Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzącaBADZnie

wróżba na sms,co myślicie?

Polecane posty

Gość wierzącaBADZnie

skusiłam sie dzisiaj wysłać sms-a choć do końca nie wierze ale ryczłam jak głupia. Spytałam czy drugi poród bede miala lżejszy ile bedzie on trwał i czy dziecko urodze zdrowe? Odpowiedzieli mi po długim czasie ze odbedzie sie bez komplikacji i dziecko bedzie zdrowe ale poród nie bedzie wcale krótki.Spytali na kiedy mam termin, a ja znowu wyslalam sms-a to odpisdali ze bedzie trwal ok 10 godzin ale bedzie łatwiejszy bo wiem juz czego sie spodziewać :( Niewiem czy wierzyć ,jestem zdołowana.Pierwsze dziecko rodzilam 13 godzin i to byla męka niesamowita!!! teraz znowu mam przez to przechodzić!

Gość nie wierzę, że jesteś taka
głupia i pusta

Gość wierzącaBADZnie
Jakbyście chcieli to macie sms o treści EZO.treść pytania pod numer 73212 koszt 3,66 z VAT-em ale może i sie opłaca. 5lat temu tez wysyłałam ale co innego z takiej stronki z pytaniem kiedy urodze wreszcie po juz termin sie zbliżał i jaka bedzie płeć i czy bedzie zdrowe, wszystko sie sprawdziło odpisali mi ze na początku nastepnego tygodnia powinnam urodzić- i urodzilam w poniedziałek że bedzie to zdrowy chłopiec o masie nieco ponad 3 kilo i też sie sprawdziło bo niewiadmo było do konca jak bedzie płeć i rzeczywiście chłopak 3.050 kg :)

Gość wierzącaBADZnie
czemu zaraz obrażacie? w sumie wysłałam 2 sms-y to juz bez przesady niektórzy chodzą po wróżkach i wydaja majątki. Myślicie ze nie ma co wierzyć i sie przejmować? sw sumie to ta kobieta nic o mnie nie wie nawet daty urodzin ani nic.... wiec moze to bujda.Oczywiście pisze anonimowo i nikomu sie do tego nie przyznam ze wysłałam.

Nie przejmuj się tym :) ... dużo też zależy od Ciebie ile Twój poród będzie trwał ... życzę szybkiego porodu :) hihi

Gość wierzącaBADZnie
dobra wiem ze waga 3 kg to norma tyle ze ja akurat spytalam o wage bo mi mówiono ze dziecko bedzie bardzo maleńkie, martwilam sie tym oczywiscie.szacowano ze urodzi sie ok 2,500kg Moze to zbieg okolicznosci moze nie, sprobowalam i wyslalam trudno pokorciło mnie choć wiem że Panu Bogu nie podoba sie takie coś, ale to tylko sms co innego jakby mnie korciło chodzenie po wrózkach i rozkladanie kart,to nic takiego złego wyslanie sms-a bez przesady zaraz wyzywac od idiotek itd

Gość o rety maryjooo
I coż takiego że wysłałaś pytanie do wróżki!!!! Kretynki beda zawsze kretynkami jak nazywają kogoś idiotką same niech na siebie najpierw popatrzą. Jakbys nas naciągała i pisała ze to prawda i ze mamy w to wierzyć itp to inna sprawa a ty tylko napisalas nam ze wyslalaś i nie wiesz czy wierzyć czy nie, sama siebie nie rozumiesz i dobrze, nic sie nie amrt nie ważne ile bedziesz rodzić moze to bedzie szybko a moze i długo ale uwierz mi że drugi poród jest łatwiejszy psychicznie.Sama zobaczysz.

Gość Myślę, że nie jest źle tylko
Jeśli chodzi o sms-y do wróżek to też dałam się skusić reklamom - wysłałam - odpowiedzieli - odpowiedź się faktycznie sprawdziła, ale to co było później przerosło mnie - ciągłe sms-y, najpierw o tym jakie to mam w życiu szczęście, później - kiedy nie odpisywałam zdarzały się nawet wiadomości w tonie grożącym - że mam przestać ignorować wróżkę, bo sama sobie tym zaszkodzę, a czasem bardzo przykre - zupełnie nie mające odbicia w rzeczywistości... Nawet kilka wiadomości dziennie... Byłam głupia - nie doczytałam regulaminu. Myślę, że wiele od nas samych zależy i od naszego nastawienia - trzymam kciuki, by poród poszedł gładko oraz by zarówno mama, jak i maleństwo było zdrowe.

Gość ja kiedyś tez wyslalam
pytałam kiedy zajdę w ciążę i ile w sumie będę miała dzieci i jakiej płci. Dostałam odpowiedź że zajdę po długim leczeniu ( to było 10 miesięcy temu, a teraz 10 miesiecy się staramy i okazało się że muszę się leczyć) że będę miała 4 dzieci (staramy się o 3) i ze będą 2 dziewczynki i 2 chłopców w kolejności dziewczynka, chłopiec, chłopiec dziewczynka. (mam już dziewczynkę a potem chłopca, ale nie pisałam im o tym). Ciekawe czy teraz się sprawdzi i czy kiedy wreszcie uda mi się zajść to to trzecie dziecko będzie chłopcem. Acha 4 dziecko będzie z wpadki i ma się pojawić kilka lat po tym trzecim i to tez by się zgadzało bo planujemy tylko 3 :P

Gość ćma ćmę goni
No cóż ja tez wysłałam sms o treści EZO i pytanie " Czy będe miała dziecko" odpowiedz " Nigdy nie będzie dane zostac Ci matką" Załamałam się wyczałam jak bóbr:/ Na szczeście nie sprawdziło się , ale potem nie mogłam ogranąć się od smsów od pseudo wróżek doszło do tego że dzwoniłam do operatora i blkowałam te numery bo niektóre to były także że się bałam :/ Skutecznie się wyleczyłam z wrózek !

Gość lola.lola.loa
07.12.1981 Katarzyna kiedy zjadę w ciąże?

Gość Sweet Rasberry
DAwno sie tak nie posmialam :)

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.

Gość gość
Tak, Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka. Jedna z niewielu prawdziwych wróżek do których możesz zadzwonić. Jak dla mnie najlepsza.

Gość gość
Kto jak kto ale Pani grażyna z wrozkagauri.pl ma niesamowitą sprawdzalność. u mnie i moich dwóch koleżanek to jakieś 90%.