Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bedzie katastrofa

Jezus Maria, jestem przerazony.

Polecane posty

Matka zadzwonila ze zaraz u mnie bedzie. Mieszkam sam i juz tydzien nie mylem naczyn, wszystkie przerobilem. Podloga w kuchni sie lepi, w tym roku jej nie mylem ani nie odkurzalem dywanow. Znowu powie ze jestem fleja, za godzinke bedzie wiec szkoda nawet probowac sprzatac.

Gość www.erobook.pl
człowieku w godzinkę spokojnie zdążysz zmyć naczynia, umyć podłogę i przelecieć odkurzaczem dywan :) na luzie :0

Juz jest lepiej, naczynia ze stoikow pozbieralem i wrzucilem do zlewu, zamiotlem podloge w kuchni i ubrania wrzucilem do pralki. Lepiej to troszke wyglada. Zawsze mi wypomina ze mam wlasne mieszkanie a w ogole o nie nie dbam a inni nie maja gdzie sie podziac- tak jakbym je dostal w prezencie.

Gość break brak your heart
haha moja tez ciagle narzeka ze mam syf ale jestem kobieta:P

Naczynia to myje z 1,5 godziny, tyle mi schodzi dlatego nie lubie tego robic ale zawsze myje jak przerobie wszystkie komplety. Nawet nie bede probowal tego teraz robic.

Teraz juz wylacze komputer i ide bo musze ogarnac to wszystko zeby dobrze wizualnie na pierwszy rzut oka wygladalo ale mama i tak zajrzy wszedzie, nawet do lodowki co jem.

Gość hej hej hejnnnnnnnnnnnnn
ha ha ha , ale się usmiałam :P

Juz po wszystkim, nie bylo nawet zle. Umyla naczynia, potem zobaczyla ze na lampce od pochlaniacza nad kuchenka wisi pajeczyna kurzu. Zaczela to wycierac a tam byla taka szybka wysuwana, spadla i sie rozbila. Byla zla na siebie wiec nic mi nie mowila. Przywiozla gulasz, bigos i salatke jarzynowa wiec jestem na plus. Chyba najpierw zjem salatke.

Gość cocteau twins
powiedz, zeby wpadala czesciej i pozdrow ja ode mnie :P