Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

MOJE WŁOSY!:( NAJMNIEJ SZKODLIWY ROZJAŚNIACZ BŁAGAM O POMOC!!!

Polecane posty

Jestem w kiepskiej sytuacji. Moje naturalne włosy to średni,ciemny blond.Głupia nie posłuchałam Mamy z 3 lata temu i pofarbowałam na czarne. Postanowiłam mieć BIAŁE (nie blond) Ok października zrobiłam jeszcze głupszą rzecz i włosy rozjaśniałam jakąś joanną czy innym gównem... Skończyło się to tak,że spaliłam sobie pasma idące na twarz do jakichś 2 cm z włosów za ramiona... A reszta włosów zrobiła się gumowa i sucha. Odżywiałam,potem kupiłam dekoloryzator reene blanche,który zrobił z moich włosów jasny rudy.Będąc pewna,że zachwalana farba garniera zrobi mi z włosów jasny blond-zaczął wychodzić jakiś średni blond...Załamałam się,a te gówno(farba) wysuszyło mi włosy. Dziś,ok 5 miesięcy miesięcy później,mam włosy w kolorze jasnego rudego,momentami są ciemniejsze. Włosy-wiadomo-nie są takim sianem jak były.Są odżywione lecz wciąż te siano mam na końcówkach,każdy włosek jest innej długości i to daje ten efekt. Odżywiałam je domowymi sposobami(olejek rycynowy,nafta kosmetyczna,majonez,0lej słonecznikowy),jedwabiem do włosów i odżywkami z Dove. Niestety,nie przyniosło to rewelacji,a po takim czasie powinnam mieć już piękne włosy. Mam włosy z rodzaju jedwabne,włoski cienkie.Są takie zniszczone,połowa wypadła przez prostowanie(nie prostuję już dłużej niż rok). I doskonale sobie zdaje sprawe że to głupie byjeszcze cos z nimi teraz robić. Ale skoro popełniłam ten WIELKI błąd i wyszłam z czerni,to już głupim byłoby się poddać. Obrzydzają mnie brązy,czerwienie są zbyt popularne,naturalne blondy też.Ale z drugiej strony bardzo boję się rozjaśniania.Dlatego postanowiłam że spróbuję tylko fragment włosów rozjaśnić bardzo dobrym fryzjerskim rozjaśniaczem by zobaczyć,co się stanie. 1.Bardzo Was proszę,byście podali mi nazwy najlepszy fryzjerskich rozjaśniaczy przez które NIE BĘDĄ WYPADAĆ MI WŁOSY.To jest dla mnie najważniejsze. 2.Na drugim miejscu chciałabym,by nie zrobiły z włosów gumy(bo się kruszą) 3. a na 3 by nie było ogromnego siana. Też takie,że nie będę musiała kupić 500 gram rozjaśniacza bo mi wystarczy 40 gram!Loreal platinium ponoć jest beznadziejny i niszczy jak każdy. DZIEKUJĘ!

Gość mila jak zawsze
,,Też takie,że nie będę musiała kupić 500 gram rozjaśniacza bo mi wystarczy 40 gram!Loreal platinium ponoć jest beznadziejny i niszczy jak każdy.'' Właśnie sama sobie dałaś odpowiedz;] każdy niszczy a wypadają ci włosy?? Nie lepiej w ogóle nie farbować?

Gość lolineczka123
Oj dziewczyno, ja tez przechodziłam z czarnego... Nie zrobiłam nawet połowy zabiegów, ktore ty robiłas a moje włosy i tak wyglądają fatalnie.. Obcięłam na boba.. Szczerze nie radze ŻADNEGO rozjaśniania. Kudły się nie zniszczą tylko wypadną, to moje zdanie, ale znając życie i tak to zrobisz:D Kobiecie się nie wyperswaduje;p Tak wiec powodzenia i napisz jak wyszło. PS. idz z tym do fryzjera.

ale czy zna ktos te mniej niszczace rozjasniacze?? Lolineczka,ale juz glupi byloby sie poddac. mila,masz racje ale jaki mam miec?rudy?nie... do fryzjera w zyciu,oni sie nie znaja,a prawdziwych nie znam,ponadto oni zrobiliby mi tym samym co ja-fryzjerskim...

Gość niestety zadasz cudu
nie istnieje cos takiego

Gość mila jak zawsze
,,do fryzjera w zyciu,oni sie nie znaja,a prawdziwych nie znam,ponadto oni zrobiliby mi tym samym co ja-fryzjerskim...'' jak widać ty się znasz najlepiej:D