Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślicie że będzie wstyd na

Myślicie że jutrzejszy pogrzeb będzie spokojny? Czy wstyd na cały świat będzie?

Polecane posty

Gość Myślicie że będzie wstyd na

Myślicie że jutrzejszy pogrzeb będzie spokojny? Czy Polacy dumnie wyrażą swoją wolę i "zaprotestują" przeciw pochówkowi na Wawelu? Na Polsacie w napisach piszą że podobno ludzie mają protestować, palić opony, zablokować drogę, i obrzucać petardami uczestników pogrzebu. Podobno magistrat w Krakowie dostał takie informacje w "anonimowych mejlach", tak piszą na Polsacie. Myślicie że będzie wstyd na cały świat?

Myślę, że protest miał na celu zmianę decyzji co do pochówku na Wawelu skoro zmiany nie ma, to na pogrzebie nie ma sensu protestować

Ostatnia posługa (sł. M. Zembaty, muz. Fr. Chopin) jak dobrze mi w pozycji tej w pozycji horyzontalnej ubodzy krewni niosą mnie na swych ramionach a za trumną idzie żona Choć pada, właśnie pada deszcz w dębowej trumnie sucho jest ubodzy krewni przemoczeni są zupełnie żona pewnie się przeziębi Dość długa droga czeka ich kilometr z hakiem muszą iść oj, będzie bardzo ciężko z pełną trumienką, z moją trumienką O wieko bębnią krople dżdżu kołyszą słodko mnie do snu ubogim krewnym trumna wrzyna się w ramiona i już ledwie idzie żona

Gość upssss
będzie rozruba dlatego czekają na pancerne auto Obamy

Specjalnie dla Was, postaram się jutro ze znajomymi "palić opony, lub rzucać petardy". Wyjebane na to mamy.

Gość jenk
Jestem ciekawa,czy corka Kaczyńskich przyjmie komunię św ,jest przecież po rozwodzie

Gość usmiecham sie artk
wstydem to jest pogrzeb na Wawelu :O oby protestowali!!! ale jestem w szoku co do tych petard, ciekawe czy mówisz prawdę. ;)

Gość co prawda jestem przeciwna
chowaniu Kaczynskiego na Wawelu ale jesli idioci zrobią szopkę na pogrzebie to naprawdę będie gruba przesada i powinni ich wystrzelać :)

jenk, takurat o że jest po rozwodzie, nie przeszkadza w przyjmowaniu sakrametów przeszkodą jest współżycie pozamałżeńskie, jeśli takie istnieje a nie jest z niego wyspowidana i rozgrzeszona

Gość ladaco masz przerwe
jdzie bedzie obciahc przyddzie pani Nelly Furtado Rokita w niegustownym zakiecie z lumpa i pani Miszel Pfeifer Obama Suarez Dominugez jej pozazdrosci

Gość hahahahaaaaaaaaaa
No to zamkna ich na 24 jak beda zaklocac pogrzeb :D

Gość upssss
ciekaw jaki Nelly założy kapelusz? może z woalem? ona zawsze umie się ubrać

Gość upssss
policji ma być 20 tys. tylko, a żałobników milion to kto komu da radę?

Gość usmiecham sie artk
nie, nie :) hehe :) co do maili :) autorko- ok, ale wiesz, czasem to tutaj wiele osób robi sobie żarty.

Gość montefirmy
a niby kurwa czemu jestes przeciwna pochoaniu na wawelu ?? pojebalo was? co wy do tego macie?!! kuzwa co za ludzie w was, beznadziejny narod, kurwa przeciwko maja, gowno macie do gadania. jaki wstyd!!!

Gość nalot jest
[zgłoś do usunięcia]jenk Jestem ciekawa,czy corka Kaczyńskich przyjmie komunię św ,jest przecież po rozwodzie Kościół rozwodu nie uznaje,więc czemu miałaby nie iść.

Gość ja ci odpowiem009876
a niby k**wa czemu jestes przeciwna pochoaniu na wawelu ?? poj**alo was? co wy do tego macie?!! kuzwa co za ludzie w was, beznadziejny narod, k**wa przeciwko maja, gowno macie do gadania. jaki wstyd!!! bo te "biedactwa" rozchorują się śmiertelnie, bo pogrzeb ma być na Wawelu, a nie gdzie indziej :o Życie powinno obdarzyć tych kretynów prawdziwymi problemami, a wtedy przestaną protestować o bzdury :o Trzeba być kretynem, żeby się tym przejmować. A że ich zachowanie jest nie na miejscu, to już druga strona medalu.

Gość usmiecham sie artk
do poprzednika- nie wiesz czy np. ja mam powazne problemy czy nie... ale jeśli tak mi tego życzysz, to wiedz, że nie musisz... :( nigdy nie życz ludziom źle, zwyczajnie proszę. bo w ten sposób postępujesz tak samo albo jeszcze gorzej od protestujących...

Gość wstyd juz jest ogromny
bo caly swiat otrabil ze kilku glupkow protestowalo, bydlo caly kraj osmieszylo ale moze byc jeszcze gorzej jutro ale mam nadzieje ze odpowiednie sluzby nie zawachaja sie uzyc ostrej amunicji zeby uspic te zwierzeta...

Gość ja ci odpowiem009876
zabawne... ta... ty masz problemy... a nawet jesli to niewazne, bo i tak nic cie to nie nauczylo :p i nie pisz bzdur ze jestem gorsza niz protestujący :o bo oni zachowują się gorzej niż zwierzęta teraz :o jakby mieli chowac jakiegos potwora- dokladnie tak sie zachowują :o

nie kilka, tylko kilkaset osób myślę , że 80 % Polaków jest przeciw wawelowi, z czego 0,05 % zostawiło gdzieś ślad sprzeciwu na tvn 24 też pisali o tych oponach mimo , że jestem za wszelkimi protestami - taki pomysł uważam za mocno przesadzony

Gość Arn33
"bo caly swiat otrabil ze kilku glupkow protestowalo, bydlo caly kraj osmieszylo " od razu widać kto to PiSał. Wasz styl jest bardzo charakterystyczny. tylko żule spod budki z piwem mają podobny...

Gość Ania ze Wzgórka Łonowego
taaa talibowie z Klewek już szykują się do zamachu...