Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana982

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE 33 LATKA? JA MAM 19

Polecane posty

Gość pomarańczowy człowiek
zaczarowany sama widzisz że ty nie myślisz :)

zaczarowana982 sama widzsz że nie myślisz

ja mam 29 a on ma 37, heh i różnica wieku spaja sie w seksie, bo czytałam, że własnie wykres zmienności temperamentu u obu płci pokazuje, w którym wieku temperamenty seksualne kobiety i mężczyzny są najbardziej zbliżone. i właśnie wychodzi: kobieta ok 30 + facet ok 40 ale też kobieta około 20 i facet około 30 (chyba) to nie jest takie proste, że różnica 10 lat. Wykres jest bardziej skomplikowany.

ja myślę że różnica między facetem a kobietą powinna wynosić od 5 do 10 lat

a facet 33 l i kobieta 33 to porazka

W książce pt. Dlaczego mężczyźni nie słuchaja a kobiety nie potrafią czytać mapy jest taki wykres. Ta różnica w doborze seksualnym nie zmienia się wraz z wiekiem. Np. dla 18 latki facet 45 letni będzie miał ten sam temperament a dla 25 latki może 35 letni facet. Kapujecie? No, nic. Ważne jest co się komu podoba no i jeszcze ważniejsze: co komu NIE PRZESZKADZA.

a mi chodzi o całość a nie tylko sex

W książce pt. Dlaczego mężczyźni nie słuchaja a kobiety nie potrafią czytać mapy jest taki wykres. Ta różnica w doborze seksualnym nie zmienia się wraz z wiekiem. Np. dla 18 latki facet 45 letni będzie miał ten sam temperament a dla 25 latki może 35 letni facet. Kapujecie? No, nic. Ważne jest co się komu podoba no i jeszcze ważniejsze: co komu NIE PRZESZKADZA.

całość, rozumiem czyli budujemy związek... no, to trudniej jest im większa ta różnica, wiadomo ale oczywiście, ludzie są różni i różnie to bywa

ale przecież jest wiele par między którymi występuje taka różnica wieku i jakoś są ze sobą szczęśliwi, a nie chodzi przecież tylko o sex..

Gość f jsnkgangr
Witam ale co robiłaś przez te 2 lata żeby go zdobyc i na jakim etapie jesteście? Jak byś opisała swój wyglad? Powiem ci tak - dojrzałe kobiety są czasem cwane i doświadczone i wiedzą jak manipulować facetem, a to bywa ważniejsze niż uroda. Mam 20 lat i spotykałam się z 30parolatkami ale nie zależało mi na nich więc miałam tą przewagę. Bo taki facet od razu w parę sekund zobaczy że tobie na nim zależy.

Gość upppppppppppp
up

ja nie robiłam nic przez te dwa lata bo miałam chłopaka, tylko utrzymywaliśmy kontakt jako znajomi, wtedy mnie nie kręcił... no ale jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem, no i nasza znajomość ożyła, zaczelismy pisac dzwonic i w końcu spotykać się ze sobą. A co do wyglądu, blondynka zielone oczy, jasna karnacja, 93 na 63 na 93 wzrost 163cm

Gość aFsutre3fsdgfsss
Kamagra pozwolila mojemu czlonkowi stanac. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować http://www.doktorpotencja.pl/kamagra-100-mg.php DoktorPotencja.pl to najlepszy sklep z Kamagra

Gość oghlmpzt
zrób mu porządną laskę to może będzie chciał cię przelecieć. a tak poza tym to lecz się na głowę bo normalna to ty nie jesteś autorko tematu