Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdołowanasobą

Dieta Warzywno- Owocowa?

Polecane posty

już mój 3 dzień,postanowiłam sama zacząć Topic.. Bedę pisała jak moje postępy. a więc od 3 dni jem same owoce i warzywa. zjadłam też słonecznik. Dzielcie się opiniami co o tym myślicie.. ? jak narazie zrzuciłam jakieś 1,3 kg Jakie waszym zdaniem mogę jeśc owoce,warzywa a jakie nie ?

Jest topik o diecie w-o. Jest tam wiele osob ,ktore maja duze doswiadczenie w tej kwestii wiec moze ich sie zapytaj.

Gość jwsliwQL
dietę warzywno owocową stosowałam dwa razy. raz 4 tyg, drugi 6 tygodni, czułam się dobrze, wyniki po diecie rewelacyjne! Co jednak zauważyłam- po jakimś czasie od diety, nie mogłam powstrzymać się od produktów z mięsem(gdzie generalnie może ono dla mnie nie istnieć) tak, jakby organizm potrzebował dużą ilość białka! Poza tym po każdej diecie w rok przybyło mi 10 kg, gdzie nie objadałam się ani słodyczami, ani fast foodem itp. śmiem sądzić, że dieta taka długo stosowana rozwala naszą przemianę materii. Dobrze jest ją zastosować, ale nie dłużej niż 2 tyg., w celu oczyszczenia organizmu

Gość jwsliwQL
natomiast co do skóry- uroczo rzeczywiście pieknieje

bo trzeba jeść do tego strączkowe, to jest dobre źródło białka. ja jestem weganką i jak czuję mięso,to mi się zbiera na wymioty,więc nie chrzań,że każdy się rzuca na mięso po diecie roślinnej :-D

Gość czytaj jak trzeba
Ona nie mówi,że każdy tylko,że ona-więc czytaj ze zrozumieniem-chyba,że ci się te warzywa na mózg rzuciły:P

Gość iwonkka22
HEJ!chętnie się do ciebie przyłącze..powiedz tylko co jesz np.na obiad...

Gość a ile można na tym schudnąć??
a ile można na tym schudnąć??

Gość iwonkka22
no własnie...nic nie wiem na temat tej dietki więc czekam na wasze wskazówki.

Gość jwsliwQL
Soledad- bycie wege to życiowy wybór i należy wtedy zbilansować pokarm tak, aby dostarczał wszystkich składników odżywczych i jak słusznie zauważyłaś białka w postaci roślin strączkowych. Ja natomiast pisałam o diecie owocowo- warzywnej jako odcinku czasowym, w którym między innymi ważnym elementem jest pozbawienie organizmu właśnie białka, celowo- by organizm "zjadał" swoje złogi. Takie właśnie są założenia tej diety. Jak słusznie zauważyła koleżanka poniżej twojego wpisu pisałam o swoim przypadku, być może jak dla mnie wystarczyłby tylko 2 tygodnie tej diety? Do autorki- jeżeli chodzi tobie tylko o odchudzenie to proponuję jakąś zbilansowaną dietę, która nie pozbawi ciebie wszelkich witamin i minerałów a także składników odżywczych, które są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jeżeli natomiast chcesz przy okazji oczyścić organizm to poczytaj ponieważ na tym forum jest wątek o diecie owocowo- warzywnej w jej czystej postaci, dziewczyny piszą tam wiele ciekawych, przydatnych informacji.

Gość anneet..
zdołowanasobą - otwórz swoją pocztę, przesłałam ci wersję elektroniczną książki z dietą warzywno-owocową rozpisaną na 2 tygodnie oraz z różnymi przepisami - miłej lektury i wytrwałości w stosowaniu.

Gość Warzywno
chcesz schudnac?! spalic zbedny tluszcz?!: niedawno wyszla nowosc: www.ultra-slim.ocom.pl