Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętniki to zuo

czy wy też w wieku nastoletnim byłyście takie durne jak ja????

Polecane posty

Gość pamiętniki to zuo

Właśnie zaczęłam czytać swój stary pamiętnik i jestem przerażona :O Po prostu masakryczna głupota :O Czy wy też macie takie odczucia przy czytaniu swoich starych zapisków?

Gość www.erobook.pl
też bylam głupia a co tam jest w tym pamiętniku? podaj przykłady :classic_cool:

Gość pamiętniki to zuo
Oto przykład mojej durnoty: "Zdałam sobie sprawę, że mnie nikt nie rozumie. Myślałam, że Monika mnie jednak rozumie, ale się zawiodłam. Kiedy jej powiedziałam, że Czaruś zaginął, to ona nawet nic nie powiedziała na ten temat! Nie pocieszyła, nie skomentowała. Ona nie rozumie, że ten kot był dla mnie bardzo ważny. Kiedy ją pytam o radę jakiego chłopaka lepiej wybrać, to ona na to odpowiada, że nie wie i zmienia temat. Ona nie rozumie, że to jest dla mnie bardzo ważna i trudna decyzja." Tak naprawdę to ja sama siebie nawet nie rozumiem.... :O Są jeszcze gorsze przykłady, ale to już byłby wstyd na całą kafeterię :D

Gość ktośśśkaa
daaawaj! zapowiada się ciekawie :-D

Gość www.erobook.pl
o kurde, dawaj dalej :classic_cool: mam do ciebie wielką prośbę, załóż bloga! i tam wklejaj dzień po dniu :D ale bedziesz miała odwiedzających :classic_cool:

Gość pamiętniki to zuo
Seksu nie było dzięki Bogu :P Mimo to i tak było tragicznie :O Kolejny przykład: "Czemu ten jebany Michał nie daje żadnego znaku życia? Nie wierzę, że coś mu się naprawdę stało, bo on ma zawsze za dużego fuksa. Ale jak mu coś się stało to jak ja pojadę na dyskotekę i na urodziny do niego??? Chyba się zaczynam martwić" Porażka 😭

Gość nie chce mi sie wierzyc...
przeciez tutaj 80% zachowuje sie jak nastolatki. Radze Ci nie zadawac tutaj takich pytan.

Gość www.erobook.pl
byłaś bezwzględna :O

Gość ale teksciory
Ile Ty mialas wtedy lat? Leze ze smiechu poprostu i prosze o wiecej. Poprawiasz mi humor:)

Gość ale teksciory
Widzisz:) Teraz sama siebie jzu nei rozumiesz:D

Gość ale teksciory
A dziwilas sie kolezance.

Gość ale teksciory
"Nie wierzę, że coś mu się naprawdę stało, bo on ma zawsze za dużego fuksa." heheheheeheheh Biedny koles. Ciekawe czy rzeczywiscie cos mu sie stalo.

Gość pamiętniki to zuo
Miałam wtedy 15 lat. Zaraz coś znajdę względnego i tu wkleję, bo niektórych nie mogę, bo za bardzo się wstydzę, aż takiej głupoty :P

Gość ale teksciory
Prosze. Jeszce jeden!!!! Jeszcze jeden!!!! Tez bylismy glupi. Mam nagrania na kasecie magnetofonowej i video. Wstyd mi to ogladac teraz:D

Gość Dawaj dalej
nie ma co się wstydzić . Ja też jak czytałam stary pamiętnik , to po pięciu stronach go wyrzuciłam , bo po prostu żenua :O

Gość ale teksciory
ja mam nagranie na video jak udaje bucea leeee :D

Gość www.erobook.pl
słuchaj laska, nie znamy się :D jestes anonimowa :D dawaj więcej!!

Gość Dawaj dalej
"ja mam nagranie na video jak udaje bucea leeee" To musi być mocne :D

Gość ale teksciory
To nagranie jest scisle tajne. Wstyd mi, ale sentyment nie pozwala mi wyrzucic:)

Gość pamiętniki to zuo
Od razu ostrzegam, że to jest dla mnie ogromny wstyd, ale niech wam będzie :P "Chyba mam sprośne myśli, ale chciałabym się całować z Michałem. Z Tomkiem nie chcę. Ja nie wiem co ja widzę w tym Michale. Przecież on wcale nie jest taki ładny. Dobra jeszcze zrozumiem, że mi się podoba, ale że inne panienki za nim latają to w ogóle tego nie kapuję. Jeszcze trochę to się w nim zakocham! Tylko nie to, mogłabym się zakochać w kimś ładniejszym... Ale znów kiedy zdobędę Michała i będę się z nim całować, to on będzie chciał żebym była jego dziewczyną, a ja nie chcę mieć chłopaka. I weźmie mnie za puszczalską jak się będziemy całować."

Gość kobieta co chce sie napic
to ja wam tez zacytuje stary wpis z pamietnika: "Pilysmy sobie na tej lawce to wino co zawsze (miodowo- lipowe) i nagle K(kolezanka) powiedziala do M (kolega) chcesz sie lizac? A on idiota pyta sie glupio z ktora? To ja podlapalam i krzycze z obiema! I tak oto ja sie poszlam slinic z nim za drzewa a K w tym czasie szluga jarala. Jak dopalila polowe szluga to mnie zawolala na zmiane i sama poszla sie lizac z M. Z 15 minut sie tak wymienialysmy az nam znudzilo sie a i M cos chujowo sie slinil. Ogolnie wieczor udany" :D:D:D

Gość Dawaj dalej
:D

Gość ale teksciory
O rany jaby to moja dziewczyna zobaczyla:D Pozazka:)

Gość janis joplin 16
ja bylam bardzo głupia, okropnie. pokemon po prostu. z tym, że mam teraz 16 lat :D a 3 lata temu bylam pokemonem i bardzo mi wstyd. na szczęście odkrylam inne zycie.

Gość www.erobook.pl
heehehehe :D dobreee :D

Gość ale teksciory
"i M cos ch*jowo sie slinil" heheheheehehehe

Gość DO KOBIETA CO CHCE SIĘ NAPIĆ
jakbym swoje durne wspomnienia widziała, jako żywo eh...

Gość janis joplin 16
kobieto, hahaha :D