Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooooom....

Kto jeszcze jest niezidentyfikowany? :(

Polecane posty

Gość nooooom....

Chyba kapitan, dwie stewardessy, kto jeszcze ? Bo to aż 20 osób :( współczuję rodzinom...

Gość kkkocykkk
dwie stewardessy są już w kraju- to co najwyżej jedna... piloci chyba... nie wiem kto jeszcze.

Gość jakajkajkjakkjajjaa
i niby gdzie sa te ciala?dlaczego nie moga ich odnalezc? mysleli ze pod samolotem, a jednak ich tam nie bylo, wiec gdzie sa? poza tym, kto wie co oni tam do tych trumien wkaldaja teraz pochowajmy godnie ciala ofiar po zalobie zacznie sie prawdziwy haos!!!jak sie tym naprawde zajma odpowiedni ludzie.

Gość nooooom....
no ale oni mają te ciała tylko muszą zrobić badania DNA

Gość nooooom....
ja to się zastanawiam czy jak w pałacu prezydenckim były te 3 h przerwy to czy go stamtąd nie zabrali i nie podmienili bo była potem inna trumna. bo przeciez cialo nie moze tyle leżeć bo będzie śmeirdzieć

Gość upssss
wspólczuję tym rodzinom w kraju fety, a oni biedni nie mogą objąć trumny i ta świadomość,że ciało zmasakrowane albo fragment został pisali,że z jednej ofiary tylko głowa została, reszty nie było

Gość w tych trumnach są zaspawane
stalowe kontenery a dopiero w nich ciało - taka jest standardowa procedura sprowadzania zwłok z zagranicy! ...ale woja droga ciekawa jestem czy w tych trumnach są kompletne ciała - czy to tylko taka pro forma żeby było szybko?

Gość wstyd wstyd wstyd
oni ich niezidetyfikowali poniewaz ruscy ich zabrali.. to byli cci co jeszcze zyli... nie wiecie??

Gość w słoneczko :D
niezidentyfikowany obiekt latajcony UFO załoga 4 osoby przeżyły w cięzkim stanie ale ich zabito :(

Gość wstyd wstyd wstyd
DOKŁADNIE.

Gość upssss
mnie zastanawia czemu nie skremowano ciał skoro to były tylko szczątki i nie złożono do urn? po pierwsze mniejszy stres dla rodzin z identyfikacją po drugie mniejsze koszty!!! i tak każdy wie,że po katastrofie z człowieka zostaje pergamin i jakieś kosteczki od kilku lat coraz więcej pochówków jest w urnach

Gość buahahaha jasne
zabili ich:D puknijcei sie w glowe