Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek sukcesu

Jestem przystjony, inteligentny, bogaty i konkretny

Polecane posty

Gość Patiiiiiiiiiiiiiiiii
Przestań mnie krytykować, na podstwwie 2 wypowiedzi nie można kogoś ocenić. Nie znasz mnie więc sie lepiej nie wypowiadaj złośliwcu.

Mam wiele zainteresowań wbrew temu co uważasz.

czytali byscie od poczatku ten temat, to byscie wiedzieli co taki ktos jak ja robi na tym forum.. ale powtórze dla leni ; siedze sobie z laptopem na tarasie na mojej działce z piwkiem i sie relaxuje.. a dodatkowo sobie pisze tutaj, tzn. w tym temacie, czy to cos dziwnego? taka mała odskocznia.. absolutnie nie czuje potrzeby by ktos mi przyznal racje - tak jestes zajebisty.. ja to wiem i moge to odrzuc w realnym zyciu, tutaj to zwykle chwalenie sie, mialem na to ochote a do tej panny co mowi ze 85 to za duzo .. hmm ciekawe, wolisz szczupaków, którzy leca na ziemie gdy sie ich puknie? po drugie jak na mój wzrost (183) jest to idealna waga a przede wszystkim są to kilogramy dobrych miesni.. a nie spasionego brzucha mam ładna dobrze zbudowaną, zdrowa sylwetke

Jak na mój gust to ważysz za dużo co nie znaczy że lubię bardzo chudych.

a ten tekst był najlepszy: siedze sobie z moim laptopem. Skoro jestes taki wylewny to napisz: siedzę sobie na moim krześle, w moich ubraniach itd:-)

przykro mi ale już nie mogę :D wymiękam ,,,,chodząca pustynia ale jako bajko pisarz może byś coś zarobił,,,:)

vera lynn.. owszem wielki nie jestem, ale uwazam, ze ponad 180cm na faceta to juz ok.. a skoro to dla ciebie malo, to musisz byc jakims kurwa wielkoludem, gruba swinia, ktora nikt nie chce nawet wydymac i nie wiem co dziwnego w tekscie , ze siedze sobie z laptopem? chcialem wam po prostu przedstawic obraz tego co teraz robie i jak moze to wygladac.

Gość normalny masz klapki nike
jea kreci mnie to ,masz swoje klapki ,swoj komputer jestes czlowiekiem sukcesu ,biere cie :)

Gość no nie wiem, nie wiem
człowiek sukcesu .... phi! tu nie ma ludzi sukcesu. Tacy tu nie siedzą:) tu siedzą sami żalący się, którzy nie mają nic do roboty, bez przyjaciół, bez możliwości spędzania czasu w inny sposób. Tu nie ma ludzi sukcesu!

Gość oto mówie ja włascicielka
unikam szerokim łukiem to ludzie wykrztałceni I mogłabym tak ciągnąć Niezły mają z ciebie ubaw ci wykrztałceni, hm?

Gość (nie)zwykły facet
Jak taki intelektualista człowieku sukcesu wyrazasz sie o kobiecie,wyobrażam sobie co za imbecyl z ciebie jest:D

vera lynn - sluchaj, mnie teraz uwaznie, moge miec praktycznie kazda kobiete.. na telefon mam conajmniej 5 kobiet, do ktorych dzwonie i w przeciagu godziny ja jestem u nich albo one u mnie i sie kochamy.. a wierz mi , sa to mega atrakcyjne fizycznie kobiety a ty dziewico, sex jak do tej pory widzialas tylko na redtube wiec zamilcz, bo nie przywyklem rozmawiac z takimi blazami

Gość tu wszyscy uzależnieni
Każdy siedzi z laptopem. I każdy ma kasę, bo inaczej nie mógłby tu siedzieć i piertolić. I kazdy jest zajebisty z wyglądu, bo inaczej nie osiągnąłby sukcesu. Tylko ty nie masz pomysłu, czym by tu PRÓCZ TEGO ludzi zainteresować.

Gość 25 lat
i taki dorobek yhyyyy noo jasne ladnie to tak rodzicow trzymac za kieszen smieszny polaczku, albo druga wersja jestes zwyklym najzwyklejszym nieudacznikiem :) pozdrawiam serdecznie

człowiek sukcesu ------> hahahahahahhahahahhahahahhahaa jeszcze dobranocki nie ma,przestań farmazony tutaj nawijać ośle pieprznięty:D

Wszyscy jesteście debile i nieudaczniki - tylko JA osiągnąłem sukces o którym możecie pomarzyć. Zwijacie się z zazdrości. Byłbym perfekcyjny i niedościgły w swojej doskonałości gdyby nie jeden mały drobiazg - jestem pierdolonym gejem i obciągam okolicznej żulerce oraz wylizuję ich obsrane dupska. Poza tym jestem ideałem i najlepszą partią w całej wsi.

byś się wstydził człowieku sukcesu!! Jak możesz się chwalić swoimi kontaktami z żulernią wiejską?

zastanawiam sie czy ktos jest na tyle glupi, by mogl pomylic tego leszcza 'członek sukcesu' z moją osobą.. takze, smialo pisz sobie wiecej, skoro sie podniecasz takimi podszywami ps. nie sa to puste blachary, wież mi kobieto na slowo.. np jedna z nich ma 30 lat, ma kierownicze stanowisko w banku, zarabia bardzo dobre pieniadze, a wygladu zazdrosci jej praktycznie kazda młodsza kobieta

Łowca debili :classic_cool: Wież mi, autorze, najlepsze wieżbowie witki są u Wieżynka w Krakowie :D

Te ich niemyte, śmierdzące pyty podniecają mnie w stopniu najwyższym - czując ten zapach obszczanych, niemytych siurów tracę zmysły... to silniejsze ode mnie. Ale cały czas nie przestaję być człowiekiem sukcesu. Wkładając dłoń im w majty mam na przegubie złotego Rolexa.

Kocham tępaków nie znających podstaw ortografii i nieumiejących zainstalować sobie spell'a :D

HEHEHE Nie ma to jak pomarzyć! Chciałbyś być taki jako to opisujesz. Myślę, że poprostu masz kompleksy, skoro potrzebujesz akceptacji obcych osób. Ale jeśli się mylę no to mogę ci tylko pogratulować. Pozdr

Gość sonia1207
Nie no,musi Ci się na prawdę nudzić.Myślę,że pod swoimi walorami,o których ciągle mówisz kryje się biedny, zagubiony człowieczek...:)pozdrawiam.

prowo od co:)

Gość członek suk,,,najlepszy podszy
w ,10/10 brawo za nika,popłakałam sie ze smiechu ,dostajesz nagrode im .monthy pythona

Mam pena jak armata - nikt w całej gminie nie może się równać ze mną. Mogę sprawić rozkosz każdej krowie, świni i owcy :p Jestem thebeściak.