Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana982

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE 33 LATKA? JA MAM 19

Polecane posty

Jest w ogóle możliwe żeby koleś u takiej młodej dziewczyny poleciał na coś więcej niż duże piersi i ładny tyłek? co zrobic żeby się we mnie zakochał?

Gość a po co ci taki dziad stary

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli on nie gustuje w mlodych to nie masz szans!

Bądź miła, urocza, wolna, beztroska. Ale i słuchaj, skupiaj sie na tym co mówi. Do wszystkiego jednak podchodź optymistycznie. Aniołek taki, rozumiesz. To są uroki młodości i tym możesz go zafascynować.

tak naprawdę nic nie zrobisz - musiałabyś byc ta jedyna zeby sie w tobie zakochal

Cos więcej... to już doświadczenie życiowe pokazuje i każdy z nas wyciąga podobne ale jednak trochę inne wnioski z tego, co przeżylismy. Ciężko tak napisać. M0że jakbys podała konkretną sytuację, to bym konkretnie ci powiedziałą jak sie zachowywać, żeby go rozkochać. A tak, to tylko ogólnikami będziemy strzelać.

Gość dasz dupy i wystarczy
dupa wszystko załatwi

hym konkretna sytuacja:// ajć nie spotykamy się często:/ on jest bardzo zapracowany ale dzwoni co dzień, jesteśmy ze soba bardzo blisko... znamy się od ponad 2 lat, uwielbiam z nim rozmawiać i się spotykać... on twierdzi że juz ma duzo za soba i że ciężko mu się zakochać czy coś tam:/

to jakis zobczeniec ..ty mailas 17 a on 31? wez idz stad ..tatusia szukasz?

zaczarowana moz esobie odpusc facetow i zajmj sie czyms innym...nie mas zinnych zainteresowan?

to pewnie bd się zastanawiała jak już bd po wszystkim... a teraz sama wiesz jak jest, nikt mi nie przetłumaczy:( niby czemu mam sobie odpuścić?

uczucia??? stary dziad i infantylna siksa??? wygłupiasz się! to taki kochankowy układ, jak będziesz zawsze chętna, otwarta na propozycje i fantazje, to z Tobą trochę pobędzie laska oprzytomniej!!!

czyli koleś jak wszyscy??? ale w sumie to cała prawda o facetach:( ale przecież każda kobieta wie jacy są faceci a mimo to wiążą się w pary prawda? i jestem całkowicie przytomna!!!

Gość bonitka8899
daj sobie spokój za duża różnica wieku teraz może jeszcze tak nie odczujesz jej ale jak on bedzie miał 40-45 będzie miał zupełnie inny pogląd na świat,sposób spedzania wolnego czasu...on bedzie juz miał za soba pół życia Ty bedziesznu jego progu wiem coś o tym więć uwierz ze to nie ma sensu

ale czego Ty oczekujesz??? kobietki są emocjonale, lubią wzdychać i nawet jak facet kichnie, to one uznają to za objaw miłości z jego strony i już będą snuły plany na najbliższe 3 lata... albo i na ślub i dzieci Tobie też marzy się jakaś bajeczka a facet to prosty instrument jest i jak dobrze zagrasz, to jest Twój niestety, gdy więcej osób chce grać, to wybierze najlepszą instrumentalistkę jeżeli facet jest uczuciowy (kilka %) to możesz być pewna, że Cię oszukuje, jest gejem, ma problemy z potencją lub jego fiutek w zwodzie ma 7 cm

Przecież chodzi o romans a nie o zarzekanie sie, że to na zawsze. Chodzi o przeżycie pięknych emocji. I kto wie jak to wyjdzie... Masz z nim kontakt, to flirtuj. Umawiaj się, spotykaj, całuj chodź za rękę i idź do łóżka, przeżywaj i kochaj w stanie zakochania. Potem ewentualnie cierp ale przeżywaj to, co ci jest dane przeżyć. No, tak wygląda romans i tego właśnie wszyscy chcemy (nie oszukujmy się).

Gość pomarańczowy człowiek
19 lat i 33 to trochę za duża różnica

Sama sobie odpowiedz czym ty świeżo "nienastolatka" możesz zainteresować faceta żyjącego niemal w innej epoce. Oczywiście że na łatwiznę pójść można prezentując swe walory fizyczne... Zastanów się czy potrafisz z nim rozmawiać? Czy rozumiesz go? Czy będziesz potrafiła sprostać jego oczekiwaniom, które nie koniecznie pokrywają się z twoimi? Poza tym bądź po prostu sobą, nie odgrywaj przedstawienia aby mu się przypodobać bo chyba wiesz że nie o to chodzi. Albo Ci się uda albo i nie - to decyzja dwojga Was i sama nic nie zdziałasz.

Krokodylka1 masz fazke

takiemu facetowi się nie opłaca wiązać z młodą siksą bo on wie że prędzej czy później go zostawisz

a ile masz lat krokodylka ? chociaż związek faceta 33 i 19 latki to tylko na tymczasowe ruchanie. różnica wieku powinna być max 10 lat

Gość ej tam teraz taka
moda wśród staruchów, by mieć młodą laskę, można się pośmiać, że staruchy wierzą, że te ich młodsze modele to niby ich kochają a nie ich kasę i pozycję ale moda jest, to masz szansę tylko dziewczyno nie śpiewaj, nie tancz, nie licz na program w TV i nie pisz wierszy, a jeżeli już to tylko dla swojego faceta, to ludziska nie będą mieli radochy

on w sumie tez tak twierdzi:// a ja skad mam wiedzieć co bd za parę lat? przecież nie jestem jasnowidzem, jesli teraz mi na kims zależy to po prostu staram się z nim być, trzeba korzystać z chwili obecnej, po co niby myslec co bd za parę lat? tego nie wiemy:/