Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel27_

Gdzie są kobiety z 'czystą kartoteką'?

Polecane posty

Gość pawel27_

Witam Od dłuższego czasu poszukuję kandydatki na żonę , niby wszystko idzie dobrze, ale za każdym razem okazuje się, że wybranka ma: (męża*, kochanka*, dzieci*, kredyt na 60 lat*, psychopatycznego byłego* itp) *- niepotrzebne skreślić przykład: ONA: Mam 3 dzieci JA: Szkoda ONA: Oj tam, mnie to wcale nie przeszkadza! Ja jestem całkowicie czysty, bez "przeszłości" i chciałbym poznać taką samą kobietę. Niestety nie potrafię takich znaleźć, jedyna szansa w nastolatkach ale też mi się to jakoś nie widzi. Czy ktoś ma podobny problem?

moj przedział wiekowy to 18-22 lata kolor moich wlosow to jasny brąz, mam zielone oczy wzrost 175 nie miałam nigdy chłopaka, każdego "przydupasa" żegnam kopniakiem w dupę, bo czekam na księcia z bajki... szukam po prostu prawdziwej miłości i nie chcę się wiązać z kimś tylko po to zeby nie czuc sie "samotnie" jestem niezalezna, mam swoj styl, szczera az do bólu... to jak?

Gość nie pasuje...
mam psychicznego bylego:(

Gość pawel27_
bajlamos- gdybyś była troche starsza to ideał :) 18-22 zazwyczaj (jeszcze) takie są, a ja chciałbym kogoś 25-30 , sam mam już prawie 28

Gość ale ale aleeeeeeeee
Nie mam psychopatycznego byłego, nie mam za sobą powaznych związków, nawet seksu przygodnego, nic:( I to jest problem... Z taką zupełnie "czysta kartą" nie mogę nikogo znaleźć i chyba nawet nie umiem.

Gość ja tak do konca...
nie mam czystej kartoteki ale tez teraz nie potrafie nikogo znalesc mam 29 lat i psychicznego bylego ktory mi grozi i odstrasza tak wszystkich facetow:(

Gość Easy Man
Paweł , nie jesteś sam z tym problemem. Ja również nie mogę poznać rozsądnej kobiety bez "przeszłości". Ostatnio spotykałem się z dziewczyną 25 letnią, która na pozór była "grzeczną dziewczynką" - sama tak się nazwała. A jak przyszło co do czego, to się okazało, że ma męża. Ale nie przeszkadzało jej to, aby wskoczyć do mojego łóżka. Na początku znajomości taka cicha myszka, za bardzo nie chciała o sobie mówić, wstydliwa wręcz, a tu proszę. O tym, że ma męża dowiedziałem się po dłuższym czasie. Zerwałem z nią kontakt, bo to nie ma sensu. Postawiłem się na miejscu jej męża. Gdzie te wartościowe kobiety, no gdzie?

Gość only she_84
Ja mam ten sam problem niestety, tylko że szukam normalnego mężczyzny, a spotykam całkowite przeciwieństwa.

Gość motylke
do autora. kobiety też mają ten sam problem myślę że spotkasz tą wymarzona, może nie koniecznie tutaj ale kto wie..:)

Gość sorellaa25lat
ja jestem z czystą kartoteką jak to nazwałeś tylko że jestem zakochana nieszczęśliwie niestety i nie moge o nim zapomnieć i problemy mam z psychiką

Gość rossi33
"Gdzie te wartościowe kobiety, no gdzie?....." wyginęły długo po tym jak wyginęli prawdziwi faceci

Gość pawel27_
Czyli podsumowując, kobiet bez "bujnej" przeszłości w Polsce nie ma, chyba że są nastolatkami- wtedy jeszcze wszystko przed nimi ;) Jako 28 latek mam wybór- brać taką z gromadką dzieci, albo uganiać się za 18 latkami? To nawet teraz w modzie, ale mnie jakoś to nie ciągnie. Z dwojga złego wezmę trzecią możliwość- samotnosć. Ostatnio poznałem taką jedną, była bardzo nachalna i nieprzyzwoita. Koniec naszej rozmowy był taki: Ona - Chodź do mnie na noc. Ja - Nno nie wiem, chyba zostanę tutaj w klubie. Ona - No chodź, brat i dzieci śpią, będzie fajnie! Ja- Mieszkasz z bratem i dziećmi w kawalerce? Ona- Tak Ja - A co z ojcem twoich dzieci? Ona- NIe przypominaj mi nawet o tym sk**** WYSIADŁEM! Serio wolę być sam niż mieć taką żonę.

ja mam 24 lata , wolna, nie obarczona problematycznym byłym czy dziećmi i doszłam do wniosku, ze odpowiednich facetów już chyba nie ma. Kręcą się, zagadują, nadskakują, a ja wciaż czekam bo nadzieja umiera ostatnia 😭, ale z braku laku nie biorę jak leci :classic_cool:

Gość TH is IT PO
[zgłoś do usunięcia] o chryste panie / (o.chryste@wp.pl) Nie mam męża, nie mam dzieci, kredytu też nie i z psychopatą też nie byłam związana. Niestety mam 17 lat a jesteś dziewicą ?

nie ma tylko nie mówią o wszystkim:P każdy ma jakąś tam przeszłość

Gość TH is IT PO
z iloma facetami uprawiałąś sex sami ?

Gość Wolna ładna:)
skad jestes?

przeszłość może i ma, ale na to czy samotnie wychowuje gromadę dzieci czy ma stukniętego byłego ma się wpływ. Tylko kretyn nie widzi co robi i z kim się wiąże :O

Gość blada stopa
mam czyste konto nie mam psychopatów w życiorysie nie mam/nie miałam mężów i dzieci jestem zakałą rodziny, bo w wieku 30 lat nie mam męża pozdrawiam

Gość do try walking in my shoes
a sporo mialas partnerow seksualnych?