Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek sukcesu

Jestem przystjony, inteligentny, bogaty i konkretny

Polecane posty

jezeli o was nie zapomne to pozniej wam odpisze poki co musze stad uciekac, przygotowac co nie co, poniewaz za 20 minut ma przyjechac do mnie kobieta o ktorej wspominalem pare postów wyzej. czesc wam, miłej nudy przed kompterem w sobotni wieczór:) .. ja w tym czasie bede sie kochal z piekna kobieta i robil to caly wieczor, noc i rano :) narazie

Gość członek suk,,,najlepszy podszy
lalke poszedł nadmuchac ,kobieta dmuchana lepsza niż rekia onana

Gość tu wszyscy uzależnieni
rotfl

Gość przysłowie
jest takie powiedzienie żyd koze miał tak samo ty to o czym piszesz czubie w wieku 21 kupiłem sobie dom 120 m kw z działką 944 w najdroższej dzielnicy mojego miasta mając 6 bryk i się tak nie chwalę a ty co

Gość prymitywy z kafe
prymitywy z kafe dały się sprowokować :) hihi

Gość ale za to
ja pieprznełam z krzesła ze smiechu przynajmniej smiesznie było ,mozna sie było powygłupiac

Gość Hesus Hytrus
to spłodź trójkę dzieci!

dziękuje >człowieku sukcesu :)ale mi humor po prawiłeś ,,,,więcej takich debili po proszę ,a i mam prośbę ,,,,,,,,,,,,napisz coś jeszcze ,jesteś naszą maskotką kafe :D

Gość ffsfsdfsdf
ja mam swoje pieniadze i nie potrzebuje faceta z hajsem! tez mam firme tez mam mgr jeden samochod ale za to szybszy od wiekszośc aut, domu nie mam ale bede sie budowac przeciagu 2 lat no i co?? uwazasz ze kobieta nie moze miec tego samego? moze i wcale nie potrzebuje do tego mezczyzny!

co to sami krezusi siedza tutaj.:PKto tym bogactwem sie będzie zajmował jak na cafe pierdzielicie:D:D:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Gość chucka jak juz
ale słabe płuca ma bo długo juz dmucha te lalkę

Gdzie on jest niech się pochwali co ma bo na razie to nie sięga mi do pięt. A o urodzie to zapomnij człowieku bo za mną sikają laski na ulicy ,nawet dzwonić nie muszę same się pchają do łóżka.

Gość taka_ona_ja
Normalny-skąd wiesz,że jest BOSKI w łóżu?;)

Gość obserwator z ulicy
hmmm tak czytam i czytam ten temat i pompe mam.. ale nie z autora tylko z WAS... ubliżacie mu, smiejecie sie z niego, wszyscy lecicie na tym samym wózku... a co jesli facet mówil prawde? spojrzmy prawdzie w oczy, gość was osrywa i wlasnie dzieki wam, to on sie posmiał, a nie na odwrót.

Gość Fajnna
Ludzie - ja go znam, serio. Jest bardzo bogaty, szalenie przystojny, wykształcony i niesamowicie inteligentny. Do tego super tańczy, na 100m biega szybciej niż Usain Bolt, zna z 15 języków i jest boski w łóżku. - to na plus:);) Naprawdę. Bardzo miły, sympatyczny i skromny facet - nie odmówi nikomu w potrzebie. Głosował na PO i jest prawdziwym człowiekiem sukcesu. - z tym głosowaniem. hmm;) tak plus minus;) Wczoraj wrócił z Hollywood gdzie podpisał kontrakt na główną rolę w wysokobudżetowej produkcji biograficznej - będzie grał Hucka Norrisa. - Tylko nie to:D Miał grac w innym filmie;) bardzoo charakterystyczną postac;) jeszcze się nie domyślił:D? -Tomasz-

Każdy inteligentna kobieta w końcu cię rozszyfruje po krótkiej rozmowie, że jesteś w środku pusty...

Gość Do autoraa
Nie chce mi się czytać wszystkich postów.Więc nawiązuję do pierwszego.Szczerze wątpię,że masz to wszystko.Te samochody,urodę i przede wszystkim inteligencję.Chciałbyś aby tak było.

Gość Fajnna
te auta ma z wypożyczalni 100 zł na dzien:P:D

Gość czlowiek ktory zna zycie
cóż za zazdrość z waszej strony... ehh jakie puste to forum jest a facet na was sra z góry

Gość Patiiiiiiiiiiii
Jak ktoś nie jest chwalipiętą to się NIGDZIE nie chwali.