Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowona

niezadowolona

Polecane posty

Gość niezadowona

Cześć:)mam straszny problem dotyczacy spółzycia z moim męzem:((on w ogóle nie potrafi mnie zasokoic seksualnie.....Nasz sex trwa aby 10 min nie ma w nim zadnych gier wstepnych chodz bardzo bym ich chciała.Wciąz jedna i ta sama pozycja.Zero romantycznosci ze strony mojego meza.A po seksie ani słowa zero przytulenia wciaz aby jedne i te same slowa;znowu nie wyśpie sie do pracy.Powiedzialam swojemu męzowi czego mi brakuje i ze w ogóle mnie nie zaspokaja.Myślałam ze to go ruszy i cos się zmieni ale niestety NICCCC!!!!!!Co mam zrobić poradzcie......:((((((

Gość niezadowona
nie moge mamy razem dzidziusia:)a tak wgl to ja go kocham

Gość niezadowona
do wredniaka owszem on był moim pierwszym a ja jego pierwsza:)ale sex juz był przed slubem i było inaczej....lepiej

Gość on1945
hejka ja tak samo mam ze swoja dziewczyna ona tez niechce zadnej gry wstepnej

Gość on1945
niestety ja nie mam

Gość Mam dosc!!!!!!!!!!!!
Nie tylko Ciebie maz niezadowala. Smiem zauwarzyc ,ze faceci sa marni. Nie jedna kobieta na nich narzeka. Nie widze tu tematow, gdzie facet zalil sie na zone... Tylko zale, ze nie chce anal i nie chce spermy polknac. Zenua!!! Mezczyzni starajcie sie wiecej do cholery!!!!!!!!! Cienkie Bolki jestescie :D

wiesz facet jak go zona nie zadowala czesto gesto szuka sobie innej. pozatym wiele kobiet przyzwyczajło się ze facet musi zaspokojc ja w łóżku bez żadnego wkładu z jej strony. A jesli nawet facet chcial by aby połkneła sperme bo to go kręci to korona z głowy dziewczynie spadnie a może sie otruje.Dobry seks polega na zaspokojeniu potrzeb i oczekiwań obu stron w miare możliwosci oczywiście a nie jedna strona ma dawac druga brać. A tak dochodzi do tego facet odbębni swoje i jdzie spać.

Gość Mam dosc!!!!!!!!!!!!
taaa swoje, najwazniejsze dla niego aby sie spuscic i juz wtedy moze pojsc spac. Najlepiej mnie kiedys pieprzyl facet, ktory byl w wiezieniu. Sporo umial bo na pewno tam go nauczyli :D

Gość niezadowona
zbiła bym wszystko czego by zapragnął po to by bylo dobrze....

wiesz może sprubuj jak maz się nie zainteresuje zajmij się sąsiadem. A co do spuszczania byl to przykład chodziło mi o fakt angazowania obu stron. Z drugiej strony skoro facet nie potrafi utrzymac zony przy sobie nie ma się co dziwić że kobiety zdradzaja podobnie działa w druga strone

Gość niezadowona
he he widze ze ktos tu sie podemnie podszywa i glupoty dopisuje.....chodzi mi o tego sasiada i rucha.....w pupe.Ja tego nie pisalam.Widocznie komus to sprawia przyjemnosc podszywac sie po demnie i pisac takie glupoty.

Niektore baby sa jednak durne. 'Maz mnie nie zaspakaja...bla bla bla, jest beznadziejny w lozku, bla bla bla'. A moze on po prostu nie moze juz na Ciebie patrzec. Oczekujesz od meza super seksu a sama pewnie lezysz jak kloda.

Gość ??????
jak kloda.....kobieto wez sie ogarnij!!!ja robie wszystko i bardzo sie staram:))a co do tej kłody to o sobie piszesz??//

Gość NIEZADOOLONA
JA NIKOMU NIE UBLIZAM.POPROSTU ODPISALAM CI TAK SAMO HAMSKO JAK TY MI!!!PISZESZ MI ZE PEWNIE LEZE JAK KŁODA JAK BY TAK BYLO TO PO CO BYM MIAŁA SIE ZWRACAC O PORADY JAK DOBRZE BYM WIEDZIAŁA ZE TO MOJA WINA!!!JAK MASZ TAK GLUPIO PISAC TO PISZ ALE NIE DO MNIE.JA PROSZE O MADRE WYPOWIEDDZI.

Gość do Olgi20
Ty jestes za mloda i faceci z ktorymi sypiasz, wiec nie ublizaj i rad nie dawaj. W tym wieku to facet potrafi godzinami pieprzyc. Pozniej jakos sie zuzywa :O i juz jest nawet nie do doopy :D