Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eRywka

Kogo boli tragedia w Smoleńsku?

Polecane posty

Gość akacjowapani
To co sie stało odbije sie na nas,zwykłych obywatelach podwyzka cen.Juz mozna wyczytac ,ze benzyna pojdzie w gore.W swiecie ropa nie drozeje,a u nas benzyna i owszem.Ale coz,trzeba kasy na nowe samoloty,na odprawy posmiertne,na wszelkie swiadczenia dla konkubiny osoby ktora zginela w tej katastrofie.

Gość jurx
a ja sie boje , ze koniec Świata nastąpił... Przykre rzeczy dzieją się od zamachu na Word trance Center ... Tsunami , powodzie,haiti.. teraz to .. Zaczynam bać się o przyszłość..

Gość akacjowapani
Przywodcy swiata przybeda na pogrzeb,bo tak wypada,Taka jest dyplomacja.To,ze Oni beda nie oznacza,ze nas szanuja i ,ze szanuja az tak zmarłych.

Gość Word trance Center .
to ci sie udalo.....:)

Gość www.erobook.pl
no właśnie, mnie zdziwiłoby, gdyby nie przyjechali.

Gość jurx
no dobra , kazdy wie o co chodzi ;)

Gość iopo
kazdy czlowiek powiniem umiec racjonalnie myslec... nie rozumiem tych co nic nie odczuwaja.

Gość akacjowapani
iopo kazdy odczuwa wspołczucie,nawet tylko z tego wzgledu,ze sam nie chciałby sie nzaleźc w takiej lub podobnej sytuacji.Ale zeby rozpaczac,stac godzinami w kolejce aby niby oddac hołd,to juz przegiecie.Ile jest osob ktore płacza teraz,stały w kolejce do hołdu nie pojechało na pogrzeb jakiegos krewnego,bo najzwyklej w swiecie nei chciało im sie.I szukali wynowek,ze z pracy nei mogli sie zwolnic,ze kasy nie mieli.Czy trzeba umnrzec w grupie aby ktos zaczał opłakiwac i to opłakiwac naparwde a nie tak jak teraz z przesada.

Gość ja nie placze
taty mi szkoda, bo zginął tam jego bardzo bliski znajomy :(

A czy w związku z tą tragedią są jakieś zmiany na giełdzie? Tzn. akcje spadają czy rosną? Bo koleżanka mojej mamy kupiła kiedyś akcje i czeka aż wzrosną...

Gość akacjowapani
Zgon z powodu nagęłj choroby,zgon z powodu wypadku,to cos potwornego dla bliskich.W ogole kazda smierc bliskiej osoby to rozpacz,ale wypadki to cos okropnego.