Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakiś tam ktoś

pytanie do kobiet w wieku 16-30 latek

Polecane posty

Jak byście zareagowały na widok walącego sobie konia chłopaka na ławce w parku :) co byście zrobił jak byście były same a co jak byście były z koleżankami :) czy jest dla was to obleśne proszę o podanie wieku i co na ten temat sądzicie

Gość tststststts
17 lat - Jeśli jemu się podoba publiczne walenie konia to niech robi co chce. Minęłabym go i tyle, co mnie obchodzi jakis idiota? Dodam, że zrobiłabym tak bez względu na to czy byłabym sama czy z koleżankami. pozdrawiam

Gość tttomekkkkkk
nie jestem babą ale odpowiem najlepiej zadzwonic na policje . .. W koncu walenie konia w parku dla mnie to to samo co sranie publiczne czy chodzenie bez ubrania , a wiec kwalifikuje sie do zadzwonienia na policje..

Gość bhjgfrdghj
zadną, prędzej by się zrzygały

Gość napalona z wątpliwościami
Powiedziałabym do niego "aleś ty biedny, masz takiego małego peniska, że nie możesz sobie znaleść żadnej kobiety i musisz się zaspokajać sam" :)

Gość irqa
A ja bym sie perfidnie gapila i wyciaglabym tel zeby to nagrac ;D mam 24 l.

Gość Hesus Hytrus
śmiałyby się i hihały! jeszcze jakby były podpite to już ubaw na 102

Gość kobieta co chce sie napic
ja widzialam taka sytuacje tylko nie na lawce w parku a pod supermarketem:O Tyle ludzi przechodzilo, matki z dziecmi i nikt nie zareagowal a facet kleczal i sobie niezle trzepal:O Pokazalm kolezance, skrzywilysmy sie i poszlysmy dalej. Niektorzy spluwali na jego widok:D a i dodam ze bite dwa dni tam kleczal zanim ktos go sprzatnal:D

Gość buaajajdjlsdh
to 2 dni se trzepał i nic? :o

co nic? przeciez nie stalam i nie obserwowalam go, rano nastepnego dnia tam byl i dalej trzepal. po poludniu tez oraz wieczorem ale na drugi dzien juz go nie bylo

Gość ja bym nakreciła o ile bym dał
a rade utrzymac fona ze smiechu i na yt wrzuciła

tego c o ja widzialam to uwierz ze bys nie nakrecila:O To byl jakis bezdomny i sama jego geba wygladala nie ciakawie, nie wspominajac o reszcie:P

Gość ja bym nakreciła o ile bym dał
ja mowie o tym od postu ale moze jakby wygladał jak ten bezdomny ,,, o fuj :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
25 -oblesne

18 - jakbym była sama to nie wiem, być może bym się przestraszyła i ominęła pana szerokim łukiem a może by mnie to podnieciło i sprowokowałabym go swoją osobą...:D Z koleżankami zaczęłabym się z niego śmiać.

Gość mam dwadzieścia latek
Sama- udawałabym, że nie widzę i poszłabym dalej. Ale byłabym strasznie obrzydzona! Z koleżankami- pewnie bym zaczeła się śmiać.

Gość marek 22151
Ja bym powiedział:"podejdź bliżej kolego, chętnie pomogę ci w tym procederze bo widzę, że masz problemy ze spuszczeniem się w tak piękny dzień". A następnie bym go złapał za kutasa jedną ręką a drugą bym mu masował jaja.

Nowy w mieście: ja bym radził ci czytać ze zrozumieniem bo widzę że masz z tym problemy ... czy ja napisałem (wale sobie konia tak żeby ktoś widział co o tym sądzicie ) ? pytam się o wasze zdanie a dla twojej wiadomości nigdy sobie nie waliłem na mieście po prostu ciekawi mnie reakcja

Gość MarekWroclaw23
Pewnie wyjebalbym mu latare w ryj

Jakbym szła sama to pewnie bym się niezłe przestraszyła choć wiem ,że takiego odstraszy tylko śmiech ale będąc sama zwyczajnie bym się bała :P ale będąc z koleżankami było by mi pewnie raźniej i bym się zaczęła śmiać :D

Gość Mrs Good
Zadzwoniłabym na policję, mam 24 lata.

Gość lkdd
Byłam kiedyś świadkiem takiej sytuacji (nawet z 2 razy). Za każdym razem mówiłam to samo: "Kurde koleś, ja przed chwilą jadłam!" Nie wiem dlaczego akurat ten tekst przychodził mi do głowy. Mam 23 lata.

Gość lkdd
Ale to było oczywiście obleśne. A w moim przypadku to byli młodzi kolesie. Chociaż nie, ten drugi był trochę starszy i miał z 120 cm wzrostu.