieta to coś obrzydliwego, to konkurencja, zagrożenie. Wiadomo że kobiety są bardzo czułe na tym punkcie i tak można je łatwo zgnoić. Dlatego oni tak robią. Krzywdzą kobiety.

Gość Lulu 22
philozoph rozumiem hehe...

Gość Lulu 22
dobrze mowisz moj Drogi:)... piers do przodu, raciczki- chude ale jakb7y nie było moje hehehe dziekowa za mile i bez obleg dojrzałe wypowiedzi:)))