Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milky way

LUDZIE NIE WARTO SIE PRZEJMOWAĆ OPINIĄ INNYCH!!!

Polecane posty

zazwyczaj tak jest jak na przyklad jescze mieszkalam z rodzicami to teraz jak na to patrze to moje poroblemy byly niczym ze jestem taka czy owaka i co powiedza moje kolezanki z klasy ze nie mam chlopaka wieceie jakiego typu, ale pwoeim wam ze odkad sie przeprowadzialm poslzam na swoje to niezaleznosc powoduje ze automatycznie wyrasta sie z tych malych kompleksow, bo pojawiaja sie wieksze powzniejsze problemy i czlowiek innaczej juz patrzy na swiat, ma DYSTANS do siebie i innych wie ze nic i nikt nie jest idealny, zaczynam nie brac siebie juz tak na serio :P a wczorajszy topik kolka adoracji to tak dla zartu byl:D

Gość nmnmnmmmnm
mikly way popuscisz mi szpary??

nowości nie odkryłaś ja od zawsze miałam opinie innych w duuupie - może dla Ciebie to nie nowość,ale ja dopiero sie ucze :) a Tobie gratuluje idealnego podejścia :) Ale co zrobić żeby się nie przejmować? - trzeba samemu do tego dojrzeć..na nic zdadzą sie teorie,wiem po sobie.Niektórzy rodzą się wyluzowani,inni musza nad tym pracować :) Może Twój apel doda mi skrzydeł - mam taką nadzieję 👄

wiem ze tylko sam człowiek do tego dojdzie albo i nie ja doszłam do tej wiedzy znacznie wcześnie :D choć czasem mnie tez coś zaskoczy trzymaj się teraz będzie łatwiej przez życie iść a i nie mówiłam złośliwie ;)

Gość Frięt
to moze ty myszka popuscisz mi...myszki??:o

prawie 17 latek mam :P latem bede mieć całkiem 17 :P yyy..nie jestem nowa na forume,ale mało znana :D

Gość rafal.mam 20lat.otwock.
Milky to dzieciak jeszcze Myszka :) Ale jaki pocieszny :)

no super,teraz będziecie mnie jak dziecko traktować...ale mam to gdzieś :P i juz wiedziec zeby nie przejmowac sie innymi - ja i tak uważam,że nie już,ale dopiero :D

ale ja nie uważam cie za dziecko ! jesteś ( po tym co czytam kiedyś i teraz ) konkretna osóbką no a młoda jesteś ja przy tobie stara dupa :D

oo,to jednak ktoś pamięta mnie "z kiedyś" :D nie taka stara,nie taka stara :classic_cool: 10 lat szybko zleci i też będe taka stara :classic_cool:

macie opinie innych w doopie??? hmmmmm.... przyjdzie kiedys moze czas ,ze jak z nieba,bedzie mozliwa dobra posada dla was,z b. dobrym wynagrodzeniem......ale zazwyczaj takie firmy zasiegaja jezyka o kandydatach.......i co zrobicie wtedy???? tak tylko pytam:D zmienilem fote:P

Quick.....nie chcialem deprawowac mlodziezy :D:P:P milky.....dzieki!!!........17 lat..... 17 lat..........................................

Gość już nie ma odwrotu
ooooo, widzę, że "proces tracenia złudzeń" został rozpoczęty! :P dosyć szybko, ale tym lepiej chyba... pozdr.

Kmicic tak zmieniasz fotki to wkoncu moze zarzucisz swoja?:D milky 17lat to piekny wiek smam chcialbym miec tyle 😭 ale czasy juz nie wroca

Quick.....emeryta chcesz ogladac??:P:P You will remember when this is blown over, And everythings all by the way, When I grow older, I will be there at your side, To remind you how I still love you I still love you http://www.voila.pl/187/kvbll

ii tam ja uwazam ze wiek nie ma nic do rzeczy - no i dobrze,ja też Quicksand,ale doceń to,że będziesz jeszcze starsza i będziesz wzdychać do obecnego wieku ;) Kmicic nawet nie masz pojęcia,ile moje oczy już widziały 😭 :classic_cool: