Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwnaxd

Czy to ciąza??

Polecane posty

Ostatnią miesiączke miałam 15 marca 2010, do dzisiaj nie mam okresu choc powinna była pojawić się już 12.04. Dzisiaj jest 34 dzien cyklu. Mięsiaczki mialam zawsze regularne, dlatego stad tez moje obawy. Dodam, ze uprawialam sex przerywany ale o ile dobrze pamiętam odbyło to sie tylko w dni nieplodne. Robialm test w drugi dzien od daty spodziewanej miesiaczki 13.04 ale wyszedl negatywnie (robiony z drugiego moczu). Niewiem juz co mam myslec, nigdy cos takiego mi sie nie zdarzylo (takie opoznienie). Co do stresy, zmian klimaty i tym podobnym nie mialam zadnych aby to moglo wplynac na moja miesiaczke. Myslalam, ze wszystko bedzie ok, chociaz nie wiem czy mam sie bac gdyz test wyszedl negatywnie. Prosze o opinie, pozdrawiam

Gość xyz10000000
zrób test jeszcze raz. jAK WYJDZIE NEGATYWNY TO NA 99% NIE JESTEŚ W CIĄŻY

Gość no tak jest
można , a jak ci bardzo zależy idż na badanie krwi - ten wynik daje 100 % pewności

niestety na to nie moge, a test bedzie juz po takim czasie chyba wiarygodny ??szkoda, ze rano nie zrobilam ;/

Gość no tak jest
skoro jest po terminie miesiączki to bedzie wiarygodny ze względu an stężenie hormonu ciążowego - który w ciąży wzrasta , a testy są bardzo czułe , neiktóre wykrywają ciążę , 10 dni po zapłodnieniu , więc jak najnajbardziej bedzie wiarygodny

ja robiłam test tydzień po spodziewanej miesiączce i nie z pierwszego moczu i krechy były widoczne. moim zdaniem powinno być już wiadomo.

Gość XYZ10000000
tak, kup dzisiaj test, zrób , i koniecznie nam napisz jaki wynik!!!!!!!!!!!trzymam kciuki:)

wysle chłopaka niech mi dzisiaj kupi , oczywiscie napewno Wam napisze. Dzieki za odpowiedzi.. tylko jeszcze jedno pytanie .. nie bedzie to mialo wplywu na test jak czesto chodze siusiu? tak, wiem glupie pyatnie ale wole sie upewnic

Gość xyz10000000
Wątpie żeby częste chodzenie siusiu było tak szybkim objawem ciąży... chodzisz często prawdopodobie dlatego,że dużo pijesz. Jednak częste oddawanie moczu może zmiejszyć wykrywalność hcg przez test, ale nie może tego ukryć(bo już po terminie spodziewanej miesiączki) Więc jeżeli będzie druga krecha, to jeżeli już to bledsza, ale będzie. Ale rozumiem,że ty chcesz,żeby jej nie było wcale. Więc tak jak już mówiłam, trzymamy kciuki

no wlasnie nie chodzi mi o to, ze to moze byc objaw ciazy tylko wlasnie czy nie wplynie to na wynik testu. kurcze, naprawde pierwszy raz zdarzylo mi sie takie opoznienie.. choc robilam juz test po terminie to chyba bedzie dobrze?;p

Gość xyz100000000
powinno być ok. Ten test zrobiony dzisiaj wszystko wyjaśni. Sama nie znam przypadku ciąży ze stosunku przerwanego w dni nie płodne. Więc się nie stresuj zanadto

Gość xyz100000000
zależy. jeżeli to był drugi stosunek, po tym,ktory zakonczyl sie wytryskiem to tak. Jezeli nie, to jakieś 5-10%

Gość xyz10000000
naiwnaxd zrobiłaś test???????

nie, nie zrobilam.. ale za to jakich czas temu zauwazylam na bieliznie mala plamke czystej krwi ale to chyba nie okres bo po za tym nic wiecej, co to moze byc ?

Gość xyz100000000
takie plamki mogą wystąpić w czasie ciąży.........ale ty w niej raczej nie jesteś........ dziewczyno zrób test zamiast obserwować i doszukiwać się objawow