Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanwiam sie

czy facet, który ma 170cm, może mieć atrakcyjną kobiete?

Polecane posty

Gość zastanwiam sie

Czy jaka kolwiek kobieta, ktora jest atrakcyjna fizycznie może poleciec na faceta ktory ma tylko 170cm wzrostu?? i jest powiedzmy sobie przecietnym gosciem.. czyli bez jakiejs tam wiekszej kasy, niezbyt piekny, bez kozackiego hobby

Gość basjsmkidi
no dla mnie jesteś za niski, ja jestem ładna i wysoka i na pewno u mnie byś nie miał szans, ze względu właśnie na wzrost, ale u innych niższych czemu nie? facet nie musi być przystojny, musi mieć fajną gatkę itp.

Gość zastanwiam sie
i to mnie w was wkurwia.. bo gdybym byl znanym sportowcem, to nagle by mi kazda loda chciala robic, i zadna by nie interesowal ten wzrost..

Gość ja jestem fajna :)
i mam właśnie faceta, który ma 170cm :D ale jest diabelsko przystojny

Gość dffds
jak jestes przecietny to nie masz szans . ale jak jestes wyksztalcony, masz duzo kasy i swietnie wygladasz , to laski beda sie do ciebie kleić jak rzep do psiego ogona . Oczywiscie mowie o tych laskach co maja ambicje i nie boją sie facetow z klasa. Niektore nisko mierzą , bo same sobą nic nie reprezentują.

Gość abrakadabradsada
Dokładnie tak jest.. wzrost jest wazny w sytuacji kiedy facet jest przecietnym gosciem.. pracuje sobie, zarabia marny hajsik 1500-2tysie (to i tak juz dobrze jak 2 tysie haha) do tego ma fajny charakter.. ale ta cecha znika w momencie kiedy facet jest znany, kasiasty, robi dobrze to co robi.. wtedy moze byc niski bo ze wzgledu na jego pozycje i tym kim jest kobiety na niego beda leciec no a kiedy facet jest zarówno niski jak i przecietny to .. kaplica

Gość Dziecko parafi
No chyba ze masz 25 cm w rozporze.

Gość ........powiedz
a ile masz w rozporku?

Jak czytam te wypowiedzi to aż mi głupio, że jestem kobietą. Może mieć atrakcyjną kobietę. Tylko nie może się tym swoim wzrostem zamartwiać.

Gość abrakadabraaaa
to ciekawe..