Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 bo w krk i w warszawie prohibicja!! skandal!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zboxy się szerzą! Napisano Kwiecień 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 nie wolno jutro pić!! ale ja o tak się napiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erfsas Napisano Kwiecień 17, 2010 ja juz sie zabezpieczylem w skrzynke browców:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 mam 2X 0,5 w lodówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jutro cała Polka płacze Napisano Kwiecień 17, 2010 za nielubianym za życia prezydentem pic nie wolno po po alkoholu ludzie są szczerzy i puszczają im hamulce, jeszcze by kto powiedzaił że mu to wszystko zwisa i powiewa no i byłby zonk tylko skupienie i powaga i łzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnnie nie grozi Napisano Kwiecień 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 a ja siem nawalem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ćpaj jak nie wolno pić Napisano Kwiecień 17, 2010 dilerzy jutro też handlują:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 nie biorę... szkłoda.... ale nie brałem, nie biorę i nie będę... 2 razy squna paliłem, bez rewelacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź.np na BP lub Shella itp. Napisano Kwiecień 17, 2010 ale chyba stacje beznynowe będą czynnę,tam tez sprzedaja alkohol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach