Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel27_

Gdzie są kobiety z 'czystą kartoteką'?

Polecane posty

Gość pawel27_
ja jestem z katowic jakby co :) mail jest w 1 poście tego wątku, jeśli chcesz to napisz :] oczywiście bacząc na wymagania :) ja od siebie mogę dać to samo. i nie mam nałogów :)

Gość normalna dziewczynaa_
No to teraz będziesz miał tyle maili że nie wiadomo z czego wybierać ;) Pewnie oto ci chodzilo

Gość ja jestem czysta
pod kazdym wzgledem, ale juz zajęta przez normalnego czlowieka:) sa takie dziewczyny, ale w mniejszości. szukaj dalej:)

Gość madzioszka98029
a ja uwazam ze nie warto szukac na sile ... szukajac w taki sposob trafia sie tylko na zdesperowane kobity, warto sie rozejrzec dokladniej w swoim otoczeniu i napewno kogos interesujacego znajdziesz :) zycze powodzenia w poszukiwaniu szczescia :)

Gość She83
sa jeszcze porzadne dziewczyny :) sama do takich naleze ;) i mam tez super kolezanki - singielki w przedziale wiekowym 24-27 lat z czystymi kartami ze tak to ujme czyli bez bylych psychopatow, bez dzieci, wyksztalcone. Wystarczy sie dobrze rozejrzec. Tez szukam ale kazdego jak leci nie biore ;P

Gość Easy Man
Są jeszcze porządne dziewczyny? To kamień z serca, bo już myślałem, że pójdę do zakonu... She83. podaj swoje namiary, może będę mógł Ci pomóc i Twoim koleżankom :)

Gość Mara_neteh
Wiesz co? Mam 24 lata, nie mam męża, dzieci ani kredytu (chociaż nie wiem, co ci przeszkadza czyjś kredyt?), 'byli' byli normalni, a w tej chwili jestem wolna, ale nie uprawiam przygodnego seksu. I NIGDY w życiu nie spotkałabym się z facetem, o którym wiedziałabym, że pisuje na forum dla kobiet i na dodatek żali się jakie to one są okropne :o.

Gość men nnnnnnnnnnnnnn
ja też mam 27 lat , od kilkunastu miesięcy wolny i jestem wporządku. chyba czas już szukać żony ??????? interesują mnie dziewczyny w wieku 19-24

Gość dfgsdfgsdfg
chcesz miec 19-letnią żonę? :O

Gość do Mara_neteh
facet po prostu ma racje, chce porzadna kobiete, a nie taka co dawala tylka bandziorom

Gość hulio
"chce porzadna kobiete, a nie taka co dawala tylka bandziorom" Masz jakiś kompleks czy jak? Widzisz jakąs różnice w dawaniu d.upy bandziorom a np. ... zakonnikom? Zresztą, żyje się tylko raz. Trzeba używać życia, bo po ślubie okażę się np. że za męża ma się pieprz.nego nieudacznika i impotenta, który mało kiedy ma ochotę na sex.Więc poco sobie wyrzucać się nie zaznało odrobiny przyjemności, no po co? Do autora wątku. Ty lepiej na siłę n ie szukaj. miłości nie szuka się na forach internetowych, tylko znajduje ją w warzywniaku czy tramwaju.

Gość 2Paccinnnnho
hujlo- pewnie chodziło o to, że bandziory chcą każdej kobiety na własność i dożywotnio, co uniemożliwia jej późniejsze związanie się z kimkolwiek innym. a miłość w tramwaju i warzywniaku znajdą co najwyżej wygadani podrywacze i piękne kobiety, do których będą rwać.

Gość pawel27_
Ja nic nie pisałem o dziewictwie ani ślubach czystości! Chodzi mi (i podejrzewam że prawie każdemu facetowi) żeby moja przyszła żona: -nie miała partnera -nie miała dzieci (i tu odpada jakieś 85% moich rówieśniczek) -jej "byli" nie nachodzili jej w nocy z bronią, nie cięli się żyletkami itp Tyle. Czy to aż tak dużo?

Gość majka 23451
teraz sa inne czasy jest pelno osob w twoim wieku bez zadnej dziwnej przeszlosci ja jestem sama mam 23 lata i mam mnostwo wyksztalconych kolezanek bez dzieci kredytow psychopatycznych bylych a nawet dziewic w moim wieku;)

Gość TH is IT PO
majka z jakiego wojewodztwa jestes ?

Gość majka 23451
caly lublin nami wypelniony:) heh

Gość jourgen
taaaa, tyle was jest, a na Naszej Klasie u kobiet 20-30 wyłącznie zdjęcia dzieci, łożysk, USG, wózeczków, aktów urodzenia :)

Gość TH is IT PO
ale loda pewnie robiłyście kolegom

Gość majka 23451
ja nikogo na sile nie zamierzam przekonywac ani sobie nie robie zadnej reklamy bo nie szukam chlopaka na forum :) mowie po prostu jak jest mam sporo kolezanek madrych porzadnych ladnych inteligentnych i fajnych no i co tu wazne w glownym temacie bez zadnych zobowiazan .. takze sa trzeba tylko poszukac nie moj drogi nie robie nikomu lodow jak masz same takie znajome to mi przykro ale sa jeszcze inne dziewczyny ;)

Ja mam 22 lata, 2 miesięczne dziecko, zajęta, ładna i szczęślwa. Wiec odpada ;) Ale znajdziesz jakąś na bank :)

Gość hójo
nie dołujcie mnie tym forum. wszedłem na niego dla beki, a tu czytam i dochodze do wniosku że trzeba dorosnąć i szukać żony

Gość majka 23451
nie, nie jestem dziewica ale chyba to normalne w tym wieku:)

Gość do Mara_neteh
kobieta, ktora dawala bandziorom nie jest mnie godna

Gość majka 23451
a co to ma za znaczenie:) mialam 20 lat to bylo z moim chlopakiem z ktorym bylam wowczas rok:)

Gość
A jaki jest twoj typ kobiety?

Gość majka 23451
no pozno nigdy nie interesowal mnie przygodny sex nie oceniam ludzi ktorzy to robia i nie robie komentarzy typu "dziwka" bo sa one beznadziejne kazdy robi to co lubi a odnosnie szczegulow to przykro mi ale nie bede sie na forum zaglebiac w takie tematy:)

haha, rozbawił mnie Twój post, bo akurat ja mam mnóstwo koleżanek w tym wieku, które są mądre, wykształcone i nie mają tych dziwnych problemów, które tu wymieniasz... no może oprócz kredytu, bo co masz do kredytów? żeby Ci odrobinę pomóc podpowiem, że szlajanie się po dyskotekach nie jest najlepszym pomysłem na znalezienie kogoś sensownego (bo tylko w takich miejscach mogłeś poznać wyżej wymienione "panie")... zapisz się na jakiś kurs, idź na jakiś wolontariat...