Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minka20

Suknia ślubna wzór Papilio r.36/38

Polecane posty

Suknia ślubna perłowa, ecru, rozmiar 36/38 na wzrost 164 + 8 cm obcas, szyta na wzór znanej marki Papilio model Weronika, jednoczęściowa, raz założona, profesjonalnie wyczyszczona, stan idealny Idealnie dopasowuje się do figury, bardzo wygodna, wiązana z tyłu jak gorset, z przepiękną złotą koronką z delikatnie błyszczącymi "kryształkami", w suknię wszyta halka, do której można dołączyć tzw. "koło" ( również dołączam do sukni ), bez "koła" suknia staje się trochę dłuższa - będzie więc pasowała na troszkę wyższą ode mnie Pannę Młodą Cena do negocjacji :) Zainteresowanym Pannom Młodym prześlę zdjęcia na maila :)

Gość slubna
nawet ciekawa, ale chyba za droga jak na dosc stary model, ale przyznam ze bardzo ladna

Gość hahahi
ładna sukienka, ale też mi się wydaje za droga, ja swoją sprzedałam o połowę mniej niż kupiłam, suknia z każdym miesiącem traci swoją wartość bo co rusz wychodzi nowszy model

Gość dużo za dużo
to nawet nie papilio a szyte na wzór no tak max 800 zł

Gość krystyna wyjanda
brzydka, niby chcialno z niej cos starodanwgo zrobic a kiszka straszna wyszla, za darmo bym jej nie zalozyla w tym jedynym wyjatkowycm dniu a Ty 1400za to chceszz? rozumiem ze wiecej zaplacilas tu tym bardziej sie nadziwic nie moge, ae to rzecz gustu..

Gość komis
suknia przepiękna, widziałam tę suknię w oryginale i muszę przyznać, że ta uszyta równie pięknie wygląda