Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milky way

LUDZIE NIE WARTO SIE PRZEJMOWAĆ OPINIĄ INNYCH!!!

Polecane posty

jakąś rybe nawet nie wiem jak sie nazywała,ziemniaki i marchewke do schrupania :D babcia robiła :classic_cool:

na zdrowie! jak przyjda do Ciebie jakies dzieci to te zdjecie wsadz do cukierniczki:P:P:D takie .....stare powiedzonko...:D

bardzo bym chcial....ale skoro masz nadzieje......to nie chce....:( to zdjecie jest w folderze "Anglia"........nie wiedziec czemu:(

Gość 43twertgwtwe
czy to jest temat o "opini innych zeby sie nie przejmowac" czy o fotce jakiegos kolesia:o:o:o ?? :o

bazienka....a na kiego Ci rozbierane fotki twarzy ogladac???:P:P nuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Wszystkich.! Widzę,że dosyć dużo komentarzy. :) No,ale wracając do tematu,ja do niedawna jeszcze bardzo przejmowałam się opinią innych.Nie ubrałam spódnicy,bo odrazu były "te beznadziejne" mysli w głowie:,,co powiedzą kolezanki z klasy.?! " itp... Ale od dzisiaj,juz mam wyjebane na opinię innch na mój temat.Wiadomo,żyjemy w takim,a nie innym kraju,gdzie zawsze ktoś,będzie po kimś jezdzić,zacznie obgadywać.To jest nieuniknione.Ja olewam,i tyle. :D Nie ma co przejmować się opinią innych,bo zawsze będzie ktos taki,kto powie,że nie podoba mu się ,to czy tamto..lub poprostu:Twoja osoba mu przeszkadza.I nie będzie lubił Cię i tolerował tylko dlatego,że masz własne zdanie.I umiesz mu odpysknąć. :) Musimy się z tym pogodzic.Innego roziązania nie widzę. :D

Gość loooooooool
czasem mam tak ze sie nie przejmuje...ale czesciej mnie to obhodzi..zwlaszcza ze chcialabym zeby ludzie mnie lubili ..wiem wiem te texty ze "trzeba byc soba ii nie przejmowac sie innymi.." ale ja poprostu nie potrafie! czasem to mam tak ze nawet nie umiem powiedziec slowa... bo sie boje... a potem jak ktos mnie skomentuje to rb sie czerwona jestem poprostu strasznie slaba a najehcetniej to wgl bym zamknela temat i nie myslala ale nie potrafie...juz probowalam tyle razy... macie jakies rady dla mnie;/?